Skip to main content

SURPRIZA PRO TV. Mihaela Rădulescu, la MasterChef. Ce rol va avea

 
SURPRIZA PRO TV. Mihaela Rădulescu, la MasterChef. Ce rol va avea

Surpriza Pro TV pentru grila de toamnă. Masterchef, emisiune reluată după o pauză cu chefi noi, va avea parte și de apariții Guest Star. Mihaela Rădulescu, fosta jurată a show-ului Românii au talent și gazda de la Ferma, va apărea în emisiunea de cooking.

Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Mihaela Rădulescu va fi prezentă, în calitate de Guest Star, în mai multe ediții Masterchef (care, în sezonul de toamnă, va fi pe Pro TV patru zile, de luni până joi). Și alte nume care au apărut în Ferma (unde Mihaela Rădulescu era prezentatoare) vor fi Guest Stars în noul Masterchef.

Gianina Ilieș, Vali Bărbulescu, Cătălin Smărăndescu, Marius Crăciun și Remus Boroiu (toți concurenți Ferma) au postat, deja, mesaje în care vorbesc despre MasterChef

În noul format al MasterChef, nu va exista un prezentator, rol care îi revenea lui Răzvan Fodor. Fodor nu se mai regăsește în show-ul de pe Pro TV.

În ultimul an, Mihaela Rădulescu a fost gazda emisiunii Ferma (în locul Monicăi Bârlădeanu), un show de asemenea relansat în primăvară într-un format schimbat, după Ferma Vedetelor.

Timp de patru ani, a fost jurat la Românii au talent. A venit la show-ul Pro TV în 2014, în locul lui Mihai Petre, care pleca la Antena 1. În 2018, Mihaela Rădulescu părăsea talent-show-ul, "din motive personale". În locul ei (re)venea Mihai Petre.

Masterchef este relansat de Pro TV după o pauză de doi ani. Este produs de o echipă din interiorul Pro TV (ultimele sezoane au fost produse de compania Media Factory).

Show-ul va începe odată cu anul școlar, luni, 9 septembrie. Mai mult, MasterChef 2019 nu va fi de la 20.30 cum a fost în celelalte sezoane, ci de la 22.30, o programare neobișnuită pentru Pro TV a unui show „de forță”.

MasterChef revine cu un nou sezon și cu un juriu schimbat în întregime, format din Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) și Cosmin Tudoran, expertul în vinuri și fost membru al trupei Cassa Loco.

MasterChef a mai fost difuzat după 22.00 în sezonul șase, difuzat 2017. Atunci emisiunea a fost mutată din fața Chefi la Cuțite după numai patru ediții.


Citește și: Show-ul MasterChef, debut pe 9 septembrie. Emisiunea, programată pe un tronson neobișnuit


Citește și: Mihaela Rădulescu părăsește Românii au talent


Mihaela Rădulescu se întoarce la Pro TV. Ferma relansată total


EXCLUSIV. "Juratul cel rău" se întoarce la Românii au talent, după plecarea Mihaelei Rădulescu


EXCLUSIV. Mihaela Rădulescu, jurat la Românii au talent

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Am vazut-o pe Raduleasca la o emisiune despre gatit acum cativa ani, si isi lingea degetele crezand ca este un gest erotic. E genul de femeie care gusta din orice, si pune lingura la loc in oala, punand acolo toate bacterile ei. Nu se face asta. Sper ca macar a invatat cum se mananca. Oare stie cum se folosesc tacamurile?
  • ce neispraviti! O sa tabloidizeze si Masterchef pe modelul Ferma... L au pus de la 22.30 ca sa nu i amendeze CNA pt imaginile interzise minorilor. Dupa primele episoade fara audienta, o sa -l ascunda dupa stirile de noapte si o sa uitam toti si de sezonu asta...
  • Mile esti prost informat sau esti manipulat rau de tot poate tu cu Razvan sau sunteti unul si acelasi a-ti spus asta , dar de la voi ce sa cerem daca urmariti doar incultura , din aceasta cauza este mutat la ora 22 30 cine stie ce fac cei de la ferma,, am inteles ca si fosta lui Pastrama va fi in concurs,

Trimite un comentariu