Skip to main content

Un nou format de reality la Pro TV - Şef sub acoperire

 
Un nou format de reality la Pro TV - Şef sub acoperire

Pro TV a achiziţionat un nou format de reality, pe care îl pregăteşte pentru această toamnă. Producţia realizată după formatul britanic „Undercover Boss” se va numi „Şef sub acoperire”.

Publicitate

Cum arată formatul?

Directori de companii cunoscute în ţară, cu sute sau mii de angajaţi, devin simpli angajaţi în propria firmă, anunţă postul de televiziune.

Săptămânal, noua emisiune va duce câte un director sub acoperire, care va experimenta mai multe job-uri în propria companie. În fiecare departament, un angajat îi va fi mentor şi va încerca să-l iniţieze pe şef în tainele companiei şi ale job-ului respectiv.

Şef sub acoperire este o emisiune realizată după formatul internaţional Undercover Boss. Formatul a fost lansat în Marea Britanie în anul 2009 şi a fost produs până în acest moment în 19 ţări, printre care se află şi Statele Unite ale Americii, Polonia, Australia, Franţa şi Germania.

Cum arată formatul peste Ocean

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana-Maria Vrânceanu Ana-Maria Vrânceanu
    daca v-ati uitat la undercover boss, povestea e ceva de genul, bossu sub acoperire e un om "simplu" care e concurent la o emisiune care are la bataie banii pt deschiderea unei afaceri, uneori e f diferit de ce se face deja, alteori e diferit dar nu mult .
    cam asa explica emisiunea prezenta echipei de filmare.
  • cici cici
    Nici nu are pretentia sa fie real. Nici un "reality" show nu este "real". Toate au regie, scenariu, etc. Cum crezi tu ca stiu aia exact momentul cind una plinge sau altii se bat ca doar nu stau cu camere pe fiecare concurent. Scenaristul spune: tu plingi, voi va certati, etc. In multe cazuri sint actori care joaca aceste roluri pentru ca pot fi mai credibili.
  • Ionut Ionut
    Cum s ar explica faptul ca un nou angajat, pe postul de gunoier (in cazul de fata) sa fie urmarit de o echipa de filmare ???
    Adica se duce patronul de la dedeman sa se angajeze ca lucrator comercial in dedeman colentina si are o echipa de filmare dupa el...
    Cine ar crede ca e reala treaba asta ????
  • NN NN NN NN
    Nu cunosc emisiunea si nu am inteles prea mult, dar imi aduce aminte de un serial in care seful se deghiza in cel mai de jos angajat, un umil maturator, sau un client sarac, pentru a testa comportamentul angajatilor. Ar fi buna ideea sa vezi cum se comporta angajatii tai cu diferite tipuri de oameni.
  • geo geo
    Ar fi fost mai interesant ca directorul sub acoperire sa experimenteze mai multe job-uri în alte firme.

Trimite un comentariu

sus