Skip to main content

FOTO. Déjà-vu? Nume „noi”, dar vechi în „Sacrificiul”. Şapte actori din „Fructul oprit” se văd şi din toamnă, tot la Antena 1

 
FOTO. Déjà-vu? Nume „noi”, dar vechi în „Sacrificiul”. Şapte actori din „Fructul oprit” se văd şi din toamnă, tot la Antena 1

Şapte actori din serialul care tocmai s-a încheiat aseară, la Antena 1, continuă colaborarea cu postul TV.

Publicitate

Maia Morgenstern, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Virginia Rogin, Mihai Călin şi Bogdan Stanoevici (directorul Circului Metropolitan) vor lucra şi în producţia Sacrificiul, noul serial pe care Antena 1 îl pregăteşte pentru această toamnă.

Cei şapte actori au avut roluri fie în primul, fie în al doilea sezon din Fructul Oprit, dar şi în alte telenovele produse de Ruxandra Ion pentru Acasa TV, acum 10 ani.

Maia Morgenstern:

„Doamna Ruxandra Ion mi-a povestit cu delicateţe, cu respect, cu emoţie despre acest nou proiect şi m-a întrebat dacă doresc să continuăm mai departe într-o nouă poveste de dragoste, de viaţă cu dureri, bucurii, tribulaţii, cu răsturnări de situaţie aşa cum este şi serialul Sacrificiul.”

Marian Râlea despre noul rol:

„Am terminat Fructul oprit, unde am jucat un personaj drag mie şi iată-mă acum dându-i viaţă lui Relu, plecat de acasă să cumpere pâine şi întors după 5 ani!”

În „Sacrificiul”, serialul care se vede la Antena 1 din toamnă, mai joacă nume ca Oana Zăvoranu şi Dorian Popa.

De asemenea, rolurile principale vor fi interpretate de actorii Denis Hanganu, Oana Cârmaciu şi Daniel Nuţă.

Citeşte şi:

GALERIE FOTO

  • Adriana Trandafir
  • Ana Ciontea
  • Bogdan Stanoevici
  • Maia Morgenstern
  • Marian Râlea
  • Mihai Calin
  • Virginia Rogin
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • roxana roxana
    Abia aștept să văd acest nou serial. Mă bucur că uni din serialul meu de inimă, joacă și în acest nou serial, și sper ca acest nou serial să mă încânte, și la fel ca și Fructul Oprit să mă întristeze dacă pierd chiar și melodia de deschidere a episodului. Sunt sigură că cu toții veți face o treabă grozavă, și veți pune mult suflet în acest nou serial, deoarece voi ați pus mereu suflet în ori ce ați făcut, Și de asemenea am vorbit cu o mulțime de fani, și, cu toți ne dorim, să fie o scânteie (o poveste de dragoste ) între Iris și Amza (Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman )
  • Alexandru Gabriel Alexandru Gabriel
    Mi-aș dori din suflet ca sa joace in continuare Cristina Ciobanasu, Michaela Prosan Petru Păun... Au fost minunați și au avut roluri care a dat rod ...E bine ca macar 7 dintre actorii fostului serial vor continua ...
  • Gabriel C Gabriel C
    Daca ar fi existat "Zmeura de Aur" in Romania, clar serialul asta Fructul oprit câștiga acel trofeu... Ganditi fratilor pana la sfârșit un scenariu, nu mai lasati idei in aer - asta doar daca o schimbati pe Simona Macovei. Ați avut in serial actori exceptionali (Carmen Tanase, Maia Morgenstern, Marian Ralea, Adriana Trandafir) și v-ați axat povestea pe niște personaje interpretate de actori frumosi dar jenanti sau care nu au treaba cu actoria (Varciu si Gina Pistol au gresit formatul). Chiar era necesar sa inserati in serial referinte la o alta productie - concurs difuzata la acea vreme si culmea , care are treaba cu Varciu si Gina ?? Proasta idee de promovare indirecta a productiilor A1.
    Vorbim de un serial care lasa de inteles ca un avort se face in 5 minute, un transplant de maduva reuseste in 30 de minute si un detectiv nu isi poate da seama daca un om a fost impuscat de la 5cm sau 50m.
    Înțelegem ca e un serial, ca nu e real. Dar parca e facut pentru oameni cu IQ sub 70 (inclusiv aia care nu au inteles ca acea carte publicata de Helene e DOAR IN SERIAL), oameni care nu pot lega doua sinapse si nu pot asocia niste situatii.
    Si dupa atatea episoade si atatea luni de zile, chiar nu v-ati putut gandi la un alt final si l-ati luat tot pe ala din primul sezon ? (cand grupul Intact a fost actionat in judecata de scenaristele din Turcia si trebuia sa terminati , solutionati cumva cat mai repede ; mai bine ramanea acel sezon asa copiat unu la unu cum era sau se mai adaugau maxim 2-3 episoade.Dar nu , voi trebuia sa continuati ca doar Vlad castiga teren prin profesionalism la toate capitolele de serial). Sic ! Ati facut alt sezon doar ca sa moara si mama Soniei ca sa i se întoarcă ceea ce i s-a intamplat Anei in primul sezon? Penibil.
    Ruxandra Ion nu mai e de mult ceea ce a fost.
  • Carmen  Crăciunescu Carmen Crăciunescu
    Bună ziua, cu tot respectul stimată d-nă Ruxandra Ion; oare de ce nu ne putem bucura de actori adevărați : și nu de " Amatoare obraznice"? Nu fac decât să de-a câteva replici ieftine. Vă rog să aveți in vedere tineri care trăiesc din meseria de actor. Sânt multi cu potential . Această individa Zavoranu , ocupă locul altcuiva cu siguranță. Cu respect
  • D D
    "mile", dar de un alt mare serial dat de "Antena 1" nu zici nimic ? Nici un comentariu pentru "Liber ca pasarea cerului" ? Audiente foarte slabe... Ca si ultimul sezon din "marele" serial "Fructul Oprit". La fel se va intampla si cu "Sacrificiul" ?
  • Enache Enache
    Milica Mile sau ce nume ai in buletin ,esti atat de greu de urmarit si penibil , dar de cel mai des vulgar in exprimare, cu fiecare comentariu aprobat si moderat pe cat posibil de Pag de media. Nu ca in foto ai arata mai bine. Dar deh , asta esti si atat poti. . . provoci doar mile, pardon - mila. . .
  • mile mile
    andrei, mori de ciuda
  • Andrei Andrei
    @dalien Bravo !
    Bine mai spunea cineva in cadrul pag fb Fructul oprit : " Cam asta e "drama" produsa de Ruxandra Ion pentru Antena1 : un total de episoade cantitative nu si calitative (sezon 2) , un proces cu scenaristele din Turcia (pt.sezonul 1) , un casting de ochii lumii pt.rolul fetiteti din serial (a fost aleasa una pe pile , care nu e straina de postul tv , de aparitii media - Next Star cu mult inainte de serial) si cireasa , pardon ,marul de pe coliva - episoade cu audienta care le poti numara pe degetele de la o mana ... Mai ramane sa va laudati ca serialul a fost vandut la Cannes (Original sin).Daca ar sti cei care au achizitionat productia cat de penibil e sezonul 2... Vai Doamne..."
    Serialul "Sacrificiul" o sa fie sigur un nou esec marca Ruxandra Ion. Nu poti sa "reciclezi" aceeasi actori (chiar si nume mari) in rolul posibil la fel de prost scrise de Simona Macovei , sa o aduci pe Oana Zavoranu care e paralela cu actoria inca de la debut , mizand pe cei nostalgici sau pe Dorian Popa care incanta doar pustoaicele care nu au trecut inca de faza cu Pariu cu viata + continuarile la fel de penibile si sa ai pretentia la audienta.Poate doar episodul 1 si 2 , ca telespectatorul e curios sa vada daca e eceva de capul serialului . . in rest, lauda multa din partea A1 si pomenirea numelui de Ruxandra Ion mai ceva ca in pomelnic de catre fiecare actor din distributie care a dat interviu. . . Penibil !
  • mile mile
    *** , tu vorbesti , martorul lui pastrama
  • dalien dalien
    Eu cred ca se conturează o nouă ciorbă cu prea multe ingrediente.
    Deja sunt anunţaţi prea mulţi actori, deci vor fi foarte multe personaje. Ruxandra Ion nu învaţă niciodată din greşeli şi are stilul ei de a spune poveşti, iar acest stil nu a mai functionat de la Regina încoace. Faptul că alege să lucreze în continuare cu scenarista Simona Macovei, care probabil are writer's block de 10 ani încoace, în ciuda feedback-ului dezastruos pe care l-a primit Fructul Oprit sezonul 2, arată că deja doamna Ion s-a plafonat şi se crede o somitate de neatins în domeniu.

