Skip to main content

Antena 1 se pregăteşte pentru un nou serial regizat de Ruxandra Ion. Cum se va numi

 
Antena 1 se pregăteşte pentru un nou serial regizat de Ruxandra Ion. Cum se va numi

Ruxandra Ion a început filmările la o nouă producţie pentru Antena 1.

Publicitate

Serialul va fi difuzat de Antena 1 începând cu această toamnă şi se va numi Sacrificiul. Scenariul este unul bazat pe fapte reale şi povestite de cunoscuţi, spun reprezentanţii postului de televiziune.

Proiectul Ruxandrei Ion este dezvoltat împreună cu Simona Macovei şi Radu Grigore (aceeaşi echipă care a lucrat şi la Fructul Oprit), iar distribuţia va fi formată din actori tineri.

Noul serial va fi produs pentru Antena 1 de Dream Film Production.

Ruxandra Ion:

„Am avut vacanţă 3 zile şi ne-am apucat din nou de muncă, pentru că asta ştim să facem, în cadrul unei noi companii, care se numeşte Dream Film Production.

Este vorba de un proiect despre care nu pot să vă spun încă prea multe, decât că se învarte în jurul numărului magic 3. Este un format nou, original, pe care l-am dezvoltat împreună cu Simona Macovei şi Radu Grigore si la care muncim încă din toamna anului trecut. Consider că e un proiect foarte ambiţios, cu o distribuţie absolut excepţională, formată din tineri (nume noi), tineri de care ştiţi deja, dar şi monştrii sacri ai teatrului românesc pe care orice producător şi regizor ar fi onoraţi să îi aibă în distribuţie.

Ne aflăm în plină perioadă de creaţie a personajelor şi foarte curând vom auzi din nou cele trei cuvinte magice: Linişte, motor, acţiune!, în locaţii de excepţie şi cu echipament de cea mai înaltă clasă, folosit în cinematografie”.

FOTO. Primele imagini de la filmările noului serial

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Valentin Valentin
    Sună bine Sacrificiu și din ce se scrie despre viitorul nou serial va fi o distribuție gen Pariu cu Viața cu mulți tineri ! Sper să fie un serial cu multă emoție dar și dramă !
  • dalien dalien
    "Simona Macovei" - aici m-am oprit. Un scenarist low quality, neinspirat si overworked. Se anunta un nou scenariu penibil cu personaje ridicole si actiune lipsita de credibilitate. Aplauze!
  • marian marian
    Sa fim seriossi daca nu este o copie va fiun esec , marea asa zisa producatoare a avut succes cu serialul Inima de *** in rest varza , Fructul l-au copiat ,

Trimite un comentariu

sus