Skip to main content

De la „Dansez pentru tine” la „Îmi place dansul”, pe Kanal D. Beatrice Rancea revine ca jurat

 
De la „Dansez pentru tine” la „Îmi place dansul”, pe Kanal D. Beatrice Rancea revine ca jurat

Beatrice Rancea, regizor de teatru și operă, revine pe TV. Va avea rolul de jurat, într-o emisiune de dans. 

Fostul jurat al show-ului „Dansez pentru tine” va face parte din juriul emisiunii - Îmi place dansul” - care va fi difuzată din toamnă la Kanal D, anunță reprezentanții postului TV. 

Publicitate

Rancea a fost jurat în show-ul de la Pro TV alături de Mihai Petre, Emilia Popescu, Wilmark sau Edi Stancu.

După ce emisiunea a ajuns la final (în 2015), Beatrice Rancea și Mihai Petre au fost din nou colegi, însă la un show de pe Antena 1. Cei doi au fost parte din juriul emisiunii Ham Talent, produs de Mona Segall. 

În prezent, Beatrice Rancea este Managerul General al Operei Nationale din Iasi. A montat zeci de producții de teatru și operă.  De asemenea, a fost și balerina profesionista pana la 30 de ani, însă un accident la genunchi i-a oprit cariera. 

Beatrice Rancea, despre noul rol:

„Dansul este un mod de a trai, de a visa, de a exista. Imi doresc ca, prin intermediul acestui show, sa cunosc tineri talentati, daruiti dansului, care sa impresioneze telespectatorii prin evolutiile lor. Imi doresc, de asemenea, ca aceasta emisiune sa reprezinte lozul lor castigator in pariul cu scena, cu viata.”

„Îmi place dansul” este noua emisiune pe care Kanal D o va difuza din toamnă. Show-ul este bazat pe formatul internațional - The Dance Floor și pune la bătaie un premiu de 100.000 de lei. 

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu