Skip to main content

Nume nou în sezonul doi al serialului Vlad: Elvira Deatcu

 
Nume nou în sezonul doi al serialului Vlad: Elvira Deatcu
Sursa foto: Pro TV

Serialul Vlad, de pe Pro TV, are un nou nume în distribuție. Este vorba despre actrița Elvira Deatcu care joaca rolul Deliei, în sezonul al doilea al serialului Vlad, care va avea premiera în toamnă. Elvira Deatcu, actriță a teatrului Odeon, a mai colaborat în trecut cu Pro TV pentru serialele produse de Ruxandra Ion, Pariu cu viața, Lacrimi de iubire și Iubire și onoare. 

Publicitate

Elvira Deatcu:

„Sunt onorată că fac parte dintr-un proiect excepțional, din toate punctele de vedere. Am avut deja câteva zile de filmare. Se muncește într-un ritm nebunesc, dar cu multă placere și profesionalism. Nu vreau să dezvălui foarte multe despre personajul meu, dar îmi doresc ca acesta să relaționeze cu cât mai multe dintre caracterele din scenariu, pentru ca eu să am ocazia să filmez cu toți actorii din această distribuție, pe care-i prețuiesc și-i admir. Sper să ne fie bine împreună, spre bucuria noastră și a celor care ne vor urmări.”,

Despre rolul Elvirei Deatcu. Cine este Delia.

Ea este partenera lui Cezar, o femeie extrem de frumoasă, inteligentă, elegantă, diplomată și foarte puternică. Totodată, știe să folosească o armă atunci când este necesar și nu se sfiește să o facă dacă cineva îi amenință familia. Manierată și foarte educată, cântă la pian și este cea care l-a ajutat pe Vlad din momentul în care acesta a evadat și și-a schimbat identitatea. Delia reapare în viața lui și de data aceasta ea este cea care are nevoie de el, pentru a-și proteja fiica. În cel de-al doilea sezon al serialului, răzbunarea va fi prezentă pe mai multe planuri, iar Delia va juca un rol cheie în întreaga poveste.

Amintim că Vlad este o producție creată după licența serialului turcesc Ezel, pe care Pro TV a achiziționat-o anul trecut, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu