Skip to main content

Tolo: Costi Mocanu pleacă din Pro TV după 25 de ani. Mocanu, pentru Paginademedia: "E genul de divorţ în care ei rămân prieteni"

 
Tolo: Costi Mocanu pleacă din Pro TV după 25 de ani. Mocanu, pentru Paginademedia: "E genul de divorţ în care ei rămân prieteni"

Costi Mocanu pleacă din Pro TV de la 1 aprilie, scrie Cătălin Tolontan într-o postare pe blog. Peste 25 de ani a stat Costi Mocanu în ProTV, încă de pe vremea când acesta se numea Canal 31, notează Tolontan.

Publicitate

Paginademedia.ro l-a contactat pe Costi Mocanu pentru detalii.

"În mod clar, nu voi mai fi angajat al Pro TV, nu voi mai avea vreo poziţie în grup", a declarat Costi Mocanu.

Costi Mocanu a declarat pentru Paginademedia.ro că există posibilitatea să mai colaboreze cu Pro TV "dacă voinţa comună a părţilor se manifestă".

"Avem un acord de principiu să continuăm să colaborăm în felurite proiecte - comentariile sportive sunt incluse. Dar nu este literă de lege.

Nu e obligatoriu. Doar dacă voinţa comună a părţilor se manifestă", a punctat Costi Mocanu pentru Paginademedia.ro.

Despre relaţia cu Pro TV?

"Pot spune că între noi a fost un parteneriat foarte ok şi ne propunem să îl continuăm, dacă e cazul, în aceiaşi termeni de amiciţie. Chiar este genul de divorţ în care ei rămân foarte buni prieteni", a spus Mocanu pentru Paginademedia.ro.

De ce depind eventualele colaborări?

Costi Mocanu: De înţelegerea celor două părţi.

De ce s-a ajuns la această decizie?

Costi Mocanu: Termenul de comun acord este cât se poate de adevărat şi de valid, în acest caz.

Discuţii avansate cu altcineva?

"Avansat e mult spus, dar vorbesc cu oameni. Ceea ce pot spune este că, acum, cea mai înaintată discuţie nu are legătură cu televiziunea. Dar nu am luat nicio decizie", a mai declarat Costi Mocanu pentru Paginademedia.ro.

În ultimii doi ani, Costi Mocanu a avut poziţia de Director corporate affairs. Înainte, a ocupat funcţii la nivel de digital (business development), după ce, timp de 25 de ani, a trecut prin poziţii de la reporter şi redactor-şef al redacţiei sport la director de departament şi şef al tuturor canalelor Pro TV.

În paralel cu aceste poziţii, a fost comentator pentru competiţiile transmise de canalele TV ale grupului.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • teodor teodor
    Exact nici o pierdere.
  • Coleg Coleg
    .. si mana punga se facu! La revedere, dar nu la TV!
  • fosta colega fosta colega
    Nicio pierdere. Prea mult zgomot pentru nimic.
  • teodor teodor
    Nu îl iei și pe Mironică după tine?
  • Paco Paco
    Ce dramoletă, ce veste uluitoare! Pământul nu se va mai învârti în jurul Soarelui, planetele se vor alinia, Polul Nord va deveni Polul Sud etc, Mocanu a influențat colosal jurnalismul mondial în ultimii 25 de ani. Tot ce s-a făcut în infotainment a apărut datorită geniului acestui om. E un fel de Albert Einstein al profesiei. Tocmai de aceea, Doina Gradea îl așteaptă cu brațele deschise la TVR, ca pe o icoană. Bocanaciu, Sassu și Zgabercea sunt în joc de glezne!
  • danai danai
    @Adi, esti prea rautacios ca sa fii luat de bun:)

    Cind ei ramin prieteni la divort, inseamna ca ea a primit tot ce a cerut!... Aici "ea" e "el" *** e clar ca "ea" e f multumita!
    Oricum pierderea pt PROTV e tripla: odata pierde un sac de bani ca sa ramina prieteni, a doua pierde un tip f destept, si a treia, daca se duce la competitie.
  • Indio77 Indio77
    Cel mai penibil si neprofesionist comentator de fotbal.Era totalmente partinitor si habar nu avea de regulile jocului.Un *** desavarsit marca Pro Tv.
  • Adi Adi
    Deci scăpăm de comentariile lui la meciuri? Asta e cea mai bună veste posibilă! Poate sa-l ia cu el si pe celălalt? Sunt dispus să plătesc în plus la aboanemt pentru asta!

Trimite un comentariu

sus