Skip to main content

Timeless Drama Channel, canal dedicat serialelor și filmelor turcești, lansat oficial în România. Unde se va vedea

 
Timeless Drama Channel, canal dedicat serialelor și filmelor turcești, lansat oficial în România. Unde se va vedea

Canalul Timeless Drama Channel (TDC), din portofoliul SPI/ Film Box, se lansează oficial în România. Postul este disponibil începând de astăzi în rețeaua de cablu UPC România, anunță reprezentanții televiziunii. 

Canalul  dedicat serialelor și filmelor turcești va fi disponibil în pachetul de bază (pe poziția 110), mai menționează sursa citată. 

Publicitate

Timeless Drama Channel are sute de ore de conținut nou, printre care 9 seriale populare difuzate în întreaga lume: Karadayi, Black Money Love, 20 de minute, Kurt Seyit & Shura, Moms and Mothers, Red Scarf, 8th Day, Five Brothers și The End.

Tamas Fülöp, șef de distribuție la SPI International:

„Suntem încântați să anunțăm noua noastră colaborare cu UPC, una dintre cele mai importante companii de comunicații din România. Timeless Drama Channel oferă 800 de ore de conținut nou și programe premiate, iar prin acest parteneriat cu UPC, programele vor fi subtitrate în limba română", a declarat .

Din 2017, Turcia a devenit al doilea mare exportator de seriale TV după Statele Unite.

Guvernul turc a fost foarte implicat în acest fenomen: a acordat premii și sprijin companiilor care produc astfel de seriale.

Pe lângă serialele de renume mondial, TDC are și filme artistice.

„Lansarea Timeless Drama Channel va schimba regulile jocului în industria globală de televiziune. Datorită TDC succesul global al filmelor turcești va fi consolidat, aceste producții ajungând astfel la publicul din întreaga lume", a declarat Berk Uziyel, CEO la SPI International.

„În scurt timp, Turcia a devenit cel de-al doilea mare exportator de seriale TV din lume, iar Timeless Drama Channel este primul canal dedicat filmelor turcești care vor fi transmise la nivel global. Suntem siguri că va ajunge la milioane de iubitori ai acestui gen din întreaga lume, contribuind consistent la evoluția industriei turcești", a continuat Uziyel.

Timeless Drama Channel a fost lansat la nivel internațional în luna octombrie a anului trecut.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu