Skip to main content

TVR 2 transmite în direct finalele Campionatelor Mondiale de Gimnastică de la Stuttgart

 
TVR 2 transmite în direct finalele Campionatelor Mondiale de Gimnastică de la Stuttgart

TVR 2 va transmite în direct finalele Campionatelor Mondiale de Gimnastică de la Stuttgart, în perioada 8-12 octombrie, de la ora 17.00. Întrecerile vor fi comentate de Alina Alexoi.

Publicitate

Până în 13 octombrie, la Stuttgart, în Germania, se desfăşoară Campionatul Mondial de Gimnastică 2019. La întreceri participă 93 de naţiuni împărţite în 12 subdiviziuni la fete şi 8 la băieţi. Cele mai bune trei note se iau în calcul pentru total, iar echipele clasate pe primele 12 locuri în calificări au obţinut biletul pentru Jocurile Olmpice de la Tokyo.

Echipa feminină a României a terminat calificările pe locul 22 cu 151.895 puncte. Cel mai bun rezultat i-a aparţinut Denisei Golgotă la sărituri, care a ocupat locul 16 la acest aparat. Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a anunţat că gimnasta Maria Holbură (19 ani) va participa Jocurile Olimpice de la Tokyo, cu cel mai bun total la individual compus.

Calificările la masculin au început de luni, 5 octombrie, după ce Cristian Băţagă s-a accidentat, România a intrat în concursul la sărituri cu Roland Modoianu-Zseder, Răzvan Marc, Andrei Muntean, Vlad Cotuna şi Marian Drăgulescu. Deţinător a 10 medalii la Campionatele Mondiale, Marian Drăgulescu va mai concura şi la sol.

Programul transmisiunilor în direct pe TVR 2:

  • MARŢI, ora 17:00, Finale pe echipe feminin
  • MIERCURI, ora 17:00, Finalele pe echipe masculin
  • JOI, ora 17:00, Finale individual feminin
  • VINERI, ora 17:00, Finale individual masculin
  • SÂMBĂTĂ, ora 17:00, Finale pe aparate
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Constantinescu Veronica Constantinescu Veronica
    Nu mai există motivare, nici din partea părinților unor copii talentați, nici din partea antrenorilor. Este un sport superb, dar necesită sacrificii mari și rezultatele sunt imprevizibile.
  • Reporter Reporter
    Audientele vor fi infime, nu mai intereseaza pe nimeni.
  • crina crina
    nu plecarea lui Belu si Bitang e marea problema, ci reducerea bazei de selectie! oamenii nu si mai dau asa usor copii la gimnastica de performanta si si mai putini sint de acord cu privatiunile si strictetea pregatirilor in alt oras. In alte tari au baze de club in fiecare oras, la noi trebuie sa dai copilul la internat, sa-l vezi o data pe saptamina etc
  • marian marian
    Pacat ca s-a distrus acest sport frumos decand au plecat Belu si Bitang totul sa naruit din caza presei si a unor oameni care antreneaza acum .

Trimite un comentariu

sus