Skip to main content

Simona Halep - Serena Williams, în finala Wimbledon 2019. Meciul, transmis exclusiv de Eurosport

 
Simona Halep - Serena Williams, în finala Wimbledon 2019. Meciul, transmis exclusiv de Eurosport

Wimbledon 2019. Finala de anul acesta de la Wimbledon, cea mai importantă competiţie din tenis, se dă între Simona Halep şi Serena Williams.

Publicitate

Dacă în alţi ani finalele în care a jucat Halep erau achiziţionate şi de alte posturi, cum ar fi Pro TV sau Antena 3, anul acesta partida se va vedea doar pe Eurosport.

Finala Simona Halep - Serena Williams care va avea loc sâmbătă, 13 iulie, va fi transmisă de Eurosport 2, de la ora 16.00.

Eurosport va organiza şi o vizionare cu public, la Mega Mall Pantelimon, eveniment la care poate participa oricine (Detalii despre eveniment AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Alex daca nu-ti convine du-te la azil ,e o tara libera scriem unde vrem nu ma intereseaza ce scrie unul sau altul ,scriu cum vreau eu ,
  • Scubisor Scubisor
    Singurul minus e transmisia doar pe Eurosport 2 și nu pe Eurosport 2 HD
  • Alex Alex
    Marian, ne insulti prin faptul ca scrii in aceleasi locuri in care scriem si noi. Fa un bine tuturor si asculta-l pe ddg totusi. Multumim.

    Hai simona!
  • Stud Stud
    Mariane ești prostan rău, bă!
  • NEMESIS NEMESIS
    GO, HALEP ! LIFT THE TROPHY FOR ROMANIA ! MAY GOD HELP YOU !
  • marian marian
    ddg ma doare in cot de gramatica ta . du-te si te culca ca explodezi de atata cultura ,
  • ddg ddg
    Amice Marian fa-ti un bine: nu mai scrie pe Net, nu te mai uita la TV. Pune mana pe o carte de gramatica, in timpul asta...
  • Georgian Georgian
    Cine a fost interesat de tenis si de parcursul Simonei la acest turneu s-a uitat pe Eurosport. Totusi a avut 2 saptamani in care a jucat si Simona si acum pentru ce sa ia finala alt post sa se bucure de audienta finalei. Eurosport a fost programul ce a cumparat tot turneul in exclusivitate si merita sa il transmita pana la final asa, meritand sa faca audienta buna.
  • marian marian
    Pacat era bine daca cumpara una din ele finala deoarece unii prind Eurosport 2 alti nu faceau si audienta mai mare oricum eu ma uit la TURUL FRANTEI ,decat sa ma enervez cand pierde , cred ca Serena la cum arata cred ca sterge pe jos cu Simona sper ca nu poate pana la urma cumpara pro dar fara CTP, SUCCES SIMONA sper , poate nu sau inteles la pret sau eurosport nu a vrut sa vanda ,

Trimite un comentariu

sus