Skip to main content

VIDEO. Serialul Watchmen, în care supereroii sunt considerați răufăcători, debutează azi la HBO

 
VIDEO. Serialul Watchmen, în care supereroii sunt considerați răufăcători, debutează azi la HBO

Watchmen, serialul dramatic scris și produs de Damon Lindelof (câștigătorul premiului Emmy pentru Lost și creatorul The Leftovers), va avea premiera astăzi la HBO și pe HBO GO.

Publicitate

Acțiunea serialului are loc într-o realitate alternativă în care supereroii sunt considerați răufăcători. În ciuda acestui fapt, unii dintre ei se adună pentru a începe o revoluție.

Serialul Watchmen bazat pe romanul grafic omonim are nouă episoade, iar Nicole Kassell regizează primul episod.

Despre Watchmen

Acțiunea are loc în Tulsa, Oklahoma, la trei ani după ce a avut loc un atac rasist asupra poliției și familiilor acestora, atac cunoscut sub numele de Noaptea Albă. În urma atacului, polițiștii poartă acum bandane galbene pentru a-și proteja identitățile, în timp ce membrii grupului din spatele atacului, The Seventh Kavalry, poartă măști alb-negre „Rorschach”. Plin de stil, umor negru, muzică și acțiune, Watchmen este o dramă care urmărește un grup de supereroi, care se confruntă cu probleme personale și etice, la limita neclară dintre bine și rău.

Serialul este produs pentru HBO de White Rabbit în asociere cu Warner Bros. Television, iar producători executivi sunt Nicole Kassell, Tom Spezialy; Stephen Williams, care este și regizor, Joseph Iberti. Bazat pe faimosul roman grafic co-creat și ilustrat de Dave Gibbons și publicat de DC.

Primul episod din cele 9 va avea premiera pe 21 octombrie la HBO (de la ora 04:00 și 20:00) și pe HBO GO, iar apoi un episod nou va fi disponibil în fiecare luni.

Trailerul Watchmen

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu