Skip to main content

Publicis Groupe anunţă lansarea unei noi agenţii de media: Spark Foundry

 
Valeriu Galani, Business Leader Spark Foundry
Valeriu Galani, Business Leader Spark Foundry

Publicis Groupe lansează în România agenţia Spark Foundry, care va integra operaţiunile Blue 449 (fost Optimedia). Agenţia nou înfiinţată va fi condusă din funcţia de Business Leader de Valeriu Galani.

Publicitate

Totodată, Cezar Batog va rămâne în cadrul agenţiei pe aceeaşi poziţie ca pana acum – administrator al companiei, după cum au explicat reprezentanţii Publicis pentru Paginademedia.ro.

Valeriu Galani, care ocupa, până la numire, poziţia de Account Director la Starcom România, a supervizat conturile unor clienţi de calibru, precum E.ON, Novartis, Sandoz, Visa, Brown Forman şi a coordonat mari echipe multi-funcţionale, precum şi procesele de intrare pe piaţa din România ale unor branduri globale. Cu o carieră care a început acum 17 ani, Valeriu face parte din echipa Starcom de 10 ani.

Valeriu Galani:

„Piaţa de media şi cu mine avem o lungă istorie în spate, în care am evoluat împreună! Am acceptat această nouă provocare cu inima deschisă şi plin de entuziasm, recunoscător că pot să fiu parte dintr-o cultură atât de plină de energie.

Cred că sistemul de planificare al Spark Foundry, care adaugă nivele de antreprenoriat şi creativitate setului fundamental de discipline specific zonei de media reprezintă viitorul acestei industrii, mereu schimbătoare, în care dezvoltarea tehnologiei provoacă constant abordările clasice, cu care eram obişnuiţi.”

Lansarea Spark Foundry în România vine ca urmare a recentei alianţe strategice dintre cele două reţele globale ale Publicis Media – Blue 449 şi Spark Foundry.

Noua reţea va opera sub numele de Spark Foundry în majoritatea pieţelor, inclusiv România. Odată cu această fuziune, Spark Foundry va avea o prezenţă extinsă în pieţe precum Australia, Canada, China, Germania, India, Italia, MENA, Mexic, Polonia, Rusia, Singapore, Spania, dar şi în Europa Centrală şi de Est.

Publicis Groupe România este format din agenţiile Publicis, Leo Burnett, Saatchi & Saatchi/The Geeks, Starcom, Zenith şi nou lansata Spark Foundry.

Împreună, agenţiile de media din cadrul Publicis Groupe România (Starcom, Zenith şi Spark Foundry) sunt cel mai mare media buyer din piaţă, având un portofoliu de peste 100 de clienţi, o treime din aceştia fiind lideri locali de business în domeniile lor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus