Skip to main content

Unul dintre cei mai vechi oameni din Mediafax pleacă din compania lui Adrian Sârbu

 
Unul dintre cei mai vechi oameni din Mediafax pleacă din compania lui Adrian Sârbu
indira-crasnea-mediafax-foto-andreea-balaurea-resize

Indira Crasnea, unul dintre cei mai vechi angajați ai Mediafax, părăsește grupul de presă după 25 de ani. Jurnalista a fost în ultima perioadă redactor-șef al publicației „Monitorul apărării și Securității”, parte a Mediafax.  

Anunțul a fost făcut chiar de Indira Crasnea, pe pagina sa de Facebook, într-un mesaj simplu: „Sfârșit de capitol. După 25 de ani”. 

Publicitate

Contactată de Paginademedia.ro, jurnalista a confirmat plecarea, însă nu a dorit să vorbească despre planurile de viitor.  

Indira a lucrat în agenția de presă Mediafax, fondată de Adrian Sârbu, în 1994, la scurt timp de la lansarea agenției. A venit de la ziarul Ora (după desființarea publicației), odată cu Cristi Dimitriu, Cristian Hostiuc, Elvira Gheorghiță și Cristi Popa.

De-a lungul anilor a fost reporter Mediafax, comentator, editor, iar în 2006 a devenit editor-șef adjunct. 

În 2016, Indira Crasnea a fost devenit editor-șef Mediafax. Numirea ei a venit după ce agenția a fost lovită de un val de demisii, printre care directorul editorial Cristi Dimitriu, editorul-șef de atunci, Mona Hera, dar și numeroși jurnaliști. Cei mai mulți s-au alăturat noului proiect de agenție News.ro lansat de Orlando Nicoară.  

Indira Crasnea a fost de-a lungul timpului și președinte al Clubului Român de Presă. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu