Skip to main content

Paula Herlo, jurnalistă România, te iubesc, sunată de Marian Oprişan înainte de emisiunea despre Vrancea

 
Paula Herlo, jurnalistă România, te iubesc, sunată de Marian Oprişan înainte de emisiunea despre Vrancea

Cum reacţionează şeful Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, chiar înaintea unui reportaj România, te iubesc, despre judeţul Vrancea.

Publicitate

Jurnalista Paula Herlo a povestit cum a fost sunată vineri chiar de Oprişan, care i-a reproşat că tot ce se face în emisiune este „o manipulare de tip ordinar”, făcută „în campanie electorală”.

Mai mult decât atât, deşi jurnaliştii emisiunii au transmis întrebări către Consiliul Judeţean Vrancea încă din luna august, reprezentanţii instituţiei au răspuns abia vineri, cu două zile înainte de difuzarea emisiunii.

Doar că răspunsurile nu au fost trimise doar către Pro TV, aşa cum se obişnuieşte, ci către toată presa.

Emisiunea de anchete şi reportaje de pe Pro TV, România, te iubesc, a revenit în noul sezon cu o serie de materiale despre judeţele României şi felul în care sunt controlate de „stăpâni”. „Judeţe la stăpâni” este tema noului sezon, cel cu numărul 23.

Primul judeţ a fost Teleorman, al doilea Olt, iar în ediţia cu numărul trei, difuzată duminică, 29 septembrie va fi despre Vrancea.

Semnale că materialul Pro TV nu e pe placul conducerii din judeţ au apărut încă de la începutul săptămânii.

Un jurnalist din Vrancea, Sebastian Oancea, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj primit de la un angajat de la primăria unei comune, care povesteşte că primarul i-a ameninţat cu concedierea pe cei care se vor uita la emisiune.

„Am înţeles că la nivel de judeţ toţi funcţionarii au fost ameninţaţi că li se va căuta în arhiva browserului dacă au accesat materialul care va fi difuzat duminica asta. Dar noi ne vom uita de acasă”, se menţionează în mesajul postat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • horatiu horatiu
    Domnul Oprisan sa comportat exact ca un stapan ce este sau se crede !!! O persoana ce nu are nimic de ascuns si nu se simte nu reactioneaza la orice stire sau reportaj .
  • geo geo
    JFK, nu sunt soferul si nici secretara nimanui.
    Am scris niste lucruri nestiute de multa lume.
    Despre modul in care se documenteaza unii jurnalisti.
    Apropo, tu esti cumva presupusul angajat prins de primar ca isi pierdea vremea pe Facebook urmarind promoul la emisiune, in loc sa isi faca treaba pentru care era platit, destul de mult, din bani publici ?
  • JFK JFK
    @ProCust
    @geo
    Tu esti Mariane sau ti-ai pus secretara si soferul sa scrie pe Pavgina de media?
    ***
  • Laviniu Laviniu
    Pro tv-ul are pacatele lui si trebuie luate in colimator, dar Paula Herlo este o jurnalista si mi-e ca suntem aproape de Rusia lui Putin unde jurnalistii mor misterios.
  • ProCust ProCust
    Mi;to reportajele, deontologeala e maximă, dreptatea e a super-jurnalistilor. Ce te faci insa ca ProTv datoreaza statului vreo 50 milioane euro, datorii sterse pe vremea lui Adrian Sarbu? Sau ce te faci ca datoreaza telespectatorilor explicatii despre plecaciunile in fata Elenei Udrea, comenzi executate la ordin de dl Cristi Leonte, chiar prezentatorul anchetelor emisiunii? Romania, te iubesc!
  • geo geo
    Jumatati de adevaruri. Cum poti pretinde ca "deși jurnaliștii emisiunii au transmis întrebări către Consiliul Judeţean Vrancea încă din luna august, reprezentanții instituției au răspuns abia vineri, cu două zile înainte de difuzarea emisiunii" cand, intr-un ziar local, au aparut pe ziua de 17 septembrie 2019 raspunsurile CJ Vrancea la curiozitatile proteviste. Care, in loc sa se documenteze la institutiile abilitate, a adresat intrebari de genul Care este rata șomajului în județul Vrancea? ( competenta AJOFM) ori Câți asistați social cu drept de muncă sunt în plată? ( competenta Agenției pentru Plăți și Inspecție Socială). Si sa fim sinceri, daca tu administratie locala faci un lucru bun, nu apari la Pro Tv. Daca e ceva de rau, te da Pro TV-ul !
  • jk jk
    "Mama mea sunt eu"
  • Laviniu Laviniu
    Ce se poate spune despre acest subiect, fara sa fie cenzurat de Pagina de media? Asta-i problema, oamenii simpli sunt cenzurati de Social Justice Warriors , in timp ce......

Trimite un comentariu

sus