Skip to main content

Artistul Damian Drăghici, la primul său rol. Intră în distribuţia serialului Sacrificiul

 
Damian Drăghici, în serialul Sacrificiul
Damian Drăghici, în serialul Sacrificiul

Antena 1 anunţă încă un nume din distribuţia serialului Sacrificiul, producţie ce va intra în grila de toamnă a postului.

Publicitate

Este vorba de artistul Damian Drăghici, aflat la primul său rol într-un serial.

În plus, Damian Drăghici se va ocupa şi de o parte din muzica de pe coloana sonoră a serialului Sacrificiul, anunţă reprezentanţii Antenei 1.

Damian Drăghici:

„Îmi face mare plăcere să joc în acest serial! Iniţial fusesem contactat de doamna Ruxandra Ion ca potenţial compozitor al serialului, de altfel voi produce şi muzică special pentru «Sacrificiul».

Este prima oară pentru mine când am un rol, nu am mai jucat până acum, dar repet, îmi face plăcere şi mă simt onorat. Cred că serialul va avea mare succes şi tot ce vă pot spune despre Rapha, personajul meu, este că se aseamănă puţin cu Damian din viaţa de zi cu zi”, a declarat artistul.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • EsteIrealaINVIDIAromaneasca EsteIrealaINVIDIAromaneasca
    ASTA CONTEAZA PENTRU VOI? CA VORBESC ACTORII DE DOMNA RUXANDRA ION? DE CINE SA VORBEASCA? DE VOI? CARE STATI SI MANCATI SEMINTE IN FATA SERIAULUI? INCREDIBIL, MI E RUSINE DE FAPTUL CA SUNT ROMAN DATORITA ACESTOR TIPURI DE CARACTERE INFECTE SI MIZERE CA A CELOR DO I DE MAI SUS. MA BUCUR CA OAMENII CA VOI, (***, SCUZE) MOR FRUSTRATE. MACAR ATAT, THANKS GOD!
  • marian marian
    Doamne cati actori de doi lei facuti la fara frecventa ,mai aduce asa zisa marea producatoare , cred cu tarie ca va fi un faaaaaaaaaaaaas , coloana sonora manele in stil modern sper sa fie un esec sa nu mai aud de aceasta ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  • F F
    Repet. Chiar fiecare actor trebuie să spună că a fost contactat de Ruxandra Ion? Nu au altceva mai interesant de spus despre marele serial? :))

Trimite un comentariu

sus