Skip to main content

Cazul Caracal. Chiar totul pentru audienţă! Acces Direct întreţine teoria conspiraţiei: intraţi în direct dacă ştiţi ceva! Mara Bănică, Lazarus la indigo

 
Cazul Caracal. Chiar totul pentru audienţă! Acces Direct întreţine teoria conspiraţiei: intraţi în direct dacă ştiţi ceva! Mara Bănică, Lazarus la indigo

AUDIENŢĂ SĂ FIE! Oricine are informaţii despre cazul de la Caracal a putut intra prin telefon la Acces Direct, să povestească, live, românilor propria versiune asupra cazului de la Caracal.

Publicitate

Şi, unii nici nu au stat pe gânduri şi au sunat.

Un domn, Laurenţiu, a povestit că Alexandra trăieşte şi a văzut cu ochii lui când a fost transportată de trei bărbaţi, într-o maşină albastră.

Burtiera staţiei în acest timp: "Ipoteză şoc! Alexandra mutată cu maşina albastră?"

Mai mult, bărbatul aduce şi acuzaţii, că între cei trei indivizi se număra şi şeful de post din Caracal. Informaţia a fost aruncată în direct, fără măcar ca cel vizat de acuzaţie, şeful de post, să se poată apăra.

Prezentatoarea Acces Direct, Cristina Cioran, a întreţinut discuţia, cu tot felul de întrebări legate de "martorul de la telefon".

Aşa-zisul martor a fost ironizat şi de Sorin Ovidiu Bălan, trimis de Acces Direct la Caracal. „Am mai auzit poveşti din astea”, a spus Sorin Ovidiu Bălan. "Poate că era costumac într-o vacă şi a văzut totul", a continuat el.

Mara Bănică, Luis Lazarus la indigo

După ce a fost epuizată varianta că fata ar mai fi încă în viaţă, emisiunea a continuat cu un alt martor, cel care duminică a fost intervievat de Luis Lazarus (întrebându-l daca e bronzat sau ars pe mâini). Un bărbat care a lucrat pe lângă Gheorghe Dincă până în săptămâna în care Alexandra a dispărut.

Discuţia s-a purtat cam la fel ca în cazul lui Luis Lazarus. La indigo „De ce sunteţi ars pe mâini?”, l-a luat la întrebări Mara Bănică, invitată în emisiune.

A continuat, fix ca Lazarus: astea nu sunt arsuri de soare, altfel arată etc. La fel a continuat şi cel adus în studio: "sunt de la soare, doamnă, toată lumea ştie", a răspuns.

După două ore de emisiune în care s-au prezentat tot felul de variante, chiar Mara Bănică concluzionează într-o discuţie cu familia Luizei, cealaltă fată dispărută: „Orice om de bun simţ care are vreo informaţie se duce la autorităţi şi declară, nu tulbură o familie. Sunt şi mulţi nebuni pe reţelele astea sociale, care îşi bat joc.”

GALERIE FOTO:

Citeşte şi: VIDEO. Dialog halucinant la Romania TV, în cazul de la Caracal. "Procurorul" Luis Lazarus: "Parcă sunteţi ars pe mâini. Nu l-aţi ajutat pe asasin?"

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Acum sa te vad d-le Harjeu cum a-i de gand sa amendezi aceasta emisiune , de prost gust sau esti da-al casei . merita amenda maxima si doua ore oprita transmisia in prime-time ca sa se invete minte sa nu mai dea asemenea ***
  • D D
    Ce "Răzvan Putina R" ? Esti fanul acestei emisiuni de ceri audientele ?
  • Răzvan Răzvan
    "meme" te rog ,dami niste cifre daca le ai!? Multumesc mult!
  • meme meme
    Razvan, au. Fata de ultimele luni s-a dublat in aceste zile aproape
  • Răzvan Răzvan
    Daca tot ati pomenit de audienta dati audientele editiei Acces Direct de astazi si faceti o comparatie cu cele de miercuri,de saptamana trecuta! Sa vedem daca au audiente mai mari cu cazul "Caracal" !
  • utrecht utrecht
    acces direct = otv reloaded = tv isi feaca palmele ca au audienta maxima si fac bani mai multi din publicitate

Trimite un comentariu

sus