Skip to main content

Irina Rimes, vocea unui personaj în serialul animat „Aventurile fraţilor urşi”. Azi începe un nou sezon

 
Irina Rimes, vocea unui personaj în serialul animat „Aventurile fraţilor urşi”. Azi începe un nou sezon

Cartoon Network aduce, de astăzi, noi episoade ale serialului animat „Aventurile fraţilor urşi”, dar şi o „voce” nouă. Artista Irina Rimes va da vocea unui nou personaj, Estelle, personaj cu care va avea o apariţie episodică.

Publicitate

Noul sezon din „Aventurile fraţilor urşi” debutează astăzi, 14 octombrie, şi va fi difuzat zilnic de luni până vineri, de la 16.55.

Irina Rimes, despre personajul Estelle:

„Estelle este o cântăreaţă, dar, spre deosebire de mine, ea este o divă. Eu nu sunt o divă, eu sunt o femeie – copil care iubeşte să facă muzică. Trebuie să recunosc că mi-a plăcut enorm să dublez, a fost una dintre cele mai amuzante dimineţi din ultimele luni, m-am distrat copios.

Ce e interesant e că în 2015 am văzut trailerul acestui serial şi m-a prins povestea urşilor încă de atunci. Dar să-mi fie mie dat vreodată să dublez vocea unui personaj din această animaţie, la asta nu m-aş fi gândit! Interesant cum se întorc lucrurile.”

Recunoaşte că şi-a dorit dintotdeauna ca într-un fel sau altul să facă parte din lumea desenului animat, pentru că se simte apropiată de cei mici, dar şi datorită personalităţii ei copilăroase: „M-am gândit că voi face parte dintr-o animaţie, doar că nu ştiam cum. Iată că visul meu s-a împlinit odată cu dublarea rolului Estellei din «Aventurile fraţilor urşi» de la Cartoon Network”, continuă cântăreaţa.

Personajul Estelle, a cărui voce va fi Irina Rimes, va apărea în episodul cu numărul 120 al serialului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    o mare artista

Trimite un comentariu

sus