Skip to main content

Timișoreana, noul sponsor oficial al Naționalei de Fotbal sub 21 de ani

 
Timișoreana, noul sponsor oficial al Naționalei de Fotbal sub 21 de ani
George Pușcaș (Palermo) - Foto | FRF.RO

Brandul de bere Timișoreana a devenit sponsor oficial pentru Naționala de fotbal a României sub 21 de ani, antrenată de fostul internațional român Mirel Rădoi. 

„Suntem bucuroși să putem anunța parteneriatul semnat cu Federația Română de Fotbal pentru susținerea reprezentativei U-21 a României, acești tineri minunați care reprezintă viitorul fotbalului românesc”, spune Dragoş Constantinescu, preşedinte Ursus Breweries.

Publicitate

Echipa Națională U-21 s-a calificat pentru prima dată, după 20 de ani, la Campionatul European de Fotbal din Italia și San Marino. 

„Timișoreana a fost mereu aproape de fotbalul românesc, iar anul acesta a marcat încă 3 momente importante: continuarea ca Sponsor Oficial al Cupei României, lansarea campaniei „Pentru Fotbal Adevărat„ împreună cu Cristian Chivu, Adrian Ilie și Bogdan Lobonț și implicarea ca Sponsor Oficial al Echipei Naționale U-21”, completează Constantinescu. 

Timișoreana este sponsor oficial și pentru Cupa României. De menționat că acest parteneriat cu Federația Română de Fotbal a fost prelungit în luna martie. 

„Iată că, după ce a devenit sponsor al Cupei României, Timișoreana își îndreaptă atenția și spre echipa națională U21 a României. Este o nouă dovadă că strategia comercială pe care ne-am asumat-o este un model pentru asigurarea suportului optim pentru performanță”, notează Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Tot prima lună de primăvară Timișoreana a lansat o campanie dedicată „eroilor din fotbal”, cei care-l joacă cu pasiune și dedicare, pe stadion sau în spatele blocului. Foști jucători români de fotbal: Cristian Chivu, Adrian Ilie și Bogdan Lobonț s-au alăturat atunci campaniei. 

În ultimii ani, brandul de bere a avut o serie de campanii legate de fotbalul românesc  și de Cupa României. 

  • „Meciul de Legendă” (Campaniile din 2010, 2014 și 2015)
  • „Drumul Mingii” (2011)
  • Prima Finală de „Cupa României” jucată pe „Arena Națională” (2012)

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu