Skip to main content

Campania „Judeţe la stăpân” de la „România, te iubesc”, pusă pe pauză. De ce şi când revine?

 
Campania „Judeţe la stăpân” de la „România, te iubesc”, pusă pe pauză. De ce şi când revine?

Campania „Judeţe la stăpân“, derulată de jurnaliştii echipei „România, te iubesc“ (Pro TV), care a deranjat până acum mai mulţi baroni locali, se opreşte pentru o perioadă de timp, anunţă Adevarul.

Publicitate

Jurnalistul Cristian Leonte a anunţat, în cadrul podcastului „România, ştii bine“, că „Judeţe la stăpân“ va intra în pauză pe timpul campaniei electorale, care are loc în perioada 12 octombrie - 9 noiembrie, pentru a dovedi astfel că acuzaţiile făcute de diverşi baroni locali sunt nejustificate, menţionează sursa citată.

„Prima serie din «Judeţe la stăpân» se opreşte aici dintr-un motiv foarte simplu: suntem în campanie electorală. Primarii din materiale ne-au acuzat constant că plătiţi fiind de alte partide le susţinem interesele unora şi altora. Ei bine, nu vrem să ridicăm aceste discuţii, nu suntem plătiţi decât de compania la care lucrăm şi da, ne susţine, culmea, financiar, plătind şi deplasarea, şi echipamentele, şi timpul de emisie, şi tot.

Ăsta este business-ul şi cu cât e mai interesant, cu atât atrage audienţe mai diverse, iar oamenii sunt informaţi despre fapte, căci despre fapte este vorba“, a explicat Cristian Leonte.

Recent, primarii din Mangalia şi Hârşova au acuzat echipa „România, te iubesc“ că face reportaje la comandă.

Emisiunea România, te iubesc va continua, însă cu alte subiecte, potrivit Adevarul.

Citeşte şi:

Paula Herlo, jurnalistă România, te iubesc, sunată de Marian Oprişan înainte de emisiunea despre Vrancea

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristi Cristi
    Ce opinie interesanta...cu iz comunist... Ce legatura are politica editoriala a unui post cu anumite posibile facilitati fiscale primite de grupul media respectiv in urma cu ani de zile. Sa inteleg ca grupul Intact de asta glorifica PSD-ul?
  • Paul Paul
    Cel a lui Herlo a avut cel mai scazut rating
  • Lucian Lucian
    Si daca a fost sustinut de stat, ce, spunem mucles jurnalismului in sine? Aia a fost perioada Sarbu. Nu e prost cel care cere, ci cel care da, iar jurnalistii e bine sa-si faca datoria, nu sa acopere furturile doar pentru ca postul la care lucreaza a fost scutit de niste bani.
  • Tudor Tudor
    Radu F Gabor de atunci cati ani au trecut,de cate ori s-a rotit Pamantul?
    Se schimba vremurile,nu poti ramane cramponat in aceleasi idei si preconceptii
  • Radu F Gabor Radu F Gabor
    Domnu' Leonte, ar fi bine sa va amintiti ca v-a sustinut si statul pe vremea lui Sarbu. Statul asta pe care il tot tavaliti voi in fel si chip a sters datorii de 50 de milioane de euro ProTV-ului.

Trimite un comentariu

sus