Skip to main content

Radio Guerrilla a preluat radioul la care a debutat Mihai Dobrovolschi

 
Radio Guerrilla a preluat radioul la care a debutat Mihai Dobrovolschi

Guerrilla „crește” cu încă o frecvență. Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința publică de astăzi preluarea Tex FM, din Brașov, de către Radio Guerrilla. 

Publicitate

Tex FM (fost Radio Contact) este un post cu vechime în zona Brașovului, la care matinalul Mihai Dobrovolschi și-a făcut debutul în radio, în anul 1997. 

Concret, societatea Radio Guerrilla SRL preia 100% societatea Radio Direct SRL din Brașov, care operează Tex FM, o firmă cu mai mulți acționari, în frunte cu omul de afaceri Stoica Enache. Radio Tex (105,5 FM) este parte a unui grup de presă cu mai multe activități în zona de media, Transilvania Express. 

Mare parte din emisia Radio Guerrilla era preluată de Tex FM încă de acum doi ani. La începutul anului 2017, CNA a aprobat ca Tex FM să retransmită 85% din programele Radio Guerrilla. 

Solicitarea prealabilă de modificare a acționariatului a fost aprobată prin cu votul a șapte din cei nouă membri prezenți. Pentru au votat: Dorina Rusu, Cristina Pocora, Alex Kocsis, Orsolya Borsos, Nicolaie Bălașa, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea. 

Împotrivă au fost Gabriel Tufeanu și Monica Gubernat. 

Acționarii de până acum ai societății Radio Direct SRL:

Stoica Enache - 19,4%
Sebastian Manuel Kraila - 17,68%
Bogdan Marinescu - 17,62%
Ion Marcu - 9,64%
Valeriu Secelean - 9,63%
Luchian Moroșanu - 5,67%
S.V.M. Romintrade SRL - 5,67%
Ion Gheorghe - 3,68
Dumitru Ciocan - 3,68%
Constantin Teodorescu - 3,68
Ioan Georgescu - 3,65

Radio Guerrilla se aude în prezent în București, Brașov, Alexandria, Craiova, Brăila, Cugir, Reșița, Timișoara, Alba Iulia, Sovata, Vaslui, Târgu Mureș, Luduș, Cluj, Bistrița, Roman, Iași, Vatra Dornei, Suceava și Darabani. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu