Skip to main content

Visuri la cheie revine cu sezonul şase, la începutul lunii viitoare

 
Visuri la cheie revine cu sezonul şase, la începutul lunii viitoare

Visuri la cheie debutează cu un nou sezon, la începutul lunii septembrie pe Pro TV. Emisiunea prezentată de Dragoş Bucur revine cu sezonul şase miercuri, 11 septembrie, de la ora 20:30, informează revista TVSatelit.

Publicitate

Actorul Dragoş Bucur este din nou la cârma reality show-ului după un sezon de pauză. Sezonul cinci a fost prezentat de un alt actor, Corneliu Ulici.

Bucur a fost prezentator încă de la începutul emisiunii.

Actorul părăsise anul trecut formatul, după ce „s-a dedicat familiei, şcolii de actorie Actoriedefilm.ro şi proiectelor sale din film atât din România, cât şi din Amsterdam şi Belfast, unde a petrecut 5 luni pentru filmări”, spuneau reprezentanţii Pro TV în luna februarie.

Echipa Visuri la cheie, din acest sezon, va fi formată din: Alina Vîlcu - arhitect, Cristina Joia – designer de interior, Laura Boghiu - arhitect, Omid Ghannadi - arhitect şi Valentin Ionaşcu - arhitect, după cum a relatat Paginademedia.ro, AICI.

Anul trecut show-ul a debutat în aceeaşi perioadă, pe 13 septembrie. Audienţele pe care le-a avut atunci prima ediţie, AICI.

Citeşte şi:

Postarea TVMania

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bozântan Georgeta Bozântan Georgeta
    Sintem doi tineri si stam in chirie la o firma ca nu avem locuinta si de aia nea lasat aicea nu este incalzire avem o sobita da nu avem lemne sint o persoana cu handicap grav faci dializa de 3 ori pe săptămână si am nevoie de caldura cine are un suflet bun sa ne ajutati
  • Rimoti luminita Rimoti luminita
    Bună ziua
  • Barbu Georgiana Raluca Barbu Georgiana Raluca
    Bună seara sunt o mama singura cu un copil de aproape 11 ani el este totul pt mine sunt divortata de 2 ani de zile eu și copilul meu ne am mutat la țară într o casa primită moștenire de la bunici mei conoditile nu sunt foarte bune aici am avea nevoie și noi de ajutor. Eu mam despărțit de tatăl copilului meu pt ca tot ceea ce munceam el mergea la aparate am crezut ca se va schimba dar nu a fost așa. .Va mulțumesc anticipat
  • Niculina   calitescu Niculina calitescu
    Tare miaș dori să am o baie cît de mică locuiesc în ultima casă din sat apa din fîntînă stricată plină de intrați Casă mea așa crăpată cum este mai stau în ia Am73 de ani
  • Oláh elemer Oláh elemer
    Așteptăm să vin echipa visuri la chei
  • @Mircea @Mircea
    Sunt din acelasi grup de presa. Revista e facuta de aceeasi echipa.
  • mircea mircea
    Stai asa, TV Mania face reclama la TV Satelit? Am trait sa o vad si pe asta :))
  • Răzvan Răzvan
    Audientele meciului de aseara??

Trimite un comentariu

sus