Skip to main content

Mihaela Călin ia o pauză de la Observator 16. Cine îi ia locul

 
Mihaela Călin
Mihaela Călin

Nume nou la Observatorul de la 16.00. Din după-amiaza aceasta, Ionela Lucan, reporter Observator, preia ştafeta de la Mihaela Călin, care a intrat în concediu de maternitate. În fiecare zi, de luni până vineri, Ionela Lucan va prezenta Observator 16, anunţă Antena 1.

Publicitate

„Dincolo de pupitrul ştirilor, o să rămân în continuare şi pe teren, acolo unde se scriu cu adevărat poveştile şi de unde noi, jurnaliştii, ne întoarcem mereu câte puţin schimbaţi”, mărturiseşte prezentatoarea, ce va continua să realizeze şi reportaje de teren”, spune Ionela Lucan.

Ionela Lucan (foto dreapta) şi-a început cariera de jurnalist în urmă cu 10 ani, ca prezentator al Observatorului de Cluj. Ulterior, a devenit corespondent pe Eveniment pentru Antena 1 Bucureşti.

„Am cutreierat întreaga ţară, am relatat despre tragedii şi dezastre şi am avut sansa să transmit şi din alte ţări ale Europei, în cazul atentatelor teroriste, evenimentelor de amploare în care au fost implicaţi românii noştri sau extrădărilor unor infractori condamnaţi la noi în ţară. La Bucureşti m-am stabilit în urmă cu 7 ani. Ca reporter acreditat pe justiţie, am fost martorul unei perioade zbuciumate în justiţia românească şi mi-am petrecut zilele, în mare parte, la uşile parchetelor ori în sălile de judecată, la marile proces de corupţie”, mai spune jurnalista.

Printre campaniile la care a luat parte, se numără „Împarte speranţa", „Pagubă în Bucovina " sau „Împreună pentru Colectiv".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus