Skip to main content

România, eşec la Eurovision. Din nou. Ester Peony nu a reuşit să se califice în finală

 
România, eşec la Eurovision. Din nou. Ester Peony nu a reuşit să se califice în finală

Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision, nu a reuşit să se califice în finala care va avea loc sâmbătă, la Tel Aviv.

Publicitate

România rămâne fără loc în finală, pentru al doilea an consecutiv. Anul trecut, România nu a reuşit să treacă de semifinale cu melodia Goodbye, interpretată de The Humans.

Celelalte ţări care au ratat finala împreună cu România sunt Armenia, Irlanda, Moldova, Letonia, Austria, Croaţia şi Lituania.

Alte zece finaliste s-au alăturat câştigătoarelor de marţi seară. Astfel, ţările participante vor urca pe scena de la Tel Aviv în ordinea următoare:

 1. Malta
 2. Albania
 3. Republica Cehă
 4. Germania
 5. Rusia
 6. Danemarca
 7. San Marino
 8. Macedonia de Nord
 9. Suedia
 10. Slovenia
 11. Cipru
 12. Olanda
 13. Grecia
 14. Israel
 15. Norvegia
 16. Marea Britanie
 17. Islanda
 18. Estonia
 19. Belarus
 20. Azerbaijan
 21. Franţa
 22. Italia
 23. Serbia
 24. Elveţia
 25. Australia
 26. Spania

VIDEO. Momentul României în semifinala Eurovision

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Anon Anon
  Lumea tot zice ca trebuia sa se duca Laura Bretan si nu stiu ce, dar cu balada aia amarata ar fi fost si mai rau. Cu tot respectul pentru vocea ei, dar lumea e satula pana-n gat de balade.
 • Paul Paul
  Ion,ai dreptate,dar,trebuie sa recunosti,ca gusturile,majorității românilor (LOCUINTA MEA DE VARA,E LA ȚARĂ),..ai priceput,unde bat..nu prea coincide cu restul lumii.Sunt gusturi si gusturi,e de respectat ,asta,dar,mafia de la TVR,care ,manipulează voturile,in favoarea unor lesbiene sau homosexuali,otraveste bunul simt.Nu am nimic,cu acești handicapați psihic si sexual..dar,ar fi bine sa stea in cercul lor restrâns si sa nu mai deranjeze cu boala lor.
 • Afi Afi
  Europa votează România numai când trimite piese proaste.
 • Ion Ion
  De ce nu pleci din Romania ?cum poti sa jignesti o intreaga natie ? sa-ti fie rusine.
 • Puiu Puiu
  V-ați făcut încă odată de "cacao" ! Era de așteptat ,încă de la preselecții, că așa se va întâmpla. Melodia cantata de Laura Bretania ,care făcea ravagii pe YouTube ,a fost aruncata la gunoi *** ,aleși de TVR în juriu . Sa va fie rușine ! " Mâncați" banii noștri degeaba !
 • anonim anonim
  ester peony:)) peony in traducere inseamna bujor! ester bujor:))
 • Adi Adi
  Ce va mai mirați atâta? Pe unde se duc sefi unii care vin de la Protv, se alege praful! Bine, la TVR, nici praful de pe tobă nu mai ramane in urma lor. Mai pune si Sassu umărul la falimentarea TVR!
 • F F
  România se cam obisnuise sa intre cu orice piesa mediocră datorita românilor din străinătate. Acum ca votul publicului conteaza doar 50%, vedem cat conta, deși ne plângeam ca suntem dezavantajati. Aseară am fost surprins ca au avut bani de show. Asta este bine, dar totul a fost atât de amator. Ziceai ca este o repetiție. Piesa nu a fost problema. Era de trecere, dar nimeni nu te votează daca arăți ca un amator.
 • johhny bravo johhny bravo
  Eurovision e un fel de x-factor ramas aici din anii 70. De ce e asa de mare drama ce se intampla acolo?
 • ALICE STIERL ALICE STIERL
  Adevarul este ca nu ma mir...daca mergea Laura Bretan, ajungea in finala si cred ca era printre primele 5 locuri.
 • Lucia Marusievici Iorga Lucia Marusievici Iorga
  După o astfel de isprava, numitele Gradea Doina și Vornicu Smaranda ar trebui sa își catrafusele și sa plece din TVR. Urgent! Cam prea mare incomoetenta
 • ion ion
  @Cris: tocmai asta e buba, nu romanii au votat-o. asa cum spune Dragos, in principal a fost aleasa de cei 2 vloggeri LGBT si un nene de la o casa de productie. o piesa nasoala care nici pe radiourile platite de hahaha n-o sa aiba succes.
 • Alex Alex
  Rusine tvr! Nu ati avut incredere in votul romanilor,care ar trebui sa domine un juriu contestabil! RUSINE! CERSEM DEMISII IN BLOC!
 • Livia Pila Livia Pila
  . Mulțumim, Smaranda! Poate ca ne spui și la ce au servit cheltuielle imensel După Cerbul de Aur, un nou eșec. Nu crezi ca ajunge, D_na Vornicu?
 • bing bing
  S-a calificat ciudata aia care a reprezentat Danemarca care a avut o melodie mult mai slaba fata de a Romaniei
  asta demonstreaza ca Eurovisionul este o mare escrocherie

Trimite un comentariu

sus