Skip to main content

Nou membru în conducerea RCS, compania care deţine Digi 24

 
Nou membru în conducerea RCS, compania care deţine Digi 24

Consiliul de Administraţie al RCS, compania care deţine postul Digi 24, anunţă un nou membru. Dan Ioniţă (Co-Director Financiar) a fost confirmat ca membru neexecutiv în Consiliul de Administraţie al RCS & RDS S.A, se arată într-un comunicat remis Paginademedia.ro.

Publicitate

Ce înseamnă membru neexecutiv?

Ca membru neexecutiv, Dan Ioniţă participă la şedinţe la luarea deciziilor şi are drept de vot. Nu are însă calitatea administrativă (semnare de documente sau reprezentare legală).

Totodată, Valentin Popoviciu, Vicepreşedinte al CA al RCS & RDS S.A, a devenit membru executiv al Consiliului, cu atribuţii decizionale şi de reprezentare a operatorului de comunicaţii mobile.

Comunicatul companiei RCS:

Dan Ioniţă (Co-Director Financiar) a fost confirmat ca membru neexecutiv în Consiliul de Administraţie al RCS & RDS S.A.

"Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) RCS & RDS S.A. a confirmat luni, 11 martie 2019, numirea lui Dan Ioniţă (40 de ani), Co-Director Financiar al companiei, în calitate de membru neexecutiv cu drepturi depline în cadrul Consiliului de Administraţie al companiei.

Dan Ioniţă deţine, din 2015, funcţia de Co-Director Financiar al RCS & RDS. El s-a alăturat companiei în 2007, în calitate de Manager de Raportare, şi a fost promovat Manager Financiar, în 2008. Anterior experienţei din domeniul comunicaţiilor electronice, Dan Ioniţă a lucrat în audit şi consultanţă în afaceri.

Este licenţiat în Contabilitate, la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti, şi a absolvit un master în Sisteme Informatice. Dan Ioniţă era membru neexecutiv interimar al CA, din data de 5 februarie 2019.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, AGA a mai luat hotărârea ca Valentin Popoviciu, Vicepreşedinte al CA al RCS & RDS S.A., să devină membru executiv al Consiliului, cu atribuţii decizionale şi de reprezentare a operatorului de comunicaţii mobile.

În prezent, componenţa CA al RCS & RDS S.A. este următoarea: Serghei Bulgac (Preşedinte al CA şi Director general), Valentin Popoviciu (Vicepreşedinte, membru executiv), Mihai Dinei (membru neexecutiv), Dan Ioniţă (membru neexecutiv), Bogdan Ciobotaru (membru neexecutiv)."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus