Skip to main content

Nu glumiți cu cele sfinte! FC Tâmâia și "preacuviosul din fruntea clubului", glume care au deranjat. Telekom Sport, reclamat pentru ironiile lui Grădinescu despre FCSB

 
Nu glumiți cu cele sfinte! FC Tâmâia și "preacuviosul din fruntea clubului", glume care au deranjat. Telekom Sport, reclamat pentru ironiile lui Grădinescu despre FCSB
Sursa foto: GSP.ro

Situație hilară la CNA. Forul a fost sesizat de către un telespectator nemulțumit de comentariul lui Emil Grădinescu din timpul meciului gaz Meta Mediaș - FCSB, difuzat de Telekom Sport. 

Publicitate

Motivul? Numeroasele ironii ale lui Grădinescu despre legăturile patronului FCSB, Gigi Becali cu... divinitatea. Glume precum „FC Tămâia”, „FCSB Crucificată” sau „FCSB răstignită pur și simplu”. 

Cazul a ajuns la CNA ca urmare a unei reclamații din partea unui telespectator, iar forul e obligat prin lege să o analizeze. Membrii nu au găsit însă nicio încălcare, cei mai mulți chiar s-au amuzat de ironiile lui Grădinescu. 

Ce se spune în reclamație:

„Comentatorul meciului a folosit microfonul emisiunii pentru a face aprecieri jignitoare la adresa clubului FCSB si la adresa managementului acestuia, inclusiv cu privire la orientarea religioasă a patronului și a antrenorului și folosind pentru club apelativul F.C. Tămâia, fara a exista posibilitatea acestora de a reactiona in timp util.

Dincolo de atitudinea vădit partizana, în favoarea echipei gazda si in defavoarea echipei gazda, ceea ce poate fi efectul unei simpatii personale, dar si o prestație remunerată, comentatorul a transformat transmisia intr-un razboi personal cu echipa gazda si clubul careia ii apartine, lezand astfel si inteligenta si bunul-simt al telespectatorilor (au nefiind un pasionat de fotbal, ci un spectator ocazional)”, spune petentul în reclamație.

Potrivit monitorizării de la CNA, Emil Grădinescu a folosit expresii precum: 

  • „FCSB, cum spuneam, pe loc de baraj, locul 12… Preacuviosul din fruntea clubului a dirijat cel mai slab start de sezon din ultima jumătate de secol…
  • „Bogdan Vintilă, în imagine, antrenor al FCSB-ului, a fost secundul lui Hagi la Viitorul, are 3 partide ca antrenor al Naționalei de juniori 17 ani a României, a stat 6 partide pe banca Voluntarilor, ca antrenor principal, dar ceea ce îl recomandă, în primul rând, ca antrenor al FCSB-ului este faptul că merge la biserică… această calitate pare să fie primordială în alegerea celor care conduc destinele acestei echipe.”
  • „… Niciun semn de entuziasm pe fața lui Eduard Iordănescu, de parcă acest rezultat ar fi absolut banal…așa se întâmplă când întâlnești o echipă care n-are idei, n-are antrenor, n-are jucători, n-are mai nimic… E drept că n-are nici noroc, cel puțin la această fază, când lui Bălgrădean îi sare mingea din picior…
  • „3 la 0. FCSB, crucificată!”
  • „… se încheie cariera, probabil, a lui Chorbadzhiyski, care va fi ținut, probabil, până la iarnă… Transferurile, una din marile probleme ale FCSB-ului, transferuri făcute de cine nu se pricepe, la sfatul unor prieteni întâlniți la biserică… Chorbadzhiyski, Gilkiewicz, și alții au adus FCSB în această situație de echipă cvasi-retrogradată.
  • „… ultimele 20 de secunde ale unei partide care ne-a arătat un Gaz Metan foarte bine condus, cu mecanisme de joc eficiente, cu jucători buni, tehnici, iar, de cealaltă parte, FC Tămâia s-a făcut de râs!”
  • FCSB, răstignită, pur și simplu, va juca joi cu Guimaraes.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu