Skip to main content

(Nou) episod halucinant, la România TV. Un numerolog descrie victimele din Caracal. După "vibrația interioară" și "Cifra de destin". „Erau într-un an de cumpănă”

 
(Nou) episod halucinant, la România TV. Un numerolog descrie victimele din Caracal. După "vibrația interioară" și "Cifra de destin". „Erau într-un an de cumpănă”

DERAPAJ. România TV și un nou moment halucinant în cazul „Caracal”. Un numerolog explică, la microfonul postului TV, pe planșetă, cum „vibrația interioară” a afectat destinul celor două fete din Caracal, care ar fi fost ucise de Gheorghe Dincă.

Publicitate

Cele două fete sunt caracterizate, detaliat, matematic, după "cifra lor de destin", după "vibrația interioară" și "vibrația exterioară."

Corina Stratulat, prezentată ca „numerolog”, a spus pe post că atât Alexandra Măceșanu, cât și Luiza Melencu „traversau un an de cumpănă”. Așa spun "cifrele".

„Cifra lor de destin a fost „2” pentru Alexandra și „5” în cazul Luizei. Foarte interesant că cinci-ul înseamnă schimbare și cumva prin viața lor și prin ceea ce s-a întâmplat au adus o schimbare”, spunea „numeroloaga”, la România TV. 

Citiți transcrierea momentului, un moment precedat de o prezentare excesiv dramatizată a Luizei, pe un fundal sonor pe măsură și cu descrieri cu apel la emoție: "zâmbea cu gropițe în obraji, veselă ca adierea vântului de primăvară."

Un episod care ilustrează perfect concluzia CNA în legătură cu România TV și Cazul Caracal:

"Genul acesta de atitudine duce în derizoriu exact ce ar trebui scos în evidență, gravitatea faptului, ineficiența autorităților și la nivel de procedură și la nivel de atitudine. Asta mi se pare…nici de nivelul OTV-ului în vremurile cele mai proaste."

Discursul halucinant, difuzat de România TV în jurnalul de astăzi (ora 16:00):

Elementul Alexandrei (Măceșanu - n.r.) este că era într-un an de cumpănă, cu vibrație zero de totul sau nimic. Din păcate a mers către perspectiva negativă.

Era o fire romantică, însă destul de timidă, uneori introvertită.

Ceea ce este interesant, că vibrația exterioară este „9”, ceea ce ne indică faptul că este o persoană care se comportă matur, foarte înțeleaptă. Oamenii așa o percepeau, o persoană cu multă experiență, cu multă maturitate și înțelepciune.

Luiza (Melencu - n.r.), ca și ciclu, se afla în ciclul „9” care este un an de încheiere, de finalizare. Era necesar să treacă la o nouă etapă.

În interior, Luiza era o persoană destul timidă și blândă. „2” este o vibrație pur feminină, vibrație a unei persoane care vrea să facă echipă. Este un bun partener, însă destul de naivă, timidă și cumva cu o credulitate, naivitatea aceea de a crede în oricine. Deși, la nivel psihic era destul de puternică.

Cifra lor de destin a fost „2” pentru Alexandra și „5” în cazul Luizei. Foarte interesant că cinci-ul înseamnă schimbare și cumva prin viața lor și prin ceea ce s-a întâmplat au adus o schimbare.

Alexandra a dus lumii o nouă informație, care a produs o transformare. Acest „9”, care înseamnă transformare, ne-a făcut pe toți să vedem lucrurile diferit, doar prin ceea ce a fost ea.

Luiza a lăsat foarte multă cunoaștere, la fel informație și o altă perspectivă de a vedea lucrurile.

GALERIE FOTO

 

Citește SERIA COMPLETĂ despre Cazul Caracal pe TV:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Domnul Radu Herjeu nu este doar un erou al Revolutiei, ci si un monstru sacru al cinematografiei. A intrat in istoria filmului mondial datorita rolului de exceptie din capodopera "Sexy Harem Ada Kaleh". Puteti vedea filmul pe you tube de la o ora si 7 minute, sa va bucurati de jocul actoricesc.
  • Este penibil, dar nu ilegal. Nu mai umblati numai dupa pedepse. Daca CNA-ul ar fi corect, mai bine ar fi atent la televiziunile mai "de nisa" care spun ca oamenii cu RH negativ sunt reptilieni care trebuie nimiciti.

Trimite un comentariu