Skip to main content

SCHIMBARE. Nu-mi place dansul. După audienţele slabe, Kanal D mută show-ul Îmi place dansul în altă zi. Ce pune în loc

 
SCHIMBARE. Nu-mi place dansul. După audienţele slabe, Kanal D mută show-ul Îmi place dansul în altă zi. Ce pune în loc

Audienţei nu-i place dansul. Emisiunea „Îmi place dansul”, de la Kanal D, îşi schimbă ziua de difuzare şi se mută mai târziu, anunţă reprezentanţii postului.

Publicitate

Show-ul de dans jurizat de CRBL, Cocuţa, Emil Rengle şi Beatrice Rancea va fi programat sâmbăta, de la ora 22:00.

Duminică, în locul emisiunii de dans, se Kanal D a pus show-ul Roata Norocului, cu Bursucu si Ana-Maria Barnoschi.

Mutarea vine ca urmare a cifrelor slabe de audienţă înregistrate de emisiunea prezentată de Victor Slav şi Cristina Mihaela Dorobanţu. Aseară, de exemplu, Kanal D a fost cu emisiunea, la oraşe, pe poziţia a şasea.

Nu este pentru prima dată când postul Dogan mută emisiunea. La începutul lunii septembrie, chiar după primele ediţii, show-ul a rămas doar cu o ediţie pe săptămână, în loc de două.

„Îmi place dansul” a debutat la începutul lunii septembrie, pe locurile trei şi patru în topul audienţelor. La prima ediţie, emisiunea a înregistrat o medie de 568.000 de privitori din toată ţara, în fiecare minut (primul loc pe interval, Romănia TV, avea 840.000 de români pe post).

În ultima vreme, show-ul s-a dus şi mai jos în audienţe. Aseară, s-a clasat pe locul locul şase la oraşe, patru la nivelul întregii ţări şi trei pe segmentul comercial.

Vezi audienţele posturilor de televiziune, aseară

A avut 431.000 de privitori în toată ţara, 210.000 la oraşe şi 83.000 pe segmentul comercial. Pe publicul tânăr, a avut cifre de aproape cinci ori mai mici faţă de liderul Pro TV.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    *** de emisiune bai! pai se compara asta cu dansez pentru tine! care era pe pro tv! apoi emisiunea asta tot a fost mutata! ba la antena 1! ba la kanal d! adica acum! porcarie! si o sa spun zic! care era chichita! adica de ce mergea show-ul bine! fiindca pe vremuri! cand era dansez pentru tine! mai exact se vindeau bine cazurile sociale! de aia mergea! astea erau show-ul! acum ceea ce se incearca! e o porcarie! o *** ***! stiu jignesc! dar aia este! eu am zis spus secretul! care era! ce vindea show-ul! asta e un *** *** ***! ca si insula iubirii! ca si bravo ai stil! puterea dragostei! *** de emisiuni! cine se uita la asa ceva! nimeni! eu nu ma uit! si nici nu pot sa spun zic ca imi place! ce nu imi place la aceasta emisiune! beatrice rancea! cum e machiata! domne parca acum zici spui ca are 20 de ani! desi e demult de varsta asta! depasita adica de varsta asta! are 58 de ani! e baba! dar cu toate astea! arata mai bine la pro tv! decat aici! sa se trezeasca la realitate ca numai este tanara! probabil se crede tanara! ca na este aici! si aici formatul este unul tanar! este si normal! toata treaba asta! oricum nici emil rengle! nu imi place! nici nu stiu ce este! ca nici barbat nu este! si nici femeie! nici una nici alta! crbl adica eduard mihail andreianu! ca jurat! ce prostie! tampenie! si in fine cocuta adica andra eugenia gheorghe! da! asta tot asa! ca si beatrice rancea! se crede tanara! ma rog ea este tanara! problema este ca a ajuns o *** ***! *** chiar! la cum arata! si cum se si exprima! un *** de emisiune! mai bine s-ar desfiinta! de tot!
  • jk jk
    M am asteptat la asta si da ,la faza asta mile are dreptate
  • mile milogul mile milogul
    mai milut esti un.... un.... lasa ca gasesc eu ceva sa-ti zic sa-ti zic data viitoare si o sa te fac cu ou si cu otet
  • mile mile
    roata norocului e mai buna si face rating mai mare

Trimite un comentariu

sus