Skip to main content

Adriana Nedelea părăsește Digi24 după șase ani

 
Adriana Nedelea părăsește Digi24 după șase ani

Jurnalista Adriana Nedelea și-a anunțat plecare de la Digi24, televiziune la care a prezentat știri în ultimii șase ani. Fix șase ani. A fost pe post din 1 martie 2013 și a anunțat plecarea pe 1 martie 2019. 

Prezentatoarea a anunțat pe pagina sa de Facebook despărțirea de postul de televiziune al RCS. Contactată de Paginademedia.ro, aceasta a declarat: „Pur și simplu am decis să închei astăzi colaborarea.”

Publicitate

„Relația mea cu Digi este un privată și îmi doresc să rămână așa”, a mai adăugat ea. 

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, decizia despărțirii a venit din partea stației. 

Plecarea jurnalistei vine după o perioadă agitată pentru televiziunea de știri. În ultima lună, postul a încheiat coaborarea cu mai mulți jurnaliști, printre care și vedeta postului Tudor Mușat, a anunțat închiderea stațiilor locale și a decis să renunțe la producția de investigație România furată. 

Ce a anunțat Adriana Nedelea pe pagina de Facebook:

1 Martie 2013. Acum fix 6 ani a inceput una dintre cele mai frumoase si palpitante experiente profesionale din viata mea. Ma alaturam echipei Digi24 cu gandul de a aprofunda si explora tainele acestei meserii extraordinare: jurnalismul. Si de a invata. Pentru ca da, imi place sa invat cate ceva in fiecare zi. Si asa a fost, alaturi de colegi carora le multumesc pentru fiecare clipa petrecuta in redactie.

1 Martie 2019. Azi e ziua in care trebuie sa vorbesc despre toate aceste experiente la timpul trecut. Colegi care au devenit fosti colegi. Dar raman prieteni. Si carora le doresc sa aiba parte de cat mai multe experiente frumoase in aceasta meserie care te provoaca zi de zi. Dar care, daca i te dedici, iti si ofera atat de multe. Zi de zi.

Multumesc tuturor. Azi ma voi bucura de primavara si va voi urmari din partea cealalta a ecranului. De maine sunt sigura ca meseria aceasta imi va oferi sansa de explora/ invata din nou.

Primavara placuta, tuturor!

Despre Adriana Nedelea:

Este licențiată în Jurnalism și Științele Comunicării la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu.

A fost reporter, prezentator la Radio România Actualități în perioada 2004 - 2005.

În același an, ea a trecut la Adevărul, ca reporter, până în 2006. Tot în 2006, Nedelea a trecut la televiziune. A fost reporter și apoi prezentator la Realitatea TV din 2006 până în 2012.

Din 2013 a trecut la Digi 24, ca prezentator.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Știe cineva pe cine o aduce în locul ei?Ar fi putea în locul ei un reporter de la o stație locală la știri?
 • Bataia de joc cu care ne-am obisnuit. RCS&RDS are alergie la contractele de munca pe perioade nedeterminate. Au impresia cocalarii de la cablu ca un jurnalist trebuie sa stea ca prostu sa semneze contracte din 4 in 4 luni sau din 6 in 6 luni pana cand nu le mai permite lor legea si atunci te dau afara. Nu stiu cine dracu o sa se mai angajeze vreodata la o asemenea televiziune, fara un redactor sef, fara un om responsabil care sa isi asume deciziile luate. Faliment lin...e garantat de cand sefii (slugile) din Digi24 au ajuns preșul PSDului.
 • Eu până la această Nedelea nu am auzit în viața mea o prezentatoare de știri mai stresată și mai stresantă. Sa îți placă asta cum își cântă chinul in direct înseamnă să fii sado-masochist, dar gusturile nu se discută. Asta nu are ce căuta în tv și radio.
 • Ăștia la Digi sunt experți în bătaie de joc! A cata oara anunță oamenii ,,de maine esti concediat,, ! Mare ,,caracter,,
 • Aleluia! Nu e nicio pierdere. Tipa o fi ea o buna jurnalista, dar la prezentare cateodata zau ca ma speria. Parac voia sa muste din tine dincolo de ecran. Se rutinase asa de tare ca efectiv devenise un robotel. Nu-mi mai placea deloc tipa. Chiar nici nu-i mai urmaream tronsonul 12-14 la Romania24. Asa ca tot raul spre bine. O mai astept si pe Roxana Lazarescu sa plece si totul devine minunat. Lazarescu la prezentare este mai rau decat Nedelea.
 • @bing
  Sper să nu ai dreptate.
  Cred, mai degrabă, că va deveni o televiziune generalistă, sau informativă cu elemente de generalistă, și că va împrumuta (și) din programele Digi Life.
 • daca a plecat si Adriana Nedelea de la DIGI 24 inseamnca ca televiziunea se va inchide, nu aduce profit

Trimite un comentariu