Skip to main content

(Nou) episod halucinant, la România TV. Un numerolog descrie victimele din Caracal. După "vibraţia interioară" şi "Cifra de destin". „Erau într-un an de cumpănă”

 
(Nou) episod halucinant, la România TV. Un numerolog descrie victimele din Caracal. După "vibraţia interioară" şi "Cifra de destin". „Erau într-un an de cumpănă”

DERAPAJ. România TV şi un nou moment halucinant în cazul „Caracal”. Un numerolog explică, la microfonul postului TV, pe planşetă, cum „vibraţia interioară” a afectat destinul celor două fete din Caracal, care ar fi fost ucise de Gheorghe Dincă.

Publicitate

Cele două fete sunt caracterizate, detaliat, matematic, după "cifra lor de destin", după "vibraţia interioară" şi "vibraţia exterioară."

Corina Stratulat, prezentată ca „numerolog”, a spus pe post că atât Alexandra Măceşanu, cât şi Luiza Melencu „traversau un an de cumpănă”. Aşa spun "cifrele".

„Cifra lor de destin a fost „2” pentru Alexandra şi „5” în cazul Luizei. Foarte interesant că cinci-ul înseamnă schimbare şi cumva prin viaţa lor şi prin ceea ce s-a întâmplat au adus o schimbare”, spunea „numeroloaga”, la România TV.

Citiţi transcrierea momentului, un moment precedat de o prezentare excesiv dramatizată a Luizei, pe un fundal sonor pe măsură şi cu descrieri cu apel la emoţie: "zâmbea cu gropiţe în obraji, veselă ca adierea vântului de primăvară."

Un episod care ilustrează perfect concluzia CNA în legătură cu România TV şi Cazul Caracal:

"Genul acesta de atitudine duce în derizoriu exact ce ar trebui scos în evidenţă, gravitatea faptului, ineficienţa autorităţilor şi la nivel de procedură şi la nivel de atitudine. Asta mi se pare…nici de nivelul OTV-ului în vremurile cele mai proaste."

Discursul halucinant, difuzat de România TV în jurnalul de astăzi (ora 16:00):

Elementul Alexandrei (Măceşanu - n.r.) este că era într-un an de cumpănă, cu vibraţie zero de totul sau nimic. Din păcate a mers către perspectiva negativă.

Era o fire romantică, însă destul de timidă, uneori introvertită.

Ceea ce este interesant, că vibraţia exterioară este „9”, ceea ce ne indică faptul că este o persoană care se comportă matur, foarte înţeleaptă. Oamenii aşa o percepeau, o persoană cu multă experienţă, cu multă maturitate şi înţelepciune.

Luiza (Melencu - n.r.), ca şi ciclu, se afla în ciclul „9” care este un an de încheiere, de finalizare. Era necesar să treacă la o nouă etapă.

În interior, Luiza era o persoană destul timidă şi blândă. „2” este o vibraţie pur feminină, vibraţie a unei persoane care vrea să facă echipă. Este un bun partener, însă destul de naivă, timidă şi cumva cu o credulitate, naivitatea aceea de a crede în oricine. Deşi, la nivel psihic era destul de puternică.

Cifra lor de destin a fost „2” pentru Alexandra şi „5” în cazul Luizei. Foarte interesant că cinci-ul înseamnă schimbare şi cumva prin viaţa lor şi prin ceea ce s-a întâmplat au adus o schimbare.

Alexandra a dus lumii o nouă informaţie, care a produs o transformare. Acest „9”, care înseamnă transformare, ne-a făcut pe toţi să vedem lucrurile diferit, doar prin ceea ce a fost ea.

Luiza a lăsat foarte multă cunoaştere, la fel informaţie şi o altă perspectivă de a vedea lucrurile.

GALERIE FOTO

Citeşte SERIA COMPLETĂ despre Cazul Caracal pe TV:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Calistru George Calistru George
    Logic ca numeologia este o escocherie si o minciuna ca si horoscopul.
  • DODO DODO
    cit de prost sa fi sa te uiti la astia si sa mai pui si botul la ce debiteaza ?1?
  • spune NU cenzurii spune NU cenzurii
    Domnul Radu Herjeu nu este doar un erou al Revolutiei, ci si un monstru sacru al cinematografiei. A intrat in istoria filmului mondial datorita rolului de exceptie din capodopera "Sexy Harem Ada Kaleh". Puteti vedea filmul pe you tube de la o ora si 7 minute, sa va bucurati de jocul actoricesc.
  • boys4u.nl boys4u.nl
    disperatii astia de la romania tv nu stiu ce sa mai faca ca sa creasca audienta
    rusine
  • spune NU cenzurii spune NU cenzurii
    Este penibil, dar nu ilegal. Nu mai umblati numai dupa pedepse. Daca CNA-ul ar fi corect, mai bine ar fi atent la televiziunile mai "de nisa" care spun ca oamenii cu RH negativ sunt reptilieni care trebuie nimiciti.

Trimite un comentariu

sus