Skip to main content

Cum se mai face clickbait? Legătura dintre Dăncilă şi Ceauşescu. Melcii ucigaşi de pe Pro TV. Şi o "nucleară" de la Cancan

 
Cum se mai face clickbait? Legătura dintre Dăncilă şi Ceauşescu. Melcii ucigaşi de pe Pro TV. Şi o "nucleară" de la Cancan

"ACADEMIA" DE CLICKBAIT. Când vine vorba de "pescuitul de clickuri", imaginaţia nu are limite. Azi, am cules câteva exemple din ultimele zile:

Publicitate
  • melcii ucigaşi cu care Pro TV agaţă clickuri pe Facebook
  • legătura incredibilă dintre Viorica Dăncilă şi ...Ceauşescu
  • ce a înţeles Capital.ro din momentul Tudor Chirilă streaptease la Vocea României
  • România se pregăteşte de război. Cum aşa?
  • şi "nucleara" de la Cancan: "Mihaela lasă Pro TV şi semnează cu Antena 1"

Să le luam pe rând

Fugiţi! Vin melcii! Melcii care pot ucide şi oamenii

Ţara invadată de melci monstruoşi. Pot ucide chiar şi oamenii, pune pe Facebook Pro TV, într-o postare, pentru a atrage clickuri.

Chiar aşa să fie. Să dăm click. Ce aflăm:

Titlul este acelaşi şi pe site, pe un material care vorbeşte despre "o specie de melc uriaş, african, care a invadat Cuba". Un melc care ajunge la 20 de centimetri.

Şi cum poate ucide oamenii?

Aici este o mică nuanţă. Nu "direct". "Reprezintă un pericol de boli transmisibile oamenilor, chiar meningite care pot fi fatale."

Ce are Dăncilă cu Ceauşescu? Legătura neştiută

Titlu în Evenimentul zilei: Dăncilă şi Ceauşescu - legătura neştiută. Un greu PSD poate arunca în aer prezidenţialele. Un titlu pus pe un material al unei jurnaliste cu experienţă: Feri Predescu.

Căutăm legătura "neştiută". Ţineţi-vă bine, căci vine explicaţia:

"Un lider PSD vrea să o transforme pe Viorica Dăncilă într-un nou Ceauşescu", spune textul. Cum aşa?

"Liderul organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe, a înlocuit, de pe unul din pereţii sediului filialei, portretul lui Liviu Dragnea cu cel al Viorică Dăncilă."

"Mai mult, Felix Stroe este de părere că toate instituţiile publice din România trebuie să pună la loc de cinste portretul preşedintelui ţării."

V-aţi prins? Dăncilă, peste tot, aşa cum era Ceauşescu înainte de Revoluţie... Şi totuţi, unde este "legătura neştiută"?

Încă una din EVZ: România se pregăteşte de război

România se pregăteşte de război, în Harghita şi Covasna. Sute militari au fost mobilizaţi este titlul din EVZ.

Vine războiul? Dar de unde! Titlul alarmist este completat de un text în care adevărul este puţin altul:

"Este vorba despre o etapă de instruire naţională în care militarii acţionează într-un scenariu fictiv care vizează contracararea unor acţiuni ostile, specifice războiului hibrid"

Ce a înţeles Capital din momentul de streaptease al lui Tudor Chirilă de la Vocea României

Săptămâna trecută, Tudor Chirilă rămânea în chiloţi la Vocea României. Un moment pe care şi artistul l-a regretat, dar pe care şi l-a asumat, într-o postare în care vorbea de faptul că le-a cerut producătorilor Pro TV, fără succes, să taie momentul la montaj.

Ce a înţeles Capital.ro? Se vede în titlu: "Pro Tv l-a umilit incredibil pe Tudor Chirilă! Scandalul declanşat de artist. Smiley a spus că se retrage…"

Smiley a spus că se retrage, într-adevăr. Că "se retrage pentru moment."

"Nucleara" de la CanCan: "Mihaela şi-a dat demisia şi a semnat cu Antena 1"

Am lăsat la final un titlu din CanCan: "Lovitură cruntă pentru Pro TV! Mihaela şi-a dat demisia şi a semnat cu Antena 1".

Vă gândiţi la "acea" Mihaela? La Mihaela Rădulescu? Aţi căzut în plasă!

Este vorba de Mihaela, dar de Mihaela Vlădău, fost om de vânzări din Pro TV, care a trecut la Antena 1 pe poziţia de Head of Sales. O spune chiar textul.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cine eu cine eu
    @Serban
    De ce nu scrii tu un comentariu prin care sa aduci o contributie valoroasa, in loc sa-i faci pe altii prosti? Fiecare sa-si vada de comentariul lui, si inteligenta fiecaruia se va vedea de la sine.
  • Șerban Șerban
    Ar trebui desființată secțiunea de comentarii a acestui site. Oameni mai proști că ăștia nu am mai văzut decât pe zoso.ro
  • D D
    "mile milica", mai bine ne spui ce a facut "iUmor" aseara, nu de Maruta:
    "Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.3 puncte de rating și 27.1% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.5 puncte de rating și 16.3% share."

    Saptamana trecuta, nu mai puteai de fericire cand "Vocea Romaniei" ajunsese la 7,7 rating comercial. Si audienta era postata pe intervalul de intersectie cu "iUmor". Nu ca aseara, unde pe intervalul "Vocea Romaniei" emisiunea a avut 9,3 puncte.
  • marian marian
    Mai baiatule eu intreb una tu spui altceva voi astia de la antene in loc sa raspundeti la ce va intreaba da-ti alte raspunsuri sau o luati pe cai gresite exact ca sefa voastra e intr-un loc si ea spune ca en alt loc
  • mile mile
    vai de voi, cu sau fara maruta lumea merge mai departe, acum nu il mai critici pe brenciu , esti obligat sa inghiti galusca
  • marian marian
    Mile eu am pus o intrebare daca este adevarat , nu trebuie sa raspunzi tu la ce nu te pricepi stai in banca ta si-ti vezi de antenuta ta rasuflata care a mai pierdut inca o seara dupa miercuri ,joi ,vineri, deseara maineseara si tot asa
  • filipko filipko
    Si pe mine m-a mirat sa aud ca Maruta e pe faras, chiar atat de grava e situatia lui?
  • mile mile
    mareane , te uiti la asa ceva , vai de tine si maruta
  • marian marian
    D-le Petrisor daca aveti ceva audiente dintre Maruta versusTeo in piata se zvoneste ca emisiunea lui este sub emisiunea lui Teo dar el tot timpul spune ca este numarul 1 si ca vor sa o aduca pe Teo cea ce nu cred , va multumesc

Trimite un comentariu

sus