Skip to main content

„România, te iubesc” revine cu sezonul 23. Alex Dima, poveşti din Teleorman în prima ediţie: „Un primar îi face infractori pe câţiva copii de şapte ani”

 
„România, te iubesc” revine cu sezonul 23. Alex Dima, poveşti din Teleorman în prima ediţie: „Un primar îi face infractori pe câţiva copii de şapte ani”

„România, te iubesc!” revine cu un nou sezon, cel cu numărul 23, la Pro TV, anunţă postul TV pe site. Emisiunea de anchete şi reportaje se vede duminică, 15 septembrie, de la ora 18:00.

Publicitate

Paula Herlo, Cosmin Savu, Alex Dima, Rareş Năstase, Paul Agelescu şi Cristian Leonte vor prezenta în fiecare duminică reportaje video şi anchete despre judeţele României şi felul în care sunt controlate de „stăpâni” - „Judeţe la stăpâni”, abordarea noului sezon.

În primul episod, Alex Dima vine cu o poveste din judeţul Teleorman, despre un sat fără canalizare, apă şi străzi asfaltate. Toate acestea cu un primar ajuns la al treilea mandat, nimeni altul decât soţul Olguţei Şefu - condamnată cu suspendare în cazul Dragnea şi dosarul DGASPC.

„Primarul îi face infractori pe câţiva copii de şapte ani”, spune Alex Dima.

În vacanţa de vară, echipa emisiunii a lansat şi un podcast, exclusiv online, în care au dezbătut subiectele importante ale verii.

În podcastul „România, ştii bine”, Paula Herlo, Cosmin Savu, Alex Dima, Rareş Năstase şi Paul Agelescu au vorbit despre Cazul Săpoca, cazul Caracal, judeţele sărace sau dezastrul din infrastructură.

Citeşte şi: România, te iubesc va avea de astăzi un podcast. Ce teme vor fi dezbătute şi unde se va auzi

Producţia a împlinit sezonul trecut 11 ani, fiind lansată în 28 septembrie 2008.

VIDEO. Podcastul „România, ştii bine”, despre noul sezon

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • N N
    O emisiune bine facuta. care arata o stare de fapt din Romania zilelor noastre. Succes in continuare. Mi-as dori sa vad reportaje similare din COVASNA, HARGHITA, SALAJ, SATU MARE. Acest lucru ar fi in interesul obiectivitatii si ar demonstra ca PROTV-ul nu sustine interese de partid si nu se implica direct in campaniile electorale care "bat la usa".
  • Mariana Mariana
    Oare noi cei multi nu putem face nimic ??? m am uitat azi 15-09 si nu imi vine s acred ce se intampla cu noi cu tara noastar !!! stiam si vad zi de zi dar nu imi imaginam !!!! oare cum putem schimba /oare ce si cum sa facem ?? Mult succes sa schimbam ceva /
  • Anonim Anonim
    Ar trebui multe emisiuni despre satele din sudul țării.
    Succes , ALEX DIMA ,oamenii de bună credință te sustin .
  • mile mile
    aceeasi ciorba reincalzita , ca e coruptie in romania , ceva noutati nimic
  • D D
    "milica", pe stirile cu audiente nu mai comentezi ? Pensionarii de la noul serial "Sacrificiul" nu ii vezi ? De batraneii PSD de la "Antena 1", nimic ?
    Nu scriai pe aici acum cateva zile ca sunt mari actori la noul serial ? Se vede... Slabe audiente cu 1000 de mari actori. Pana si "Profu'" (multi necunoscuti, tineri), a avut audiente mai mari pe comercial.
  • mile mile
    auzi copie originala la prost , credea ca pacaleste pe cei nestiutori
  • marian marian
    Mile ce cauti aici du-te pe audientele de aseara , te rog frumos dar este o copie originala si bine facuta asa ca ciocu mic
  • mile mile
    si asta e copie , dupa cea americana
  • marian marian
    Singura emisiune adevarate de reportaje nu copiile de la alte televiziuni , BRAVO si SUCCES ,

Trimite un comentariu

sus