Skip to main content

Fostul Guerrilla Alexandru Anghel începe o nouă emisiune la Smart FM

 
Fostul Guerrilla Alexandru Anghel începe o nouă emisiune la Smart FM
Alexandru Anghel

Alexandru Anghel, fost realizator de programe și director muzical la Radio Guerrilla, se alătură postului Smart FM, condus de Marius Tucă. 

Publicitate

Omul de radio va începe de astăzi o nouă emisiune pe segmentul „drive time”, numită Smart Drive Time. Emisiunea va fi difuzată pe intervalul 16.00 - 19.00, iar ca format, Smart Drive Time va avea, pe lângă muzică, și recomandări culturale de teatru, concerte, festivaluri, film, expoziții și alte moduri de petrecut timpul liber. 

Totodată, Smart Drive Timeși invitați permanenți și o serie de rubrici speciale: 

- în fiecare luni, Teatru cu Mihai Brezeanu: Critic de teatru într-o manieră modernă, nescorțoasă.

- În fiecare marți, Andrei Zamfir, muzician (The Mono Jacks) vine în studio cu propuneri muzicale și culturale. Cei doi dezbat noutățile săptămânii din toate zonele de interes.

- În fiecare joi, Edmond Niculușcă, președintele ARCEN (Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate) pentru o rubrică de radio pentru și despre București, cu povești din Bucureștii vechi, tururi prin București-ul actual, probleme și soluții pentru orașul în care trăim.

- În fiecare vineri, Traducerea și adaptarea: veverița bc. Acest Irina Margareta Nistor al subtitrărilor de pe internet, simbolul unei generații, veverița_bc traduce și adaptează din limba engleză în limba română piese din playlistul Smart FM. Ascultătorii care vor ghici piesa tradusă vor fi premiați. 

Smart FM se poate asculta pe 107.3 în București și online pe Smartfm.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Banii nu cred ca vin asa de usor. Tuca nu mai detine majoritatea actiunilor ci maestrul de lumini si umbre Adrian Sarbu. El cred ca va pune pe picioare acest post de radio. Succes!
  • Felicitari Alexandru Anghel pentru ca nu ai mai acceptat presiunile de a face propaganda pro-PSD la Radio Goarna PSD Guerrilla conduce de *** Dobrovolschi si ai ales o cale de libertate !
  • si in reteaua wyl fm Ploiesti 95.9 , campina 103.2 si targoviste 88.7 . Revin banii la Smart, sau a strans Tuca la pusuclita in ultimu an? :)

Trimite un comentariu