Skip to main content

Final de tranzacție. Radio Impuls trece în grupul Dogan, care deține și Kanal D

 
Final de tranzacție. Radio Impuls trece în grupul Dogan, care deține și Kanal D

Grupul Dogan, care deține și postul Kanal D, a preluat oficial frecvențele Radio Impuls. Rețeaua acoperă zece orașe din țară, mai exact: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Timisoara, Tulcea, Bacau, Rasnov, Bistrita si Craiova.

Kanal D a anunțat oficializarea tranzacției chiar în ziua în care postul împlinește 12 ani pe piața media din România. 

Publicitate

Tranzacția s-a concretizat oficial la câteva luni după ce Consiliul Național al Audiovizualului și-a dat acordul pentru cesionarea frecvențelor Radio Impuls de la AdWay către Dogan Media. 

Postul de radio lansează și o campanie de imagine, în care cântăreți și artiști români își încurajează fanii să asculte Radio Impuls, menționează sursa citată. 

Grupul din care face parte și Kanal D mai deține, pe lângă Radio Impuls, și site-urile Kanald.ro, Wowbiz.ro, Stirilekanald.ro și Kfetele.ro. 

Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D:

„Suntem bucurosi ca eforturile noastre, ca echipa, s-au concretizat in rezultate foarte bune. Imi exprim gratitudinea fata de toti cei care au facut posibil succesul Kanal D: echipa acestei televiziuni, telespectatorii nostri, reprezentantii mass-media, partenerii nostri de business.

Kanal D continua sa se dezvolte si sa investeasca in continut de calitate, iar acum, la 12 ani de existenta a Kanal D, le uram bun venit, alaturi de noi, colegilor de la Radio Impuls. Ne bucuram sa avem in Grup, pe langa televiziune si divizia de online, o importanta componenta radio. Va dorim tuturor o primavara frumoasa!”

Reamintim că CNA a aprobat în luna noiembrie, cu opt voturi, trecerea frecvențelor Radio Impuls către Dogan Media, proprietarul Kanal D.

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • @bing
    În momentul când CNA a aprobat tranzacția s-a menționat că numele radioului va rămâne Radio-Impuls.ro
    Sper că va fi resuscitat și TV Impuls, chit că exista un post local cu acest nume.

Trimite un comentariu