Skip to main content

Mișcare la vârful Group M, după plecarea lui Florin Alexandrescu la Pro TV. Un nou Head of Trading

 
Mișcare la vârful Group M, după plecarea lui Florin Alexandrescu la Pro TV. Un nou Head of Trading
Mihai Vișan, noul Head of Trading Group M

Schimbare la vârful Group M, după plecarea, la Pro TV, a lui Florin Alexandrescu (cel care era Chief Operating Officer și Head of Trading).

Publicitate

Group M are un om nou pe poziția de Head of Trading. Este vorba despre Mihai Vișan, un publicitar cu peste 20 de ani experiență. 

Mihai Vișan preia atribuțiile de Head of trading pe care le avea Florin Alexandrescu. În noua structură, nu va mai exista poziția de COO.

Mihai Vișan are peste 20 de ani de experiență în industria de publicitate. Anterior acesta a lucrat în agenții precum Mediacom, Wavemaker și Mindshare, de asemenea parte din WPP, atât din perspectiva de client service, cât și de trading, notează reprezentanții grupului. 

Obiectivul mandatului să este „securizarea poziției de lider pe piața locală de trading”, anunță compania.

GroupM este parte din Grupul WPP, alaturi de Ogilvy Group Romania. 

Mihai Vișan își va prelua noile responsabilități ca Head of Trading al GroupM Romania, începând cu luna iunie a acestui an.

Reamintim că Florin Alexandrescu, fost CEO & Head of Trading Group M va ocupa, din 3 iunie, poziția de Chief Business Officer Pro TV. Din această poziție, se va ocupa și de dezvoltarea și coordonarea planurilor comerciale și strategice pe termen lung

Citește și: Florin Alexandrescu de la Group M trece la ProTV, în locul lui Zoe Vasilescu. Pe vânzări și nu numai


Citește și: AMINTIRI DIN CRIZĂ. "Au fost realmente momente de supraviețuire." 10 ani de la marea criză din media. În primul episod, Florin Alexandrescu, GroupM

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu