Skip to main content

PROIECT SPECIAL. Acasă sau la bar? Cum s-au contrat, şi cu ce rezultate, Petreanu şi Striblea, Corina Caragea şi Ramona Păun

 
PROIECT SPECIAL. Acasă sau la bar? Cum s-au contrat, şi cu ce rezultate, Petreanu şi Striblea, Corina Caragea şi Ramona Păun

STUDIU DE CAZ. Unde să vezi un meci, la bar sau acasă? S-au "contrat" pe această temă, în interviuri la dublu, Vlad Petreanu şi Cătălin Striblea. Dar şi Corina Caragea şi Ramona Păun. (Interviurile, în articol). Cu ce rezultate?

Publicitate

După interviuri, s-a apela la formula "de compromis": Home Bar, un bar la tine acasă. În primă fază, livingul lui Cabral a fost transformat în bar în toată regula.

A fost apoi rândul lui Ciprian Marica să îşi facă sufrageria bar. Un bar de unde a urmărit dramaticul meci Liverpool - Barcelona (4-0) alături de - printre alţii - Cabral, Virgil Ianţu, Corina Caragea, Ramona Păun, Cătălin Striblea şi Luca Valentin (cel mai titrat barman român, de trei ori campion mondial la Flair bartending).

Totul este parte a campaniei Heineken - Home Bars, o campanie locală, românească, dezvoltată pornind de la un concept global al mărcii: Heineken - Share Unmissable Moments.

Paginademedia.ro vă prezintă a doua parte a studiului de caz dedicat acestei campanii (primul episod, La bar sau la Cabral, aici).

Un al doilea episod despre interviurile la dublu şi rezultatele acestora.

Studiu de caz susţinut de Heineken.

Înainte de rezultatele campaniei, ce s-a întâmplat la Marica, într-un clip video.

VIDEO. Home Bar la Marica:

Interviuri la dublu. Striblea - Petreanu, Ramona Păun - Corina Caragea. Rezultatele

LA BAR SAU ACASĂ. Unde vezi meciul? A fost întrebarea de bază a interviurilor "la dublu" pentru această campanie.

ACTORII. Cine a polemizat pe această temă? Într-un interviu, jurnaliştii Cătălin Striblea (Digi FM) şi Vlad Petreanu (Europa FM). În altul, prezentatoarele de sport Ramona Păun şi Corina Caragea (ambele la Pro TV).

EXPUNERE MEDIA. Inteviurile la dublu au fost distribuite de protagonişti pe reţelele sociale. Pe conturile de Facebook şi pe cele de Instagram.

REZULTATELE. Expunerea de pe reţelele sociale a atras un engagement consistent. Cele două interviuri au avut aproape 80.000 de afişări. Au fost aproape 100 de comentarii, aproape 40 de Shares şi peste 2.500 de Like-uri.

VIDEO. Interviu dublu Ramona Păun - Corina Caragea:

VIDEO. Interviu dublu Cătălin Striblea - Vlad Petreanu:

Citeşte şi: PROIECT SPECIAL. La bar sau la Cabral? Cum a fost adaptat local un concept global. Episodul Home Bar la Cabral. Studiu de caz

GALERIE FOTO. Home Bar la Marica, în imagini:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu F Gabor Radu F Gabor
    Toate clipurile au dialoguri trase de par. Ridicolul absolut e atins de cele doua prompteriste care se chinuie sa incropeasca ceva. Se vede, in plus, ca niciunul dintre astia nu are habar de fotbal. Oare sefii olandezi de la Heineken BV cunosc pe ce si pe cine risipesc astia din Romania banii de marketing?

Trimite un comentariu

sus