Skip to main content

AUDIO. Dragnea, supărat (iar) pe presă: „În sondajele de la Digi stăm prost, în inimile românilor stăm bine”

 
AUDIO. Dragnea, supărat (iar) pe presă: „În sondajele de la Digi stăm prost, în inimile românilor stăm bine”
Liviu Dragnea

AUDIO. Liviu Dragnea s-a supărat (iar) pe presă. De data aceasta pe Digi. Ce l-a deranjat acum? Rezultatul unui sondaj potrivit căruia PSD este depășit de Partidul Național Liberal.

Publicitate

La o conferință de presă de astăzi, din comuna Bogata, Călărași, Liviu Dragnea a fost întrebat de rezultatele sondajele privind alegerile europarlamentare.

Reacția lui?

„În sondajele de la Digi stăm prost, în sondajele reale, în inimile românilor, stăm bine, a fost reacția liderului PSD.

Liviu Dragnea:

„Am sărit de 20? Am sărit de 20? E bine, eu credeam că avem 14. Asta e o minciună.

În sondajele de la Digi stăm prost, în sondajele reale, în inimile românilor, stăm bine. S-a dovedit asta în 2016 când, tot așa, erau televiziunile pline de sondaje unde nici nu mai intram. Eram cu minus și am avut un rezultat bunicel”, au fost declarațiile președintelui PSD.

Fragmentul cu Liviu Dragnea a fost difuzat pe postul de radio Digi FM.

AUDIO. Momentul Liviu Dragnea - Digi 24

Despre ce sondaje vorbea Liviu Dragnea?

Postul de radio Europa FM a comandat la IMAS un sondaj de opinie privind opțiunile românilor dacă alegerile europarlamentare ar avea loc duminica viitoare. În sondaj, pe primul loc în opțiunile de vot era PNL (25,25), urmat de PSD (21,5), de USR Plus (17,7%), ALDE (12,7) și Pro România (11,2%).

Politicienii și ziariștii, momentele ultimelor săptămâni

Este a treia săptămânâ consecutiv în care atitudinea liderilor politici față de presă este afișată abrupt.  

Săptămâna trecută, liderul PSD Liviu Dragnea a amenințat că îi va retrage acreditarea unei jurnaliste România TV, spunând că „Oricum, la voi e Loterie”. România TV nu a transmis atunci conferința de presă PSD, deoarece s-a intersectat cu extragerile Loto, pentru care postul avea obligații contractuale.

Reala retragere a unor acreditări (de fapt, respingerea cererilor de acreditare) s-a făcut cu două săptămâni în urmă. Jurnaliștii Ovidiu Oanță (Pro TV) și Ionela Arcan (Realiatea TV) au fost înștiințați că acreditarea le-a fost respinsă, fără a specifica motivul refuzului.

Citește și:

De ce a dat România TV Loto, în loc de Dragnea. Un răspuns simplu


Jurnalistul Pro TV Ovidiu Oanță a rămas fără acreditare pe Ministerul Justiției


După Ovidiu Oanță, și jurnalista Realitatea TV Ionela Arcanu a rămas fără acreditare la Ministerul condus de Tudorel Toader

 

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

 • Prostii se uita doar la scorul PSD in schimb cei care au un pic se cap observa ca in continuare
  PSD + ALDE + PRO ROMANIA > PNL + USR. Sigur, Dragnea va fi indepartat dupa acest rezultat (imaginea lui trage partidul in jos desi e un foarte bun om politic si a facut ceea ce Ponta nu a avut cojones sa faca, sa vina cu masuri de guvernare autentice de stanga) iar aripa Ponta va reveni in partid si astfel PSD va avea 32.7 din optiuni care va insemna in jur de 40% din mandate, suficient pentru a guverna confortabil inca 4 ani!
 • Deși nu mai voiam să votez din cauza dezmățului PSD in cel mai mare și important post al creștinătății, nu pot sta acasă făcând să exulte profitorii basiști și incitatorii de ură Iohannis și compania.
 • Evident ca e un sondaj... Daca digi24 il prezinta nu se poate numi presa,bai matele digi si imas,cum *** sa faca psd 21%? Cu tot purcoiul de bani si infrastructura in teritoriu tu imi slyi ca se bate cu usr?
 • Aveti impresia ca sunteti mai destepti daca aveti sufletul plin de ura ?daca nu iti place liviu dragnea este problema ta. Mergi la vot si voteaza cu cine vrei dar nu vorbi cu atata rautate Sunt multi care nu gandesc la fel si ce ar trebui sa facem sa umplem saiturile cu injuraturi. Pararea mea este ca mai bine votez cu Dragnea decat cu *** Lazar Dar asta e parearea mea si numai a mea.....
 • Draga Liviu, voi avea grija ca acest mesaj sa fie " neconflictual", macar ca limbaj, ca sa ajunga la tine. Din respect pentru mine si dispret pt tine imi voi pastra prenumele real, spre deosebire de acoperitii tai, care vor comenta. Fii atent:
  1. Eu votez. Ca am sciatica sau perfuzii, EU VOTEZ. Si vom fi multi, oricat ai fura.
  2. Tara asta nu e un birt. Inca mai servesti spritz care da dureri de cap, dar nu pt mult timp. Taraba ta se va inchide.Romania nu e "Asociatia cu scop lucrativ Bachus din Giuvarasti"
  3. Te-ai nascut in Gratia. Iar gratiile iti vor fi luna plina si apus de soare, cu sau fara saturn retrograd, candva. Pentru ca oricat te vei zbate, uita-te la istorie. Si daca nu acum, sigur vei avea biblioteca in viitoarea Gratia.
  4. Eu sunt un om liber. Tu nu. Tu esti intr-o cusca, tot mai stramta.
  5. In fine, am si o veste buna . Cand vei iesi tu din puscarie, vei trai intr-o lume libera. Datorita mie.
  Si nu uita, Eu VOTEZ!

Trimite un comentariu