Skip to main content

DOSAR NOSFERATU. Diseară, un nou episod din NOS4A2. Un fel de „ambulanța neagră”. Cu „Spock” șofer. E horror, dar producătorul are ani de comedie în spate

 
DOSAR NOSFERATU. Diseară, un nou episod din NOS4A2. Un fel de „ambulanța neagră”. Cu „Spock” șofer. E horror, dar producătorul are ani de comedie în spate

DOSAR NOSFERATU. Serialul este horror. Mult sânge. Spirite furate. Lumi imaginare. Totuși, producătorul executiv al serialului NOS4A2 are în spate ani buni de ...comedie.

Publicitate

Diseară, de la 22.00, un nou episod Nosferatu pe AMC. Până atunci, citiți și un nou episod al Dosarului Nosferatu. În episoadele trecute am vorbit despre scenariul serialului (bazat pe o poveste scrisă de fiul lui Stephen King) și despre actorul principal - Zachary Quinto (interpretul lui Spock, din Star Trek).

În episodul de ani, vorbim despre Producătorul executiv al serialului horror. O cheamă Lauren Carrao și are un CV "beton" în comedie și divertisment.

Vezi 10 motive pentru a te uita la serialul NOS4A2, aici

Cine este Lauren Corrao?

Înainte de răspunsul la întrebare, ce este NOS4A2, serialul de pe AMC:

Un fel de "ambulanța neagră care răpește copii". Dar o "ambulanță" Rolls Royce. Ar fi prea simplu, dar teama oricărui părinte este exploatată (și) în acest serial. Un horror.

Zachary Quinto (Charlie Manx în serial) merge cu un Rolls Royce prin America, racolează copii și le răpește sufletele. Pare a avea un scop "nobil". Așa spune el. Adică pretinde salvarea copiilor de la părinții răi sau neglijenți.

Copiii, goliți de suflete, ajunși niște monștri, sunt trimiși în Christmasland / Tărâmul Crăciunului, un sătuc de Crăciun în care nefericirea este împotriva legii.

Cineva se găsește însă să îl înfrunte pe Charlie Manx: Victoria McQueen, o tânără care își descoperă puterile supranaturale de a vedea lucrurile bune în persoanele din jurul ei. Vic încearcă să salveze sufletele celor pierduți și astfel este văzută de Charlie Manx ca un posibil dușman.

Dacă vă întrebați de e NOS4A2: e numărul de înmatriculare al "ambulanței".

Proiectul Dosar Nosferatu este susținut de AMC

Citește și: Zachary Quinto - Spock, din Star Trek, vânează copii cu Rolls Royce-ul în NOS4A2. Serialul începe în câteva zile

Citește și: „Voiam doar să îi sperii de moarte!" Totul despre serialul NOS4A2, după o poveste de fiul lui Stephen King. 10 motive să urmărești serialul

Și acum, povestea producătorului:

Opt ani la Comedy Central. Parteneriat cu Ellen DeGeneres

Un serial horror produs de un om de comedie și divertisment? Da, și încă ce horror! Da, și încă ce om de showbiz!

Lauren Corrao este producătorul executiv al NOS4A2 și cea care a a dezvoltat și a vândut către AMC Networks serialul horror-fantasy, cu episoade de o oră "NOS4A2", bazată pe apreciatul si cel mai bine vândut roman al lui Joe Hill (fiul lui Stephen King).

În "Cartea de vizită", Lauren Corrao are trecute, printre altele: un parteneriat cu celebra Helen DeGeneres, opt ani la Comedy Central (ani în care a contribuit la show-uri ca The Colbert Report), contracte cu Touchstone și cu gigantul Fox Broadcasting (unde s-a ocupat de horror? nu, de comedie).

Trecem în revistă impresionanta carieră a celei care a produs Nosferatu, serial pe care îl puteți vedea joia, de la 22.00, pe AMC.

Pe capitole, din prezent și până la începuturi (la MTV - unde a ajuns destul de sus - au fost începuturile):

RECENT. Lauren Corrao a fost cel mai recent co-președinte al Tornante TV (Bojack Horseman, Undone, Tuca și Bertie, NOS4A2), un studio independent deținut de fostul director executiv al Disney, Michael Eisner.

