Skip to main content

Nu glumiţi cu cele sfinte! FC Tâmâia şi "preacuviosul din fruntea clubului", glume care au deranjat. Telekom Sport, reclamat pentru ironiile lui Grădinescu despre FCSB

 
Sursa foto: GSP.ro
Sursa foto: GSP.ro

Situaţie hilară la CNA. Forul a fost sesizat de către un telespectator nemulţumit de comentariul lui Emil Grădinescu din timpul meciului gaz Meta Mediaş - FCSB, difuzat de Telekom Sport.

Publicitate

Motivul? Numeroasele ironii ale lui Grădinescu despre legăturile patronului FCSB, Gigi Becali cu... divinitatea. Glume precum „FC Tămâia”, „FCSB Crucificată” sau „FCSB răstignită pur şi simplu”.

Cazul a ajuns la CNA ca urmare a unei reclamaţii din partea unui telespectator, iar forul e obligat prin lege să o analizeze. Membrii nu au găsit însă nicio încălcare, cei mai mulţi chiar s-au amuzat de ironiile lui Grădinescu.

Ce se spune în reclamaţie:

„Comentatorul meciului a folosit microfonul emisiunii pentru a face aprecieri jignitoare la adresa clubului FCSB si la adresa managementului acestuia, inclusiv cu privire la orientarea religioasă a patronului şi a antrenorului şi folosind pentru club apelativul F.C. Tămâia, fara a exista posibilitatea acestora de a reactiona in timp util.

Dincolo de atitudinea vădit partizana, în favoarea echipei gazda si in defavoarea echipei gazda, ceea ce poate fi efectul unei simpatii personale, dar si o prestaţie remunerată, comentatorul a transformat transmisia intr-un razboi personal cu echipa gazda si clubul careia ii apartine, lezand astfel si inteligenta si bunul-simt al telespectatorilor (au nefiind un pasionat de fotbal, ci un spectator ocazional)”, spune petentul în reclamaţie.

Potrivit monitorizării de la CNA, Emil Grădinescu a folosit expresii precum:

  • „FCSB, cum spuneam, pe loc de baraj, locul 12… Preacuviosul din fruntea clubului a dirijat cel mai slab start de sezon din ultima jumătate de secol…
  • „Bogdan Vintilă, în imagine, antrenor al FCSB-ului, a fost secundul lui Hagi la Viitorul, are 3 partide ca antrenor al Naţionalei de juniori 17 ani a României, a stat 6 partide pe banca Voluntarilor, ca antrenor principal, dar ceea ce îl recomandă, în primul rând, ca antrenor al FCSB-ului este faptul că merge la biserică… această calitate pare să fie primordială în alegerea celor care conduc destinele acestei echipe.”
  • „… Niciun semn de entuziasm pe faţa lui Eduard Iordănescu, de parcă acest rezultat ar fi absolut banal…aşa se întâmplă când întâlneşti o echipă care n-are idei, n-are antrenor, n-are jucători, n-are mai nimic… E drept că n-are nici noroc, cel puţin la această fază, când lui Bălgrădean îi sare mingea din picior…
  • „3 la 0. FCSB, crucificată!”
  • „… se încheie cariera, probabil, a lui Chorbadzhiyski, care va fi ţinut, probabil, până la iarnă… Transferurile, una din marile probleme ale FCSB-ului, transferuri făcute de cine nu se pricepe, la sfatul unor prieteni întâlniţi la biserică… Chorbadzhiyski, Gilkiewicz, şi alţii au adus FCSB în această situaţie de echipă cvasi-retrogradată.
  • „… ultimele 20 de secunde ale unei partide care ne-a arătat un Gaz Metan foarte bine condus, cu mecanisme de joc eficiente, cu jucători buni, tehnici, iar, de cealaltă parte, FC Tămâia s-a făcut de râs!”
  • FCSB, răstignită, pur şi simplu, va juca joi cu Guimaraes.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Pepe Latino Lover Pepe Latino Lover
    Țin cu Fcsb (Steaua), dar asta cu FC Tămâia e de înregistrat la OSIM :))))))))))

Trimite un comentariu

sus