Skip to main content

Antena 1 se pregătește pentru un nou serial regizat de Ruxandra Ion. Cum se va numi

 
Antena 1 se pregătește pentru un nou serial regizat de Ruxandra Ion. Cum se va numi

Ruxandra Ion a început filmările la o nouă producție pentru Antena 1.

Publicitate

Serialul va fi difuzat de Antena 1 începând cu această toamnă și se va numi Sacrificiul. Scenariul este unul bazat pe fapte reale și povestite de cunoscuți, spun reprezentanții postului de televiziune.

Proiectul Ruxandrei Ion este dezvoltat împreună cu Simona Macovei și Radu Grigore (aceeași echipă care a lucrat și la Fructul Oprit), iar distribuția va fi formată din actori tineri.

Noul serial va fi produs pentru Antena 1 de Dream Film Production.

Ruxandra Ion:

„Am avut vacanță 3 zile și ne-am apucat din nou de muncă, pentru că asta știm să facem, în cadrul unei noi companii, care se numește Dream Film Production.

Este vorba de un proiect despre care nu pot să vă spun încă prea multe, decât că se învarte în jurul numărului magic 3. Este un format nou, original, pe care l-am dezvoltat împreună cu Simona Macovei și Radu Grigore si la care muncim încă din toamna anului trecut. Consider că e un proiect foarte ambițios, cu o distribuție absolut excepțională, formată din tineri (nume noi), tineri de care știți deja, dar și monștrii sacri ai teatrului românesc pe care orice producător și regizor ar fi onorați să îi aibă în distribuție.

Ne aflăm în plină perioadă de creație a personajelor și foarte curând vom auzi din nou cele trei cuvinte magice: Liniște, motor, acțiune!, în locații de excepție și cu echipament de cea mai înaltă clasă, folosit în cinematografie”.

FOTO. Primele imagini de la filmările noului serial

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Sună bine Sacrificiu și din ce se scrie despre viitorul nou serial va fi o distribuție gen Pariu cu Viața cu mulți tineri ! Sper să fie un serial cu multă emoție dar și dramă !
  • "Simona Macovei" - aici m-am oprit. Un scenarist low quality, neinspirat si overworked. Se anunta un nou scenariu penibil cu personaje ridicole si actiune lipsita de credibilitate. Aplauze!
  • Sa fim seriossi daca nu este o copie va fiun esec , marea asa zisa producatoare a avut succes cu serialul Inima de *** in rest varza , Fructul l-au copiat ,

Trimite un comentariu