Skip to main content

Visuri la cheie revine cu sezonul șase, la începutul lunii viitoare

 
Visuri la cheie revine cu sezonul șase, la începutul lunii viitoare

Visuri la cheie debutează cu un nou sezon, la începutul lunii septembrie pe Pro TV. Emisiunea prezentată de Dragoș Bucur revine cu sezonul șase miercuri, 11 septembrie, de la ora 20:30, informează revista TVSatelit

Actorul Dragoș Bucur este din nou la cârma reality show-ului după un sezon de pauză. Sezonul cinci a fost prezentat de un alt actor, Corneliu Ulici. 

Publicitate

Bucur a fost prezentator încă de la începutul emisiunii. 

Actorul părăsise anul trecut formatul, după ce „s-a dedicat familiei, școlii de actorie Actoriedefilm.ro și proiectelor sale din film atât din România, cât și din Amsterdam și Belfast, unde a petrecut 5 luni pentru filmări”, spuneau reprezentanții Pro TV în luna februarie. 

Echipa Visuri la cheie, din acest sezon, va fi formată din: Alina Vîlcu - arhitect, Cristina Joia – designer de interior, Laura Boghiu - arhitect, Omid Ghannadi - arhitect și Valentin Ionașcu - arhitect, după cum a relatat Paginademedia.ro, AICI.

Anul trecut show-ul a debutat în aceeași perioadă, pe 13 septembrie. Audiențele pe care le-a avut atunci prima ediție, AICI

Citește și: 

Postarea TVMania

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu