Skip to main content

„România, te iubesc” revine cu sezonul 23. Alex Dima, povești din Teleorman în prima ediție: „Un primar îi face infractori pe câțiva copii de șapte ani”

 
„România, te iubesc” revine cu sezonul 23. Alex Dima, povești din Teleorman în prima ediție: „Un primar îi face infractori pe câțiva copii de șapte ani”

„România, te iubesc!” revine cu un nou sezon, cel cu numărul 23, la Pro TV, anunță postul TV pe site. Emisiunea de anchete și reportaje se vede duminică, 15 septembrie, de la ora 18:00

Paula Herlo, Cosmin Savu, Alex Dima, Rareș Năstase, Paul Agelescu și Cristian Leonte vor prezenta în fiecare duminică reportaje video și anchete despre județele României și felul în care sunt controlate de „stăpâni” - „Județe la stăpâni”, abordarea noului sezon. 

Publicitate

În primul episod, Alex Dima vine cu o poveste din județul Teleorman, despre un sat fără canalizare, apă și străzi asfaltate. Toate acestea cu un primar ajuns la al treilea mandat, nimeni altul decât soțul Olguței Șefu - condamnată cu suspendare în cazul Dragnea și dosarul DGASPC. 

„Primarul îi face infractori pe câțiva copii de șapte ani”, spune Alex Dima. 

În vacanța de vară, echipa emisiunii a lansat și un podcast, exclusiv online, în care au dezbătut subiectele importante ale verii.

În podcastul „România, ştii bine”, Paula Herlo, Cosmin Savu, Alex Dima, Rareș Năstase și Paul Agelescu au vorbit despre Cazul Săpoca, cazul Caracal, județele sărace sau dezastrul din infrastructură. 

Citește și: România, te iubesc va avea de astăzi un podcast. Ce teme vor fi dezbătute și unde se va auzi

Producția a împlinit sezonul trecut 11 ani, fiind lansată în 28 septembrie 2008. 

VIDEO. Podcastul „România, știi bine”, despre noul sezon

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • O emisiune bine facuta. care arata o stare de fapt din Romania zilelor noastre. Succes in continuare. Mi-as dori sa vad reportaje similare din COVASNA, HARGHITA, SALAJ, SATU MARE. Acest lucru ar fi in interesul obiectivitatii si ar demonstra ca PROTV-ul nu sustine interese de partid si nu se implica direct in campaniile electorale care "bat la usa".
  • Oare noi cei multi nu putem face nimic ??? m am uitat azi 15-09 si nu imi vine s acred ce se intampla cu noi cu tara noastar !!! stiam si vad zi de zi dar nu imi imaginam !!!! oare cum putem schimba /oare ce si cum sa facem ?? Mult succes sa schimbam ceva /
  • Ar trebui multe emisiuni despre satele din sudul țării.
    Succes , ALEX DIMA ,oamenii de bună credință te sustin .
  • "milica", pe stirile cu audiente nu mai comentezi ? Pensionarii de la noul serial "Sacrificiul" nu ii vezi ? De batraneii PSD de la "Antena 1", nimic ?
    Nu scriai pe aici acum cateva zile ca sunt mari actori la noul serial ? Se vede... Slabe audiente cu 1000 de mari actori. Pana si "Profu'" (multi necunoscuti, tineri), a avut audiente mai mari pe comercial.
  • Mile ce cauti aici du-te pe audientele de aseara , te rog frumos dar este o copie originala si bine facuta asa ca ciocu mic

Trimite un comentariu