Skip to main content

VIDEO. Cum e promovată Bruynseels, candidata lui Voiculescu, pe posturile lui Voiculescu. E pe locul doi, după Iohannis. La ce? Știri cu ea și la sport!

 
VIDEO. Cum e promovată Bruynseels, candidata lui Voiculescu, pe posturile lui Voiculescu. E pe locul doi, după Iohannis. La ce? Știri cu ea și la sport!

VIDEO. "Bucurie este cuvântul care descrie cel mai bine atmosfera din casa Ramonei Ioana Bruynseels", începe un reportaj despre Ramona Ioana Bruynseels, dat la Observator în august.

Publicitate

Un reportaj în care aflăm că ea este "soție, mamă, profesionist de carieră și, mai nou, candidat la Cotroceni" (vedeți reportajul ceva mai jos).

Reportajul despre latura umană a candidatei umaniștilor a fost pe postul Antena 1. Pe canalul fondat de Dan Voiculescu, despre candidatul partidului fondat de Dan Voiculescu.

Ramona Ioana Bruynseels este o prezență constantă și pe Antena 3, dar și pe site-ul Antena3.ro. "Candidata umaniștilor, apel la Voluntari", titra o știre de vineri, de pe Antena 3.

Ramona Ioana Bruynseels a dat, astăzi, unul dintre subiectele zilei, după o gafă în direct. Invitată la postul Digi 24, a spus că " Suntem, împreună cu Rusia, parte a NATO". Știrea a făcut turul publicațiilor (dar a fost ocolită de Antena3.ro, site unde candidata espre prezentată în nuanțe pozitive).

Site-ul Antena 3, aproape ziua și știrea. CFR, susținută din tribune de Ramona Ioana Bruynseels

Site-ul Antena3.ro este plin de știri despre candidata partidului lui Dan Voiculescu. Nimic din ce face candidata nu scapă.

La o simplă căutare, sunt nu mai puțin de știri despre Bruynseels, de când a fost desemnată candidata umaniștilor, pe 8 iunie.

Bruynseels este urmărită peste tot: la Deva (unde are mulți susținători), într-un sat din Timiș (unde o sursă de bogăţie este folosită pentru adăpatul animalelor şi spălatul rufelor), în Deltă (unde a vizitat locuri sălbatice) sau la Măgurele (unde prezintă proiectul celui mai mare laser din lume).

Până și în știrile sportive i se găsește loc. "Jucătorii de la CFR Cluj, susțnuți din tribune și de Ramona Ioana Bruynseels", titrează o știre de pe Antena3.ro.

În fapt, știrea era despre meciul CFR - Slavia (pierdut de clujeni). În știre - dată și pe TV - își făcea loc și candidata "Clujenii au fost susţinţi din tribune şi de Ramona Ioana Bruynseels, candidata umaniștilor la prezidențiale", spunea vocea din off.

Câteva din titlurile știrilor despre Ramona Ioana Bruynseels de pe Antena3.ro (unele dintre ele, preluate din programe TV de pe Antena 3):

 • Umaniștii strâng semnături pentru Cotroceni. Ramona Bruynseels are numeroşi susţinători în Deva
 • Ramona Ioana Bruynseels atrage atenția: România e dezamăgită de politicieni
 • Ramona Ioana Bruynseels, candidat la prezidențiale: „Întotdeauna mi-am dorit să fac lucruri pentru comunitate, să am un impact pozitiv asupra vieții oamenilor”
 • Satul cu apă minerală la robinet, sursă de bogăție. Ramona Ioana Bruynseels, candidat la prezidențiale, caută soluții pentru localnici

GALERIE FOTO. Ramona Ioana Bruynseels, pe site-ul Antena3.ro

 

Bruynseels, a două după Iohannis pe Antena 3

Într-un clasament de pe Antena 3, Ramona Ioana Bruynseels este imediat după președintele Klas Iohannis. După ce criterii?

"Cât de apreciați sunt candidații la alegerile prezidențiale. Klaus Iohannis și Ramona Ioana Bruynseels, pe primele locuri", spune titlul.

Ce aflăm din text? La ce este a doua umanista?

La numărul de ...aprecieri pe Facebook.

"De departe cel mai apreciat candidat în momentul de faţă este preşedintele Klaus Iohannis care pe contul său de Facebook are aproape două milioane de abonaţi. (...)

Al doilea cel mai apreciat candidat este o femei, Ramona Ioana Bruynseels, candidat din partea umaniştilor. Are atât pagină de facebook. cat şi cont de instagram. Pe facebook, Ramona Ioana atre peste 100.000 de aprecieri în mai puţin de două luni de când şi-a anunţat candidatura.

Candidatul din partea alianţei USR-PLUS este Dan Barna, parlamentarul care se apropie de 100 de mii de likeuri pe Facebook."