    Deja formula serialelor Ruxandrei Ion e cunoscută: câteva personaje negative fără o motivaţie realistă, personaje 'bune' fără complexitate şi faţete, câteva personaje ridicole şi exagerate care fac o comedie de doi lei şi strică orice fel de atmosferă dramatică (State şi Flacăra, poliţiştii din Pariu cu viaţa, oltenii din Fructul Oprit) şi multe personaje de fundal care nu contribuie cu nimic în afara faptului că lungesc episoadele. În rest, lipsa firului narativ şi a obiectivelor personajelor este suplinită cu multe omoruri, vrăjitorie, accidente de maşină, de avion, ameninţări cu bombă şi toate bolile existente în cărţile de medicină. Efectiv nu există nenorocire pe lumea asta pe care să nu o fi aruncat într-unul din seriale, crezând că asta înseamnă un serial bun.

    Pe vremea telenovelelor de pe Acasă, numărul personajelor tot creştea şi creştea, astfel încât poveştile deveneau tot mai diluate, cu fire narative secundare care nu aduceau nimic interesant şi nu erau conectate la povestea principală. În "Aniela" băgaseră tot felul de personaje împărţite pe case, familii şi locaţii. Personajele astea nu aveau absolut nicio legătură cu personajele principale sau cu firul narativ. Şi rând pe rând au dat actorii afară, poveştile acelor personaje şi familii nu au mai fost încheiate, pentru că lumea a murit de plictiseală şi telenovela a fost un eşec.

    Trăim timpuri în care oricine cu conexiune la internet are acces la sute de seriale străine extrem de bine realizate. Competiţia este extrem de mare, şi serialele din România ar trebui să avanseze şi ele. Pro TV prin 'Vlad' a înţeles acest lucru şi a făcut un mare pas înainte. Ruxandra Ion, în schimb, încă face seriale pentru tanti Lenuţa lu' Costică care vinde păstârnac la piaţă.
  • bing bing
    va rog puneti audientele de aseara, sunt curioasa care au fost audientele pentru ultimul episod din fructul oprit
  • geo geo
    Pai si in seria de telenovele de pe Acasa, Ruxandra Ion a rulat cam aceeasi actori. A se vedea Carmen Tanase si Constantin Cotimanis - pe care i-am vazut in 5 seriale - fiecare. Si exemplele pot continua, cu Diana Dumitrescu, Adela Popescu ori Alexandru Papadopol.
  • marian marian
    In afara de Maia M, restul sunt o adunatura , mai mile fara Pastrama si Briggite nu are farmec Sacrificiul , dar eu as fi mers pe sacrificiul varanului cum s-a sacrificat el pe timpul lui Ceausescu sa faca banii asta serial nu ce face marea producatoare va doresc audiente in jos
  • mile mile
    vedete adevarate, ei trebuie promovati , nu mascaricii de pastrama si briggite

Trimite un comentariu

sus