Corrao a dezvoltat și a vândut către AMC Networks serialul horror-fantasy, cu episoade de o oră NOS4A2, bazată pe apreciatul si cel mai bine vândut roman al lui Joe Hill. 

PERIOADA ELLEN DEGENERES. Între 2010-2012, Lauren a avut un parteneriat cu Ellen DeGeneres și a activat ca Președinte al companiei lor de producție, ”A Very Good Production”, având o înțelegere cu Warner Brothers Studio și dezvoltând show-uri pentru televiziunile de rețea.

COMEDY CENTRAL. Corrao a petrecut opt ani la Comedy Central (2002-2010) evoluând până în funcția de Președinte, Producții Originale și Dezvoltare.

Prin viziunea ei, rețeaua a înregistrat cele mai mari ratinguri din istoria sa cu spectacole precum:

The Daily Show cu Jon Stewart, The Colbert Report, Chappelle’s Show, RENO 911!, The Sarah Silverman Programme, Tosh.0 și Workaholics.

Seria animată pe care ea a dezvoltat-o a fost Drawn Together, Kid Notorious, Lil Bush și Ugly Americans.

A manageriat și personalul rețelei de televiziune care se ocupau de evenimente și de noile talente, aceștia fiind responsabili cu identificarea și dezvoltarea următoarei generații de staruri de comedie, precum și de producția evenimentelor speciale ale canalului TV, cum ar fi franciza nominalizata la Premiile Emmy, Central RoastNight of Too Many Stars în care foarte multe staruri sunt prezente și performează pentru bolnavii de autism și stand-up-urile special ale rețelei de televiziune.

TOUCHSTONE. Înainte de Comedy Central, în iulie 2002, Corrao și partenerul său Peter Tolan au obținut un contract de producție la Televiziunea Touchstone unde a fost producător executiv pe mai multe proiecte, inclusiv serialul aclamat de critici "The Job" cu Denis Leary.

THE 70's SHOW. Patru ani fantastici a petrecut Corrao la Fox Broadcasting Co., în calitate de vicepreședinte pe parte de dezvoltare a programelor de comedie și vicepreședinte pe parte a de dezvoltare a programelor alternative și de late-night, unde a pus bazele unor hituri precum The 70's Show, MAD TV și King of the Hill.

ÎNCEPUTURI LA MTV. Corrao și-a început cariera de televiziune la MTV, unde a evoluat până la funcția de vicepreședinte și producător executiv și a pus bazele primului department de dezvoltare a producțiilor non-muzicale ale rețelei de televiziune.

A supravegheat dezvoltarea și producția de spectacole precum revoluționară serie de reality: The Real World, The State, The Ben Stiller Show și The Jon Stewart Show.

STUDII. Lauren a absolvit Universitatea Brown cu o diplomă de licență în Semiotică.

Ea a fost mentor pentru programul de Lidership pentru Femei din 2008.

A lucrat in Comitetul de Indrumare pentru Conferinta din mai 2017 al Consiliului de Lidership pentru Femei al Universitatii Brown "125 Years of Women at Brown" (împreună cu stimați absolvenți femei-speakeri: Janet Yellen, Cecile Richards, Maggie Hasson și câștigătoare a Premiului Pulitzer, Lynn Nottage).

Citește și: Zachary Quinto - Spock, din Star Trek, vânează copii cu Rolls Royce-ul în NOS4A2. Serialul începe în câteva zile


Citește și: „Voiam doar să îi sperii de moarte!" Totul despre serialul NOS4A2, după o poveste de fiul lui Stephen King. 10 motive să urmărești serialul

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu-mi place toata increngatura illuminati, dar vreau sa spun ceva despre ambulanta neagra. Toata lumea spune ce NU este ambulanta neagra si chiar ii jigneste pe oamenii care se sperie, dar am o intrebare : ce este ambulanta neagra? Pot sa cumpar si eu una de la mica publicitate?

Trimite un comentariu