Skip to main content

Dan Negru învârte „Roata Norocului”. Emisiunea va fi difuzată la un post din Moldova

 
Dan Negru învârte „Roata Norocului”. Emisiunea va fi difuzată la un post din Moldova

Roata Norocului se învârte și în Republica Moldova. Dan Negru va prezenta emisiunea pentru un postul de televiziune Prime

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, emisiunea va fi programată sâmbătă seara, cel mai probabil din toamnă, la televiziunea cu care Negru colaborează de 11 ani.  

Publicitate

„Roata norocului” este un show făcut după un format internațional, produs de CBS (Wheel of fortune este titlul original). Se vede și în România, la Kanal D. Postul Dogan difuzează formatul de 11 sezoane și este prezentat de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi.

Studiului Roata Norocului va fi la Chișinău, iar filmările vor începe, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, în câteva săptămâni.

Contactat de Paginademedia.ro, Dan Negru a confirmat informația.

Dan Negru, pentru Paginademedia.ro:

"Este mult mai greu să faci televiziune în Moldova, decât în România. De ce? Pentru că publicul este bilingv: vorbitor de rusă și de română și are ofertele posturilor rusești, ale celor moldovenești, românești și ucrainene. Publicul de acolo le înțelege pe toate."

Dan Negru, colaborare de lungă durată cu Prime

Dan Negru are o istorie de 11 ani cu postul de televiziune din Republica Moldova.

În ultimii nouă ani la Prime, Dan Negru a făcut show-ul „Da sau nu”, după formatul internațional „Deal or not deal”. De asemenea, pentru același post TV a realizat quiz show-ul „Vrei sa fii milionar”.

A prezentat la Prime și emisiunea „Star Factory”. 

Postul de televiziune moldovenesc Prime TV este deținut de Vladimir Plahotniuc. 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu