Skip to main content

Nou membru în conducerea RCS, compania care deține Digi 24

 
Nou membru în conducerea RCS, compania care deține Digi 24

Consiliul de Administrație al RCS, compania care deține postul Digi 24, anunță un nou membru. Dan Ioniță (Co-Director Financiar) a fost confirmat ca membru neexecutiv în Consiliul de Administrație al RCS & RDS S.A, se arată într-un comunicat remis Paginademedia.ro.

Publicitate

Ce înseamnă membru neexecutiv?

Ca membru neexecutiv, Dan Ioniță participă la ședințe la luarea deciziilor și are drept de vot. Nu are însă calitatea administrativă (semnare de documente sau reprezentare legală).

Totodată, Valentin Popoviciu, Vicepreședinte al CA al RCS & RDS S.A, a devenit membru executiv al Consiliului, cu atribuții decizionale și de reprezentare a operatorului de comunicații mobile.

Comunicatul companiei RCS:

Dan Ioniță (Co-Director Financiar) a fost confirmat ca membru neexecutiv în Consiliul de Administrație al RCS & RDS S.A.

"Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) RCS & RDS S.A. a confirmat luni, 11 martie 2019, numirea lui Dan Ioniță (40 de ani), Co-Director Financiar al companiei, în calitate de membru neexecutiv cu drepturi depline în cadrul Consiliului de Administrație al companiei.

Dan Ioniță deține, din 2015, funcția de Co-Director Financiar al RCS & RDS. El s-a alăturat companiei în 2007, în calitate de Manager de Raportare, și a fost promovat Manager Financiar, în 2008. Anterior experienței din domeniul comunicațiilor electronice, Dan Ioniță a lucrat în audit și consultanță în afaceri.

Este licențiat în Contabilitate, la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti, şi a absolvit un master în Sisteme Informatice. Dan Ioniță era membru neexecutiv interimar al CA, din data de 5 februarie 2019.

În cadrul aceleiași ședințe, AGA a mai luat hotărârea ca Valentin Popoviciu, Vicepreședinte al CA al RCS & RDS S.A., să devină membru executiv al Consiliului, cu atribuții decizionale și de reprezentare a operatorului de comunicații mobile.

În prezent, componența CA al RCS & RDS S.A. este următoarea: Serghei Bulgac (Președinte al CA și Director general), Valentin Popoviciu (Vicepreședinte, membru executiv), Mihai Dinei (membru neexecutiv), Dan Ioniță (membru neexecutiv), Bogdan Ciobotaru (membru neexecutiv)."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu