Skip to main content

Membru CNA, reacţie în urma atacului lui Klaus Iohannis: „Preşedintele ţării minte şi asta nu are nicio scuză”

 
Radu Herjeu
Radu Herjeu

Radu Herjeu, singurul membru CNA care a reacţionat ca urmare a atacului preşedinteleui Klaus Iohannis la adresa instituţiei.

Publicitate

„Preşedintele ţării minte şi asta nu are nicio scuză, chiar dacă, presupun, a fost minţit la rândul său de consilierii şi politrucii din jur”, a scris Herjeu pe pagina sa de Facebook.

O să încep cu cea mai gravă acuzaţie, la care mă gândesc foarte serios dacă nu cumva ar trebui să răspund cu o plângere în justiţie. Îl somez pe preşedintele ţării să prezinte dovada existenţei ordinului lui Dragnea şi a ajungerii lui la membrii CNA vizaţi de comentariile sale, implicit la mine”, a continuat membrul CNA.

Ce spune despre acuzaţia că nu s-ar fi dat timpi de antenă pentru campania de referendum:

„Consilierii se puteau documenta şi puteau afla că, în cazul unui referendum, CNA NU acordă timpi de antenă. Cu atât mai puţin pentru publicitate electorală. Timpii de antenă se acordă DOAR în cazul emisiunilor de promovare electorală, care NU se pot desfăşura pe tema referendumului, ci doar în cazul unor alegeri parlamentare, locale sau prezidenţiale.”

Ce spune despre spotul de referendum refuzat de CNA:

„A mai minţit domnul preşedinte şi când a spus că spotul făcut de Administraţie nu face decât să cheme lumea la vot. Oricine are curiozitatea să-l vadă va constata singur că e un îndemn de a ”spune DA pentru Europa etc etc etc”, ”spune DA pentru a nu mai fi hoţi în conducerea statului etc etc etc”. De aceea s-a apreciat în CNA că este un spot care promovează o poziţie partizană, ceea ce este perfect legal şi normal, dar acest lucru nu poate fi considerat de interes public, atât timp cât lipsesc şi celelalte poziţii partizane, favorabile boicotului sau votului negativ.”

Reamintim că, astăzi, Klaus Iohannis a făcut o serie de acuzaţii dure la ardesa CNA, într-o conferinţă de presă, spunând că Dragnea a dat ordin la CNA să ignore referendumul”, că forul „a refuzat să acorde timp de antenă pentru publicitatea referendumului” şi i-a reproşat refuzul de a da o recomandare pentru difuzarea unui spot despre referendum, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Postarea integrală a lui Radu Herjeu, în continuare:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Costel Costel
    Bravo Herjeu. Uita-te bine la comentarii si acum poate te convingi si tu ca in tara asta, batalia nu mai este pentru legi si justitie, ci este despre "Dragnea". Orice lege, principiu, argument pot fi ignorate, atunci cand nu iti convine adversarul politic. Referendum... "pentru justitie"?
  • Ted Ted
    Raducule, manipularea asta ieftina de-o faci tu cu acest răspuns tine doar la telespectatorii Antena 3, România TV și TVR. Pe restul ne jignești luându-se de prosti. Ești un incompetent și un incult, care acum își varsă frustrările de jurnalist ratat.
  • nepasatorul nepasatorul
    Herjeu, fii mai rau! Cu atitudinea asta de sluga mediocra n-o sa reusesti sa ajungi pe vreo lista electorala. Nu e de ajuns cat l-ai slujit pe Ghita, si-a platit sarmanul datoria tragand sfori sa ajungi unde ai ajuns, trebuie mai mult. Ia exemplu familia Avram-Ursu, astia combat de ani de zile in slujba Varanului si, uite, unde au ajuns! Hai, ca poti! Hai, musca!
  • Radu Radu
    Alt reporter fara carisma care a ajuns într-o funcție pus de politic. Mare susținător al radiourilor locale dar care nu l am auzit sa obiecteze când e vorba de radio gorila și extinderea sa prin distrugerea radiourilor locale, exemplu cluj
  • Paco Paco
    Hai sa dam la o parte antipatiile fata de Radu Herjeu, Varan, Antene etc si sa citim atent ce scrie. Are perfecta dreptate, vorbeste pe lege, sustine cu argumente. Restul e cancan.
  • dan petrea dan petrea
    Sarmanul Herjeu. Era un amarât de cititor de prompter cu fumuri de literator, adesea in șomaj, iar PSD l-a plasat in CNA. Asa că ...ar fi bine să tacă.
  • Mandruta Stoicescu Avram Mandruta Stoicescu Avram
    Radu, nu o sa te puna pe liste la alegerile urmatoare la fel ca pe Carmen Avram. Duci inutil războiul altora:) esti un bun slujbaș. De asta nici nu ai facut cariera in televiziune. Ti-a lipsit ceva si stii asta. Nu e rau sa ramai slujbaș, e rau cand esti in slujba cuiva fara sa ajungi pe liste. Good night,good Bye and good luck!
  • Varanu' Varanu'
    Majoritatea membrilor din CNA, in frunte cu Herjeu, joaca pe fata in echipa PSD!
    In octombrie 2018, cu doar 3 zile inainte de referendumul PSD pentru "familia traditionala", CNA a modificat regulile de desfasurare a campaniei pe radio-TV (decizia 454/02.10.2018), permitand continuarea campaniei pro-referendum inclusiv in cele doua zile in care se desfasura votul!
    Acum, cand PSD doreste boicotarea referendumului pentru justitie, toate institutiile subordonate (AEP, CNA, etc) baga bete in roate...

Trimite un comentariu

sus