Skip to main content

Libertatea: Radio Oltenia – Craiova a respins contestaţia jurnalistei Luiza Paraschivu, luată peste picior la interviul de angajare

 
Sursa foto: Hepta
Sursa foto: Hepta

Radio Oltenia – Craiova a respins contestaţia jurnalistei Luiza Paraschivu, cea care a acuzat nereguli la interviul de angajare.

Publicitate

Comisia de Soluţionare a Contestaţiilor de la Radio Oltenia - Craiova a respins plângerea făcută de jurnalista Luiza Paraschivu, deşi conducerea Radioului pubic a anunţat o anchetă pentru acest caz, informează Libertatea.

Canditată pentru dintre posturile de reporter, Luiza Paraschivu a reclamat faptul că comisia de examinare, condusă de directorul Alexandru Mogoşanu, i-ar fi pus întrebări personale care nu aveau lăgătură cu subiectul.

Printre întrebări se numără următoarele: „Unde lucrează soţul?” sau „Cine ţine banii în casă?”

De asemenea, ar fi fost pusă să recite poezii. Ulterior, a fost respinsă şi a depus o contestaţie.

Georgică Severin, şeful SRR, declarase vineri, pentru Libertatea, că primit contestaţia jurnalistei şi „a dat-o în lucru”. De asemenea, Severin declarase că Alexandru Mogoşeanu va fi audiat „când revine din concediu”.

În aceast caz a recţionat şi Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind - filiala Radio România. Sindicaliştii cer demiterea şi sancţionarea directorului de la Radio Oltenia Craiova - Alexandru Mogoşeanu - Mai multe aici.

Descinderi ale poliţiei la sediul staţiei de radio, dar în altă speţă

Alexandru Mogoşanu a chemat poliţia când a revenit din concediul de odihnă. Şeful staţiei a reclamat dispariţia a 10 telefoane din magazia instituţiei, notează Libertatea.

Citeşte şi:

Adresa primită de Luiza Paraschivu - Foto: Libertatea

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • NN NN NN NN
    Telefonul mobil este o arma foarte puternica. Inregistrati totul. Daca vi se spune sa lasati telefonul afara, este ideal sa aveti un al doilea telefon ascuns.
  • lucia marusievici iorga lucia marusievici iorga
    Legal era ca interviul sa fie inregistrat. Iar juvetele acela pus la punct. Fara olteni in funcții publice!
  • circo circo
    Așa îi trebuie, dacă s-a dus la un interviu pentru un post deschis special pentru altcineva. Cum crezi că te poți angaja la Radio România fără să ai pile? Când s-a întâmplat vreodată așa ceva?
  • geo geo
    Ar fi fost interesant ca interviul de angajare sa fie inregistrat si inregistrarea sa fie audiata de comisia de contesatie.

Trimite un comentariu

sus