Skip to main content

Happy Channel a împlinit trei ani. „Anul acesta, postul de televiziune închide povestea serialului „O grămadă de caramele”

 
Happy Channel a împlinit trei ani. „Anul acesta, postul de televiziune închide povestea serialului „O grămadă de caramele”

Televiziunea dedicată femeilor Happy Channel aniverseazã trei ani de când a fost lansată, sub „bagheta” Ruxandrei Ion. Mai exact, Antena Group relansa în urmă cu trei ani televiziunea pentru femei pe licenţa Euforia TV.

Publicitate

Ruxandra Ion, Senior Advisor Happy Channel:

„Au trecut trei ani de când Happy Channel a devenit promotorul celor mai frumoase poveşti, de la noi şi de prin toată lumea. Ne bucură nespus că am ajuns în top 10 canale din România cu acelaşi conţinut curat şi reuşim în fiecare zi să nu ne abatem de la acest principiu de bază pentru toţi #HappyPeople.

Rămânem şi în 2019 dedicaţi românilor talentaţi, cărora vrem să le auzim poveştile prin intermediul CulTOUR şi al serialelor care ne poartă în lumi nebănuite. Am alături o echipă tânără, talentată şi muncitoare care mă inspiră şi mã motivează. La mulţi ani, Happy Channel ! Aceştia au fost primii trei ani de poveste, ne uităm cu încredere spre viitor.”

La nivelul întregii zile, cât şi în Prime Time, Happy Channel şi-a dublat cota de piaţă faţa de aceeaşi perioadã a anului trecut, cele mai urmărite programe ale staţiei fiind „Femeie în înfruntarea destinului” şi „Cennet”.

Anul acesta, postul de televiziune închide povestea serialului filmat integral cu telefonul mobil din România („O grãmadã de caramele”), ajuns acum la cel de-al treilea sezon, serial realizat de Ruxandra Ion, după un scenariu de Simona Macovei, în regia lui Radu Grigore.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dalien dalien
    Va sa zica, Cristina si Vlad o sa fie in doua seriale simultan anul asta? Doamne, ai mila. Or fi ei talentati, dar nepotismul doamnei Ion e deja ridicol. De 11 ani Cristina Ciobanasu e nelipsita din seriale, in ultimii 8 avand numai roluri principale. Cam bate la ochi ;)

    Iar Simona Macovei este cel mai slab scenarist cu care a lucrat vreodata Ruxandra Ion. Nu imi explic cum ajunge sa scrie pentru toate serialele. Femeia nu mai are inspiratie, nu stie sa scrie un dialog natural si personaje credibile, baga pastile de umor rasuflate in momente total nepotrivite. Sa ia o pauza, ca deja tot ce scrie e tras de par si se vede de la o posta ca toate serialele le face dupa un tipar, unul foarte prost de altfel, care nu a mai performat de la Regina încoace.
  • marian marian
    S a fim seriosi marea regizoare s-a desumflat de cand a plecat de la Acasa in afara de un serial ,doua in rest este vrajeala nu va mai laudati ca nu tine , numai minciuni

Trimite un comentariu

sus