Skip to main content

Peste 460 de reclamaţii la România TV, după ce Sebastian Ghiţă i-a ameninţat cu bătaia pe protestatari

 
Peste 460 de reclamaţii la România TV, după ce Sebastian Ghiţă i-a ameninţat cu bătaia pe protestatari

CNA a primit plângeri „de ordinul sutelor şi curg într-una”, la adresa postului România TV, după ce, pe acest canal, Sebastian Ghiţă i-a ameninţat cu bătaia pe manifestanţii împotriva modificării legilor justiţiei, fără să fie împiedicat să facă acest lucru, a spus marţi pentru HotNews.ro membrul CNA Dorina Rusu.

Publicitate

Organizaţia ActiveWatch a anunţat o sesizare, iar Rusu a spus că se va autosesiza la rândul ei, mai menţionează sursa citată.

Totodată, din informaţiile Paginademedia.ro, până la ora publicării acestui articol CNA a primit peste 460 de reclamaţii ce vizau emisiunea „Punctul culminant” de luni.

Sebastian Ghiţă a intrat prin telefon la România TV, post la care a afirmat: „Dacă îi mai prindem pe străzi pe bandele Rezist, cum i-am văzut astăzi la Ministerul Justiţiei, s-ar putea să se întâlnească cu nişte cetăţeni de la Partidul România Unită care să le dea nişte şuturi în fund”.

„Dacă poliţia nu-i ia de pe străzi, o să ne luăm la bătaie cu ei”, a mai continuat Ghiţă.

Numărul uriaş de plângeri vine şi în contextul în care în mediul online au apărut îndemnuri de sesizare a Consiliului Naţional al Audiovizualului.

ActiveWatch a anunţat, ieri, pe Facebook că a făcut o reclamaţie la CNA, într-o postare pe care o redăm în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    si ce vreti ? e pravalia lui si daca plateste atunci toti sa spuna ce vrea el ( asa a zis si dragnea ) Prosti sint cei care urmaresc circul si cred ( Nelutuleeee ! )
  • F F
    cand aduci ca argument bataia nu mai e nimic de zis
  • Dragos Dragos
    Reclamatiile pot curge "intr-una" dintre sticle, canistre sau damigene. In cazul in care curg neincetat, hai sa nu mai implicam si o cratima: intruna.
  • Radu Radu
    si KanalD a primit 700 si nu a patit nimic
  • 121 121
    @Neluțu sau de psd-isti,indiferent cum vrei să spui
  • Nelutu Nelutu
    Actiunile lui Ghita trebuie sustinute de toti romanii adeverati,iubitori de neam si tara!Si da,scursurile umane numite#rezist,trebuie ciomagite !
  • Varanu' Varanu'
    In studio era si "neconflictualul" Palada, cel care a batut in direct, la propriu, la alta televiziune, pe cineva care avea alte opinii. Iata cum se aduna la Raitaru/Romania TV "marile" spirite :-D
  • jk jk
    Si oamenii lui sunt net inferiori celor #rezist
    Desi nu sunt de partea unei tabere de genul celor doua,Ghiță iar visează cai verzi pe pereti
  • Umbertotomasy Umbertotomasy
    *** penal.sunt curios ce amenda primește

Trimite un comentariu

sus