Skip to main content

Mişcare la vârful Group M, după plecarea lui Florin Alexandrescu la Pro TV. Un nou Head of Trading

 
Mihai Vişan, noul Head of Trading Group M
Mihai Vişan, noul Head of Trading Group M

Schimbare la vârful Group M, după plecarea, la Pro TV, a lui Florin Alexandrescu (cel care era Chief Operating Officer şi Head of Trading).

Publicitate

Group M are un om nou pe poziţia de Head of Trading. Este vorba despre Mihai Vişan, un publicitar cu peste 20 de ani experienţă.

Mihai Vişan preia atribuţiile de Head of trading pe care le avea Florin Alexandrescu. În noua structură, nu va mai exista poziţia de COO.

Mihai Vişan are peste 20 de ani de experienţă în industria de publicitate. Anterior acesta a lucrat în agenţii precum Mediacom, Wavemaker şi Mindshare, de asemenea parte din WPP, atât din perspectiva de client service, cât şi de trading, notează reprezentanţii grupului.

Obiectivul mandatului să este „securizarea poziţiei de lider pe piaţa locală de trading”, anunţă compania.

GroupM este parte din Grupul WPP, alaturi de Ogilvy Group Romania.

Mihai Vişan îşi va prelua noile responsabilităţi ca Head of Trading al GroupM Romania, începând cu luna iunie a acestui an.

Reamintim că Florin Alexandrescu, fost CEO & Head of Trading Group M va ocupa, din 3 iunie, poziţia de Chief Business Officer Pro TV. Din această poziţie, se va ocupa şi de dezvoltarea şi coordonarea planurilor comerciale şi strategice pe termen lung

Citeşte şi: Florin Alexandrescu de la Group M trece la ProTV, în locul lui Zoe Vasilescu. Pe vânzări şi nu numai


Citeşte şi: AMINTIRI DIN CRIZĂ. "Au fost realmente momente de supravieţuire." 10 ani de la marea criză din media. În primul episod, Florin Alexandrescu, GroupM

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus