Skip to main content

EXCLUSIV. Plecare importantă din Pro TV. Unul dintre veteranii stației, Felix Drăghici, părăsește televiziunea. De când?

 
EXCLUSIV. Plecare importantă din Pro TV. Unul dintre veteranii stației, Felix Drăghici, părăsește televiziunea. De când?
Costi Mocanu si Felix Draghici, la Euro 2016

EXCLUSIV. Unul dintre „veteranii” Pro TV părăsește postul de televiziune. Este vorba de Felix Drăghici, unul dintre oamenii de bază de la departamentul Sport și nu numai.

Publicitate

Colegii lui Felix Drăghici au fost anunțați deja, printr-un mail intern, de plecarea lui (mesajul intern, la finalul articolului). Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Felix Drăghici va pleca din Pro TV începând din luna septembrie.

El va pleca din poziția pe care o deține în Pro TV (șef al sportului), dar va continua să comenteze partide de fotbal (aseară, a comentat meciul Mlada-FCSB). Și Costi Mocanu, care a plecat din Pro TV la 1 aprilie, a mai comentat, ulterior, partide pe Pro TV, ale selecționatei României.

După plecarea lui Felix Drăghici, departamentul Sport din Pro TV va fi încadrat la departamentul știri, condus de Gabriela Popescu. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Secția de sport va fi coordonată de Eduard Coandă (acum producător general la sport, și el un om cu vechime în Pro TV).

Contactat de Paginademedia.ro, Felix Drăghici nu a comentat decizia și nici care este viitorul loc de muncă.

De cealaltă parte, contactați de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV au confirmat mutare: "îi mulțumim lui Felix și îi urăm mult succes. Mult succes și lui Eduard Coandă, care a lucrat mulți ani alături de Felix Drăghici".

Unde se duce Felix Drăghici?

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Felix Drăghici va lucra la First Content Studio, o agenție de conținut care realizează proiecte speciale de marketing și publicitate (a realizat, printre altele, platforma Experiențe Live pentru Telekom, platforma Eu sunt 12, pentru Bergenbier și Felicitari! Au Castigat, pentru Delaco).

De altfel, la First Content Studio îi va avea colegi și pe alți foști ProTv-iști, precum George Ioniță (fost senior Brand Manager Pro TV) și Cătălina Bosuioc (fost digital brand manager Pro TV).

Râmâne comentator

Felix Drăghici pleacă din Pro TV, dar va continua să colaboreze cu postul de televiziune.

Potrivit mesajului intern trimis colegilor, Felix Drăghici va comenta meciuri de fotbal pe Pro TV.

În Pro TV de pe vremea Canal 31

Felix Drăghici lucrează la Pro TV încă de când postul nu era lansat cu acest nume, ci funcționa cu denumirea Canal 31, în 1993-1994.

A fost unul dintre oamenii de bază de la sport, totodată comentator al meciurilor de fotbal (de obicei în cuplu cu Costi Mocanu, și el plecat în acest an din Pro TV).

Felix Drăghici a lucrat, în general, în departamentul de sport, pe care l-a condus din 1996. A coordonat, din această poziție, și postul de sport al grupului, Sport.ro.

Timp de șase ani, între 2011-2017, a fost șeful digitalului Pro TV, ceea ce includea tot portofoliul de site-uri al grupului.

În ultima perioadă, a condus departamentul de sport al Pro TV și era comentator al meciurilor de fotbal.

Anunțul intern al Pro TV:

Vă anunțăm că, din luna septembrie, am decis împreună cu Felix Drăghici, Head of Sport, să întrerupem colaborarea noastră în forma actuală. El va continua să sprijine Pro TV în calitate de comentator sportiv.

Îi mulțumim lui Felix pentru contribuția adusă succesului Pro TV de la începuturile companiei. El a avut un rol important în dezvoltarea și creșterea continuă a Pro TV atât on-air, cât și online.

Îi dorim lui Felix succes în viitor!

Suntem încântați să vă anunțăm că Eduard Coandă, pe care îl știți ca Johnny, va prelua de la Felix conducerea echipei Sport, raportându-i Gabrielei Popescu, News&Sport Director.

Îi dorim succes lui Johnny în acest rol nou.”

Citește și: Costi Mocanu pleacă din Pro TV după 25 de ani. Mocanu, pentru Paginademedia: "E genul de divorț în care ei rămân prieteni"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu