Skip to main content

Ciprian Muntele a lăsat Tanănana pentru Rock FM

 
Ciprian Muntele a lăsat Tanănana pentru Rock FM

Omul de radio Ciprian Muntele, care a avut până recent emisiunea de dimineaţă de la Tanănana, se alătură postului Rock FM.

Publicitate

El va prezenta de luni, 15 aprilie, Rockaholic, pe tronsonul 10.00 - 13.00, anunţă postul de radio.

Ciprian Muntele:

„S-a întâmplat ceea ce trebuia să se întâmple. Pentru momentul ăsta al vieţii mele, simt că venirea mea la Rock FM e cel mai bun lucru pe care îl puteam trăi acum, care să presupună existenţa mea într-un radio din FM-ul românesc.

Şi eu sper că e un lucru bun nu doar pentru mine, ci şi pentru Rock FM, că n-am venit aici de capul meu, doar pentru că aveam eu nevoie de schimbarea asta, ci şi în urma faptului că nişte oameni au încredere în mine. Adică avem de gând să facem multă treabă împreună de aici înainte”.

Cristian Hrubaru, director de programe Rock FM:

„Suntem bucuroşi să îl avem alături pe Ciprian Muntele, cu aerul lui proaspăt şi umorul fin. În plus, este singurul viitor posesor de alpaca din FM-ul românesc. Mă bucur, avem cea mai tare echipa!”

Ciprian Muntele era la matinalul Tanănana încă de la rebrandingul postului, din Activ EFEM, din 2015. Atunci a realizat matinalul cu Vlad Craioveanu, numit Patinal. Un an mai târziu, mare parte din echipa Tanănana a fost restructurată, inclusiv Vlad Craioveanu. A rămas la matinal Ciprian Muntele, căruia i s-a alăturat Anca Maco, producătoarea Patinalului (detalii, AICI)

Grila Rock FM din timpul săptămânii rămâne neschimbată.

  • Dimineaţa este Răzvan Exarhu, la "Morning Glory"
  • După 13:00, Lucian Boariu face „Rock This Way"
  • Iar în drive-time-ul se aude Cristian Hrubaru la „Rock Driver".

În weekend Alin Dincă intră pe tronsonul 12:00-16:00, pentru ca apoi microfonul să fie preluat de Claudiu Cîrţînă, între 16:00 şi 20:00.

Adi Despot şi Hefe, Cristi Dumitraşcu şi Berti Barbera rămân cu emisiunile specializate, seara de la ora 19:00.

„Folk bun" cu Cristi Dumitraşcu este în fiecare seară de luni, Berti Barbera este pe radio marţi, cu „Blues Drop", iar Adi Despot şi Hefe se aud miercurea la „Playground".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Rodica I.C. Rodica I.C.
    Chiar dacă omul deosebit Răzvan Exarhu a plecat din acest moment în vacanță ( noi îi urăm din suflet multă fericire și distracție) , vom rămânea în continuare cu Ciprian Muntele. Este o bucurie, deoarece vom asculta mai multă muzică ROCK de cea mai bună calitate și pentru asta îi mulțumim. Putere și-o vară cu sunete care să ne-aline tuturor sufletele.
  • Dealu Mare Dealu Mare
    cu aerul lui proaspăt și umorul fin...ce zici Hrubare?De unde ma sa aiba asa ceva Muntele?Mai bine ati scimba stick-ul ala prafuit de pe care puneti chilotarelile alea disco rock...si nu v-ati mai inregistra interventiile care oricum sunt patetice...
  • Maria Marinescu Maria Marinescu
    Pilosul Radu Tudor a custigat lupta. Nu degeaba a transpirat stahanovist.

Trimite un comentariu

sus