Skip to main content

FOTO. Dan Negru și echipa Monei Segall, colaborare pentru o nouă emisiune la Antena 1. Face Antena „Vânătorii de case”?

 
FOTO. Dan Negru și echipa Monei Segall, colaborare pentru o nouă emisiune la Antena 1. Face Antena „Vânătorii de case”?

Antena 1 are în pregătire o nouă emisiune, cu Dan Negru, prezentator, în colaborare cu o echipă de producție a Monei Segall. Este vorba de o emisiune gândită „in house”, având ca subiect zona de imobiliare, după cum au declarat reprezentanții Antenei Group pentru Paginademedia.ro

Publicitate

Din informațiile noastre, este vorba despre un format de tipul „House Hunters” (Vânătorii de case), o emisiune cu tradiție de peste Ocean, în care diferite cupluri cer consultanță pentru a-și cumpăra o locuință.

Emisiunea este în faza de proiect, și nu sunt stabilite nici perioada de difuzare (sezonul toamnă sau primăvară), nici slotul orar pe care va fi difuzată. Datele urmează să fie stabilite ulterior, au mai declarat reprezentanții Antena Group, pentru Paginademedia.ro. 

Ce știm este că producția se filmează cu o echipă a Monei Segall.

Aceasta ar fi prima colaborare între Dan Negru, din „aripa” Antena 1, și Mona Segall, „aripa” Pro TV, de când aceasta din urmă s-a alăturat Antena Group, în 2014. 

Primele imagini și date despre noul proiect al Antenei 1 au fost distribuite pe pagina sa de Facebook de Gerhald Ernst, fost jurnalist, în prezent om de comunicare pentru zona rezidențială Cosmopolis.

Imaginile au fost publicate de Ernst chiar în ziua în care se filma în cartierul rezidențial pentru proiectul de show. Postarea lui Ernst nu mai este pe Facebook, în acest moment. 

„O vorba din popor zice ca de fostul angajator nu scapi niciodata. Si asta e un lucru bun. Asadar, zic in avans. Din toamna, ochii in #primetime pe #Antena1. E ceva wow, e cu Dan Negru si Mona Segall. #PRlaDatorie”, a scris Gerhald Ernst. 

Contactat de Paginademedia.ro, Dan Negru nu a comentat informațiile.

„Vorbiți la comunicare”, a spus Negru.

GALERIE FOTO. Primele imagini de la filmările de la Cosmopolis

  • Sursa foto: Facebook Gerhald Ernst
  • Sursa foto: Facebook Gerhald Ernst
  • Sursa foto: Facebook Gerhald Ernst

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mie mi se pare o campanie geniala de marketing și pr pentru Cosmopolis. Dan Negru face reclama la apartamentele, vilele și studiourile din Cosmopolis, Antena încasează bănuții, romanii cumpara. Singura chestie unde Antena o poate da rău de tot in bara: emisiunea sa fie programată la ora și in ziua greșita.
  • @Johnny Bravo,"in house" se referă că este filmată în mare parte în interior,nu că e creată în România."House Hunters" este un format internațional.
  • Ori e emisiune gandita in house, ori e cu traditie de peste ocean. Hotarati-va in ce directie doriti sa lesinati de genialitatea emisiunii.

Trimite un comentariu