Skip to main content

Mâine începe iCEE.fest: UPGRADE 100. Vezi agenda evenimentului. Realitate virtuală, roboţi sau video gaming

 
Mâine începe iCEE.fest: UPGRADE 100. Vezi agenda evenimentului. Realitate virtuală, roboţi sau video gaming

PARTENERIAT. Azi e ultima şansă să nu rataţi un eveniment major pentru industria de digital şi tehnologie din Europa Centrală si de Est, care are loc zilele acestea, joi şi vineri, la Bucureşti.

Publicitate

Noul concept al cunoscutului festival iCEE.fest, numit acum UPGRADE 100, aduce în capitala României peste 180 de experţi independenţi în transformările provocate de internet si tehnologie precum si giganţi globali ai industriei digitale.

ATENŢIE! Mai sunt doar 24 de ore în care se pot face rezervări online, agenda actualizată a evenimentului fiind publicată de organizatori pe site-ul oficial şi în noua aplicaţie de networking a festivalului (disponibilă şi celor care nu au un bilet).

Festivalul iCEE.fest: UPGRADE 100 oferă celor peste 3.000 de participanţi de anul acesta, veniţi din peste 10 ţări, două scene principale si patru specializate, la care se adaugă evenimente private de business.

Iată, pe scurt, ce înseamnă un festival de acest tip, cu peste 10 linii de conţinut diverse în AGENDĂ.

Ce se întâmplă în prima zi de festival, joi – 13 iunie?

Scena principală UPGRADE 1 cuprinde, în prima zi (joi, 13 iunie), subiecte precum tendinţele în marcom si media digitală pentru 2019 si 2020, de la companii precum Verizon Media, The Telegraph, Google, LinkedIn, Accenture si alte mari companii şi agenţii, dar şi prezentări speciale susţinute de vedete ale industriei, printre care fostul CEO al XPRIZE, Marcus Shingles, David JP Phillips – autorul celebrei cărţi „Death by Powerpoint”, psihologul Paul Marsden sau cunoscutul creativ Myles Lord (The Service Plan).

Un moment special, de ultimă oră, este dedicat impactului pe care intrarea Facebook în jocul crypto-monedelor, eveniment anunţat pentru săptămâna viitoare, este analizat de un expert în domeniu: Aviv Lichtigstein, 101 Blockchains.

Seara, scena principală e preluată de industria de video gaming si de prezentarea lui Matthew Santoro, un youtuber american cu peste 6 milioane de abonaţi.

  • Scena principală UPGRADE 2 este dedicată în prima zi, zonei mai tehnice – AI, Robotică, tehnologii de marketing si e-commerce - , moderator fiind chiar un robot pe nume 3-5CU (adică, Escu).

Este locul în care prezintă companii precum UiPath, Thales, Google, Salesforce, iCrossing si alţii, iar seara este dedicată trainerilor si experţilor din e-commerce, cu speakeri cunoscuţi precum Morgens Moller (Sleeknote) sau John Ekman (Conversationista).

Un moment aparte pe această scenă va fi prezentarea agentului FBI în cybersecurity Dean Kinsman, o premieră pentru evenimentele de acest tip din regiune.

  • Pe scenele specializate, FOCUS 1 este „confiscată” în întregime, în prima zi, de Google şi Youtube, FOCUS 2 este dedicată impactului tehnologiei si al blockchain în industria financiar-bancară, FOCUS 3 găzduieşte workshopuri cu spekeri vedetă precum Faris si Rosie Yakob (Genius Steals), John Ekman (Convesationista) sau Ben Kaplan (PR Hacker), iar FOCUS 4 analizează impactul Internetului în politică, guvernare şi democraţie.

Ce se întâmplă în a doua zi de festival, vineri – 14 iunie?

  • Scena principală UPGRADE 1 debutează, în ziua a 2-a, cu vedeta ediţiei din acest an, co-fondatorul „Singularity University”, Salim Ismail – care va susţine o prezentare amplă, urmată de un interviu live, întrebări din public şi lansarea cărţii „Organizaţii Exponenţiale” în limba română.

Va urma o sesiune intensă cu experţi în transformare digitală precum Ashley Benigno (Fjord, agenţie de inovaţie cumpărată de Accenture) sau celebrul futurolog Matthew Griffin (311 Institute).

După amiaza si seara sunt dedicate agenţiilor premiate internaţional pentru ideile lor creative precum şi experimentelor VR/AR si de realitate mixtă, cu nume importante porning de la Jungle Creations, MullenLowe Profero, TBWA, Unit9, WildBytes, PwC (care, inedit, va vorbi despre VR/AR) dar si Youtube.

  • Scena principală UPGRADE 2 este dedicată, în a doua zi, startupurilor şi investitorilor în tehnologie. De la povestea de succes UiPath, la traineri specializaţi în creştere exponenţială, continuând cu oferta fondurilor de investiţii si a marilor corporaţii care doresc să atragă talente, până la demo days si concursul care pune în joc o investiţie de 50.000 de euro, oferită de GapMinder.

Startupurile au, în aceeaşi zi, încă o scenă specializată: FOCUS 4, unde vor afla cum pot finanţa idei din sistemul de fonduri europene şi alte informaţii preţioase.

  • Celelalte scene specializate din ziua a 2-a de festival – vineri, 14 iunie – sunt dedicate trainingurilor Facebook (FOCUS 1 si FOCUS 3), LinkedIn (FOCUS 3), e-health si medicină (FOCUS 2) şi producătorilor de conţinut şi publisherilor (FOCUS 1).

Şi în acest an, atmosfera la iCEE.fest: UPGRADE 100 va fi întreţinută de celebrul comediant şi actor britanic Jeff Leach, devenit parte din brandul festivalului.

Agenda finală este aici. Domeniile variate acoperite în acest an (11 la număr) şi toţi experţii participanţi se pot studia în detaliu aici, pe site-ul UPGRADE100.com.

IMPORTANT: Vânzarea online a biletelor se va suspenda marţi, 11 iunie. Detalii, aici.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Grand Cinema & More din Bucuresti joi si vineri, 13 si 14 iunie, pentru al 8-lea an consecutiv, cu sprijinul Orange, Nissan, George/ BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, SalesForce, MedLife, Majoritas Academy şi a altor susţinători.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus