Skip to main content

AUDIO. Dragnea, supărat (iar) pe presă: „În sondajele de la Digi stăm prost, în inimile românilor stăm bine”

 
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

AUDIO. Liviu Dragnea s-a supărat (iar) pe presă. De data aceasta pe Digi. Ce l-a deranjat acum? Rezultatul unui sondaj potrivit căruia PSD este depăşit de Partidul Naţional Liberal.

Publicitate

La o conferinţă de presă de astăzi, din comuna Bogata, Călăraşi, Liviu Dragnea a fost întrebat de rezultatele sondajele privind alegerile europarlamentare.

Reacţia lui?

„În sondajele de la Digi stăm prost, în sondajele reale, în inimile românilor, stăm bine, a fost reacţia liderului PSD.

Liviu Dragnea:

„Am sărit de 20? Am sărit de 20? E bine, eu credeam că avem 14. Asta e o minciună.

În sondajele de la Digi stăm prost, în sondajele reale, în inimile românilor, stăm bine. S-a dovedit asta în 2016 când, tot aşa, erau televiziunile pline de sondaje unde nici nu mai intram. Eram cu minus şi am avut un rezultat bunicel”, au fost declaraţiile preşedintelui PSD.

Fragmentul cu Liviu Dragnea a fost difuzat pe postul de radio Digi FM.

AUDIO. Momentul Liviu Dragnea - Digi 24

Despre ce sondaje vorbea Liviu Dragnea?

Postul de radio Europa FM a comandat la IMAS un sondaj de opinie privind opţiunile românilor dacă alegerile europarlamentare ar avea loc duminica viitoare. În sondaj, pe primul loc în opţiunile de vot era PNL (25,25), urmat de PSD (21,5), de USR Plus (17,7%), ALDE (12,7) şi Pro România (11,2%).

Politicienii şi ziariştii, momentele ultimelor săptămâni

Este a treia săptămânâ consecutiv în care atitudinea liderilor politici faţă de presă este afişată abrupt.

Săptămâna trecută, liderul PSD Liviu Dragnea a ameninţat că îi va retrage acreditarea unei jurnaliste România TV, spunând că „Oricum, la voi e Loterie”. România TV nu a transmis atunci conferinţa de presă PSD, deoarece s-a intersectat cu extragerile Loto, pentru care postul avea obligaţii contractuale.

Reala retragere a unor acreditări (de fapt, respingerea cererilor de acreditare) s-a făcut cu două săptămâni în urmă. Jurnaliştii Ovidiu Oanţă (Pro TV) şi Ionela Arcan (Realiatea TV) au fost înştiinţaţi că acreditarea le-a fost respinsă, fără a specifica motivul refuzului.

Citeşte şi:

De ce a dat România TV Loto, în loc de Dragnea. Un răspuns simplu


Jurnalistul Pro TV Ovidiu Oanţă a rămas fără acreditare pe Ministerul Justiţiei


După Ovidiu Oanţă, şi jurnalista Realitatea TV Ionela Arcanu a rămas fără acreditare la Ministerul condus de Tudorel Toader

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stangist stangist
    Prostii se uita doar la scorul PSD in schimb cei care au un pic se cap observa ca in continuare
    PSD + ALDE + PRO ROMANIA > PNL + USR. Sigur, Dragnea va fi indepartat dupa acest rezultat (imaginea lui trage partidul in jos desi e un foarte bun om politic si a facut ceea ce Ponta nu a avut cojones sa faca, sa vina cu masuri de guvernare autentice de stanga) iar aripa Ponta va reveni in partid si astfel PSD va avea 32.7 din optiuni care va insemna in jur de 40% din mandate, suficient pentru a guverna confortabil inca 4 ani!
  • Adrian Adrian
    Deși nu mai voiam să votez din cauza dezmățului PSD in cel mai mare și important post al creștinătății, nu pot sta acasă făcând să exulte profitorii basiști și incitatorii de ură Iohannis și compania.
  • Mihai Mihai
    Evident ca e un sondaj... Daca digi24 il prezinta nu se poate numi presa,bai matele digi si imas,cum *** sa faca psd 21%? Cu tot purcoiul de bani si infrastructura in teritoriu tu imi slyi ca se bate cu usr?
  • silvia silvia
    Aveti impresia ca sunteti mai destepti daca aveti sufletul plin de ura ?daca nu iti place liviu dragnea este problema ta. Mergi la vot si voteaza cu cine vrei dar nu vorbi cu atata rautate Sunt multi care nu gandesc la fel si ce ar trebui sa facem sa umplem saiturile cu injuraturi. Pararea mea este ca mai bine votez cu Dragnea decat cu *** Lazar Dar asta e parearea mea si numai a mea.....
  • Ana Ana
    Sa privim in viitor:
    https://m.youtube.com/watch?v=KB_k2Y8RdE8
  • Valentin Valentin
    Și sondajul e de la Europa FM, nu GIGI...
  • Carmen Carmen
    Draga Liviu, voi avea grija ca acest mesaj sa fie " neconflictual", macar ca limbaj, ca sa ajunga la tine. Din respect pentru mine si dispret pt tine imi voi pastra prenumele real, spre deosebire de acoperitii tai, care vor comenta. Fii atent:
    1. Eu votez. Ca am sciatica sau perfuzii, EU VOTEZ. Si vom fi multi, oricat ai fura.
    2. Tara asta nu e un birt. Inca mai servesti spritz care da dureri de cap, dar nu pt mult timp. Taraba ta se va inchide.Romania nu e "Asociatia cu scop lucrativ Bachus din Giuvarasti"
    3. Te-ai nascut in Gratia. Iar gratiile iti vor fi luna plina si apus de soare, cu sau fara saturn retrograd, candva. Pentru ca oricat te vei zbate, uita-te la istorie. Si daca nu acum, sigur vei avea biblioteca in viitoarea Gratia.
    4. Eu sunt un om liber. Tu nu. Tu esti intr-o cusca, tot mai stramta.
    5. In fine, am si o veste buna . Cand vei iesi tu din puscarie, vei trai intr-o lume libera. Datorita mie.
    Si nu uita, Eu VOTEZ!
  • Cris Cris
    ***

Trimite un comentariu

sus