Antena 1, în jocul umaniștilor. Reportaj la Observator. "O mamă pentru România"

În "programul" de susținere a candidatei umaniste a intrat și Antena 1, cu un reportaj de antologie: "Acasă la Ramona Ioana Bruynseels"

"Soție, mamă, profesionist de carieră și, mai nou, candidat la Cotroceni. Este portretul simplificat al Ramonei Ioanei Bruynseels, prima femeie înscrisă în cursa prezidențială de anul acesta", anunța prezentatoarea Observatorului de la ora 16, într-o ediție din luna august.

Urma să aflăm, "ce se ascunde însă în spatele femeii politician care vrea să convingă românii că merită prima funcție din stat".

Un reportaj cu Bruynseels în mijlocul familiei, la masă, cu copiii, la joacă, în bucătărie, un material în care să vedem latura umană a umanistei.

Un reportaj care se termină - cum altfel - cu o scurtă propoziție recitată de fata candidatei: "O femeie președinte ar fi ca o mamă pentru țară!"

Soțul e omniprezent, dar e o prezență mută. Vorbește puțin, dar decisiv: "Pentru mine, e soția ideală!"

Din reportaj:

 • Bucurie este cuvântul care descrie cel mai bine atmosfera din casa Ramonei Ioana Bruynseels. Deși aspiră la primul loc în stat, tot în rolul de mamă și soție se simte cel mai bine.
 • Pentru mine, e soția ideală (soțul)
 • Ne bucurăm mult de momentele împreună
 • După ce mă întorc, ambele fetițe mă roagă să dorm cu ele
 • Pline de viață, vesele și mereu puse pe șotii se ocupă de buna dispoziție după fiecară etapă a campaniei
 • Diminețile, când familia se adună în jurul mesei, îi aduc aminte de copilăria petrecută la Cluj, acolo unde a învățat să dea gust mâncării ca la mama acasă.
 • După șase ani peste ocean și o diplomă la Harvard, Ramona Ioana Bruynseels s-a întors acasă.
 • Soțul iubește la fel România, deși este britanic
 • Fetele sunt mândre că mama lor ar putea ajunge prima femeie președinte din România.
 • O femeie președinte ar fi ca o mamă pentru țară

VIDEO. Reportajul acasă la Ioana Maria Bruynseels 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • femeia pare normală, dar cînd te uiți mai bine, *** *** cu polonicul și e sustinută de infractori.
  nu, nu sînt dezamăgit, am învățat demult sa privesc dincolo de aparențe!
 • ***!
  Cum sa candidezi la prezidențiale susținută da un infractor, care a fost turnător până în '89, mafiot hoțoman din '90 incoace, care a delapidat peste 60 milioane de euro de la statul român?! Acest individ mafiot, Dan Voiculescu, se plimba liber și nu-l trage nimeni la răspundere, căci este susținut de toți ceilalți infractori din ciuma roșie și alde.
  Aceasta Bruynseels, ii crede pe români mai prosti decât ea. Numai că se înșeală, romanii au înțeles ft. bine cum stau lucrurile și nu se vor lăsa manipulați, atât de josnic .
 • eu nu ma mai uit la antene si la romania tv de prin 2012, cred, cand le-am sters din grila. de asta aud de personaje de genul asta in premiera. bruinseel sau cum o cheama... nu stiu ce sanse are sa obtina mai mult de 10 voturi - sotul, parintii, frati, surori. am auzit si declaratia cu rusia si nato...
 • de ce va mirati atat? Voiculescu incaseaza banii si promoveaza pe oricine a platit. e o metoda buna sa ai profit cu trustul care a ajunsa sa aiba o audienta mult mai mica decat avea in urma cu cativa ani. inclusiv A3.
  zilele trecute au fost publicate donatiile membrilor de partid catre partide. erau sume intre 180k si 300k de caciula. daca asta e tariful pentru senator/parlamentar/europarlamentar, probabil ca madam a dat cel putin un milion de ieuro. e o afacere buna, fara nicio munca.
 • Razvane uite ca nu ma abtin , nu am 8 clase ci 1 si jumatate pentru ca nu ma -m mai dus la scoala, cu asemenea oamenii promovati de intact se va distruge tara cu totul de rapa dar ce sa ceri de la voi cei cu cultura geneala de inalt nivel a mai fost unul Osmanovici si mai sunt ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
 • Va dati seama cate resurse, cati oameni lucrează la această campanie pentru un no-name? Ce inconștient poate sa creada ca are cea mai mica sansa această fosta casieră? Nu ca asta ar fi ceva rau, dar femeia asta este paralelă cu tot ce ne înconjoară. Oare ce glume se fac pe ascuns la Antene? Usor de bănuit.
 • Ai face bine sa te abtii de a mai comenta,tu care cred ca nici 8 clase nu ai terminate! "Desteptule" uita-te la Las prajiti ,îti place cand te spala pe creier!

Trimite un comentariu