Skip to main content

VIDEO. Românul care a jucat în serialul Breaking Bad, vedetă într-o campanie de promovare a filmului Breaking Bad

 
VIDEO. Românul care a jucat în serialul Breaking Bad, vedetă într-o campanie de promovare a filmului Breaking Bad

A devenit faimos în rolul lui Bogdan, din Breaking Bad. Fanii îl alintă „Eyebrows” (sprâncene). Dar lumea îl cunoaşte şi pe adevăratul său nume, Marius Stan, care în viaţa reală este om de ştiinţă, ajuns actor în serial dintr-o întâmplare.

Publicitate

Marius Stan a avut câteva apariţii în serialul-fenomen Breaking Bad. Începând cu episodul pilot în care Marius Stan, pe numele lui Bogdan Wolynetz, care are o spălătorie de maşini, cea la care lucrează part-time Walter White (Bryan Cranston), eroul serialului Breaking Bad.

Marius Stan revine acum în atenţia publicului din România tot în rolul lui Bogdan „Eyebrows”, pentru promovarea filmului Breaking Bad: El Camino.

Nu, nu-l vom vedea pe „Bogdan” şi în film, însă Netflix, platforma care a produs filmul, nu a ratat ocazia de a-l readuce în lumina reflectoarelor, într-o campanie inedită. Pe de o parte, avem un clip în care „Bogdan” conduce un Chevrolet El Camino, cel care dă şi numele noului film Breaking Bad.

Netflix nu s-a oprit însă aici. Cum sprâncenele lui Marius Stan au şi ele „faima” lor, au avut parte de o serie de parodii. Pe principiul „cine le poartă mai bine?”, sprâncenele lui Marius Stan au ajuns pe chipul unor personaje emblematice din serialele Netflix: Eleanor (The Good Place), Archie (Riverdale), Eleven (Stranger Things), Sabrina sau Steve (Stranger Things).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus