Skip to main content

Timişoreana, noul sponsor oficial al Naţionalei de Fotbal sub 21 de ani

 
George Puşcaş (Palermo) - Foto | FRF.RO
George Puşcaş (Palermo) - Foto | FRF.RO

Brandul de bere Timişoreana a devenit sponsor oficial pentru Naţionala de fotbal a României sub 21 de ani, antrenată de fostul internaţional român Mirel Rădoi.

Publicitate

„Suntem bucuroşi să putem anunţa parteneriatul semnat cu Federaţia Română de Fotbal pentru susţinerea reprezentativei U-21 a României, aceşti tineri minunaţi care reprezintă viitorul fotbalului românesc”, spune Dragoş Constantinescu, preşedinte Ursus Breweries.

Echipa Naţională U-21 s-a calificat pentru prima dată, după 20 de ani, la Campionatul European de Fotbal din Italia şi San Marino.

„Timişoreana a fost mereu aproape de fotbalul românesc, iar anul acesta a marcat încă 3 momente importante: continuarea ca Sponsor Oficial al Cupei României, lansarea campaniei „Pentru Fotbal Adevărat„ împreună cu Cristian Chivu, Adrian Ilie şi Bogdan Lobonţ şi implicarea ca Sponsor Oficial al Echipei Naţionale U-21”, completează Constantinescu.

Timişoreana este sponsor oficial şi pentru Cupa României. De menţionat că acest parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal a fost prelungit în luna martie.

„Iată că, după ce a devenit sponsor al Cupei României, Timişoreana îşi îndreaptă atenţia şi spre echipa naţională U21 a României. Este o nouă dovadă că strategia comercială pe care ne-am asumat-o este un model pentru asigurarea suportului optim pentru performanţă”, notează Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Tot prima lună de primăvară Timişoreana a lansat o campanie dedicată „eroilor din fotbal”, cei care-l joacă cu pasiune şi dedicare, pe stadion sau în spatele blocului. Foşti jucători români de fotbal: Cristian Chivu, Adrian Ilie şi Bogdan Lobonţ s-au alăturat atunci campaniei.

În ultimii ani, brandul de bere a avut o serie de campanii legate de fotbalul românesc şi de Cupa României.

  • „Meciul de Legendă” (Campaniile din 2010, 2014 şi 2015)
  • „Drumul Mingii” (2011)
  • Prima Finală de „Cupa României” jucată pe „Arena Naţională” (2012)

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus