Skip to main content

Antena 1, serial nou cu Ştefan Bănică şi Vizante

 
Antena 1, serial nou cu Ştefan Bănică şi Vizante

Antena 1 aduce pe TV un nou serial de comedie, cu Ştefan Bănică în rol principal. Este vorba despre producţia „Liber ca pasărea cerului”, care a început deja să fie promovată pe Antena 1.

Publicitate

Serialul are două promouri, ce prezintă două personaje antagonice, Orlando, „craiul”, jucat de Ştefan Bănică, şi naivul Ducu, jucat de Marius Florea Vizante.

Din informaţiile Paginademedia.ro, producţia spune povestea a doi foşti colegi de liceu, Orlando şi Ducu, care se reîntâlnesc după 20 de ani.

Din distribuţia filmului mai fac parte Cătălina Grama (Jojo) şi Andreea Samson, care a mai jucat şi în serialul Atletico Textila, difuzat la Pro TV.

Postul nu a anunţat încă o dată de lansare pentru noul serial.

„Liber ca pasărea cerului” este regizat de Răzvan Săvescu, care a mai regizat serialele „La Bloc”, „La servici” şi filme precum „Nimeni nu-i perfect” sau „America, venim”. Producătorul serialului este Ducu Ion.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • IACOB ADELAIDA IACOB ADELAIDA
    Îmi place atât de mult încât nu am cuvinte... Vreau doar să îl savurez și atât...
  • Lucian Lucian
    Eu nu pot decat sa ma bucur si astept din ce in ce mai multe productii bune, pe orice televiziune din Romania, pentru ca, asa cum am mai zis, doar telespectatorul are de castigat. Cat despre public tanar, cred ca televiziunile si mai ales publicitarii, trebuie sa inceapa sa se indrepte mai mult catre alt public, tinerii migrand din ce in ce mai mult catre online. Foarte buna decizia Pro-ului de a pune la dispozitie cat mai multe productii online pe ProTV Plus. La fel si Antena 1, pe Youtube, chiar daca doar momente din emisiuni (iUmor, 'Neata cu Razvan si Dani). Lasati impunsaturile si bucurati-va de emisiuni si filme! Daca traiati pe vremea lui Ceausescu, ce faceati? Va uitati doar la plenare si congrese ale mult prea "iubitului" conducator. Serios acum, ce castigati voi (Mile, Razvan, R, D, Expertul si altii care va tot atacati zilnic) din faptul ca Antena 1, ProTV, Kanal D castiga audienta? Simtiti voi in buzunare treaba asta? Daca da, atunci trag concluzia ca sunteti angajati ai acestor televiziuni.
  • Raw Raw
    Ce prostie , prefer sa urmaresc seriale politiste si alte genuri de seriale americane ce au note mari pe imdb , premii etc. , decat sa pierd vremea cu niste amatori , m au cam scarbit filmele romanesti de acum pt. ca nu mai sunt ca odata , acum toti manelistii si toate vedetele ce nu au nici o treaba cu actoria , joaca in film fara pic de talent si iese filmul de toata jena, promovam in filme manelele si populatia de rromi care ne au invadat ...
  • 1q 1q
    voi aprecia mereu investitiile in seriale, indiferent de televiziune.
  • marian marian
    Fenomenal ,extraordinar , R, nu cu doua ci cu sase clase nici nu a inceput si deja esti excitat de bucurie , fenomenal ,
  • F F
    @ Razvan : o sa ai dreptate cum și avut când lăudai în avans Ultimul trib? Nu mai pupa chiar tot ce prinzi de la antena. Așteaptă măcar sa vezi despre ce este vorba, ca rade lumea de tine.
  • jk jk
    Probabil va fi in weekend,in afara prime- timeului
    E nevoie de ceva nou acolo.In afara de putin observator sunt doar reluari
  • D D
    Probabil serialul o sa stea mai bine pe national decat comercial...
  • Expertul Expertul
    Se aude ca Banica se intoarce la ProTV din toamna, dar eu sper sa ramana la motanieni! Felicit antenistii pentru curajul de a investi in seriale, dar din pacate pentru ei nu cred ca acest serial va performa. Regizorul este bun, dar producatorul este mediocru!
  • Răzvan Răzvan
    O comedie fenomenală! Abia astept sa vad acest serial cu doua clase peste "Las fierbinți"!
  • marian marian
    Haideti ,R mile Mihai , laudati si cantati , este cel mai tare , cei mai buni actori ,regizor, mai tare ca Las Fierbinti va rupe nu are concurenti , va astept sa comentati,

Trimite un comentariu

sus