Skip to main content

Emisiune nouă la Paprika. Antonio Passarelli face echipă cu fiul său într-un nou cooking show

 
Emisiune nouă la Paprika. Antonio Passarelli face echipă cu fiul său într-un nou cooking show

Antonio Passarelli se pune din nou pe gătit în cea mai nouă producţie locală a postului Paprika TV. De data aceasta nu va fi singur, ci alături de fiul său, Michael Passarelli.

Publicitate

„Antonio şi Michael în bucatarie” are premiera pe 15 octombrie, de la ora 21:30.

Noua emisiune de pe Paprika TV va avea în centru două generaţii diferite de bucătari. „Reţetele vechi, consacrate vor face „casă bună” cu cele noi, insolite, cum Antonio însuşi este întruchiparea conservatorismului, iar fiul său, Michael îşi bazează arta culinară pe principiul modern „fine dining”, anunţă reprezentanţii Paprika TV.

Antonio Passarelli se află în ţara noastră de aproape trei decenii, iar Michael, după şase ani petrecuţi în şcoli cu profil gastronomic şi restaurante din Belgia, Italia, Olanda şi Elveţia, descoperă acum specificul bucătăriei româneşti.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    bun
  • dandy ackonescu dandy ackonescu
    Eu as vrea o emisiune dintr-un abator de animale, sa se lamureasca lumea despre ce are in farfurie. Platouri... prezentare... gourmet... eleganta... un pahar de vin... stele michelin... dar ce se intampla in spate... nimeni nu vrea sa stie.
  • Georgian Georgian
    Exces de emisiuni de bucatarie face Antena 1. Chefi la cutite ii gasesti tot anul pe post si in plus mai aveau o emisiune ziua ce se baza tot pe gatit. Pentru o televiziune generalista e prea multa bucatarie. La Paprika pentru asta te uiti, pentru gatit, e si normal sa aiba cat mai mult continut si cat mai diferit despre gatit.
  • Catalin Catalin
    @DODO Paprika e o televiziune cu specific gastronomic, e si normal sa aiba programe cu bucatari. Nu e nicio lipsa de imaginatie, e ca si cum ai avea o televiziune generalista fara programe de stiri. Zic sa apreciem inainte sa criticam.
  • DODO DODO
    exces de emisiuni de bucatarie ( ,,culinare ,, ??? ) o fi lipsa de imaginatie a creatorilor de emisiuni sau zgirci in buzunarele patronilor de tv

Trimite un comentariu

sus