Skip to main content

HotNews: Fostul șef al site-ului Digi24, Dan Turturică, într-un nou proiect online pe zona de știri. Ce alte nume mai sunt implicate

 
HotNews: Fostul șef al site-ului Digi24, Dan Turturică, într-un nou proiect online pe zona de știri. Ce alte nume mai sunt implicate

Dan Turturică, fostul redactor șef al site-ului Digi24.ro, semnează pe un nou site de știri, informează HotNews.ro. Intitulat Universul.net, noul proiect a fost lansat la finalul lunii august. 

Alături de Turturică, în proiect mai este implicată și jurnalista Alison Mutler, cel care a fost corespondent Associated Press peste 25 de ani, scrie aceeași sursă. 

Publicitate

Site-ul are mai multe categorii precum: Actualitate, Politică, Justiție, Opinii, Economie sau Externe. De asemenea, are și o secțiune în limba engleză. 

Dan Turturică a fost concediat de la conducerea editorială a site-ul Digi24 în luna martie. Alături de el a mai plecat și adjunctul Laurențiu Mihu, precum și Doru Cireașă (redactor economic) și Andreea Nicolae (politic). 

Conducerea site-ului a fost preluată, ulterior, de Adriana Duțulescu. Turturică  și Mihu ajunseseră la Digi24 în decembrie 2015, de la România liberă, unde avuseseră poziții similare (Turturică era redactor-șef, în timp ce Laurențiu Mihu era adjunct). 

Reamintim că la începutul anului Digi24 a trecut printr-un proces amplus de reorganizare. Mai mulți jurnaliști importanți au părăsit atunci stația. Au fost nume ca Tudor Mușat, Adriana Nedelea sau Oana Despa. În aceeași perioadă a fost închis și proiectul România Furata. De asemenea, au fost închise stațiile locale.

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu